Meetings


Šamanske tehnike integracije energije duše, nezaboravna šamanska putovanja u odaje duše i povezivanje sa nebeskim duhovnim roditeljima i nerođenim ja, reiki healing, yoga, disanje, meditacija, opuštanje i još mnogo toga. Iskusite stvarnu moć rada na iscjeljenju u svetiom krugu.

Radionica se održava 27 i 28 srpnja(U subotu i nedelju od 10:00 do 17;:00 sati oba dana) u prostorijama Yoga Home u Osijeku (Fakultetska 4).

Kotizacija za učešće je 100 Eura za oba dana. Za sve informacije o prijavi i akontaciji molimo vas kontaktirajte:
091 170 1900 Ili centarosobnemoci@gmail.com

Radionici mogu prisustvovati svi koji imaju barem malo iskustva u radu sa životinjama moći i šamanskim putovanjima. Ova šamanska radionica nas vodi kroz set dubokih tehnika za individualni rad, namijenjenih integraciji naše izgubljene energije duše, oslobađanju programa, trauma i sijenki koji upravljaju našim životima, usklađivanju življenja sa izvornim vibracijama naše duše, prepoznavanju i povezivanju sa misijom i svrhom našeg života, čišćenjem energije “rijeke sudbine”, kreiranje ralnosti i sudbine za naše najveće dobro, povezivanje sa našim duhovim roditeljima. Ovo putovanje nas vodi dublje u istraživanje naše vlastite energije, sijenki i programa u našem Donjem Svijetu, i naše mudrosti, mogućnosti i darova u Gornjem Svijetu.

U Donjem Svijetu ćemo naučiti:
– Kako da se povežemo i osvijestimo prvobitnu traumu koja je programirala cijeli naš život, svjedočićemo šta se desilo, kakve smo programe tada usvojili, kakve obrasce ponašanja;
– Postaćemo svjesni obećanje/ugovora kojeg smo dali pod uticajem naše prvobitne sijenke, o tome kako ćemo dalje živjeti život i naučiti kako da raskinemo ove ugovore i da započnemo drugačiji život – za vaše najveće dobro;
– Vratićemo izgubljenu energiju duše – započeti život u skladu sa najvećom vibracijom našeg Jastva;
– Povezaćemo se sa blagoslovima i darovima koji su vam darovani da naš život živimo u skladu sa istinskom misijom i svrhom;
U Gornjem Svijetu ćemo naučiti:
– Šta su pet nivoa duhovne realnosti i kako da “putujemo” kroz njih;
– Kako da se povežemo sa svojim Unutrašnjim ili duhovnim roditeljima, kao našim najvećim saveznicima;
– Kako da se povežemo sa svojim oslobođenim i nerođenim JA;
– Šta je rijeka života – kako da vidimo šta nas očekuje u skladu sa postojećim strategijama;
– Kako da očistimo programe i impulse kroz putovanja u tri prošla života;
– Šta nas sprečava da ostvarimo svoju misiju – ceremonija otpuštanja ;
– Kako da kreiramo drugačiju realnost življenja u skladu sa našom vibracijom duše i našim najvećim dobrom;
– Kako da kreiramo oltar naših predaka;
– Šta je naša prvobitna misija i kako izgleda “ugovor” koji smo potpisali sa Tvorcem;

AGENDA:
DAN 1:
• Smudging (kađenje) i priprema prostora, sveti krug – i zajedničko ognjište, zajedničko udisanje energije elemenata
• Putovanje – povezivanje sa duhovnim vodičem, čuvarom i zaštitnikom odaja duše
• Putovanje u Odaju povreda (Sa heling pjesmom za iscjeljenje unutrašnjeg djeteta)
• Ceremonija kidanja veza sa energijom sijenki/povreda
• Putovanje u odaju ugovora
• Ceremonija raskidanja ugovora
• Putovanje u odaju Duše (Sa pjesmom iscjeljenja “Budi se dušo moja”)
• DISANJE ZA INTERGACIJU ENERGIJE DUŠE
• Putovanje u odaju darova

DAN 2:
• Putovanje povezivanje sa duhovnim roditeljima i nerođenim Ja
• DISANJE I MEDITACIJA – SJEDINJENJE SA VIŠIM JA
• Putovanje za uvid u ugovor duše sa Kreatorom
• Putovanje za otkrivanje “svete krave” – zbog koje ne možemo živjeti misiju svoje duše
• Ceremonija žrtvovanja svete krave
• Linija života – rijeka sudbine
• Putovanje čišćenje linije života kroz putovanja u tri života:
– Onaj u kojem smo najviše patili
– Onaj u kojem smo imali navišu moć i zloupotrijebili;
– Onaj u kojem smo imaju najveću moć i iskoristili

VODITELJ RADIONICE: ŠEVKO BAJIĆ- JEDINI AUTORIZOVANI PREDAVAČ IZ ŠAMANSKOG SISTEMA PUT ALHEMIČARA:
Prvu šamansku inicijaciju i povezivanje sa totem životinjom moći dobio 1986 godine od kada se zanima za šamanizam. Posljednjih 10 godina aktivno praktikuje pod vođstvom šamanske učiteljice Dawn Dancing Otter – iz Kanade, koja je uspostavila šamanski sistem PUT ALHEMIČARA integrišući šamanske prakse iz različitih formi šamanizma. Završio je petogodišnji studij Homeopatije a više od 25 godina praktikuje vođene meditacije i bhakti yogu. Autor je dvije knjige o šamanizmu: PESMA MALOG MEDVEDA – u formi iskrene i autentične priče o transformaciji kroz šamanizam kroz priču iz vlastitog života, i PESMA DUŠE- praktični priručnik i vodič kroz osnove šamanske prakse. Trenutno je jedini autorizovani učitelj šamanizma u sistemu PUT ALHEMIČARA na Balkanu


Ova plesna praksa zvana 5Ritmova prvenstveno je nastala kako bi pomogla ljudima da se vrate u svoje tijelo; da postanu svjesni svojih emocija, senzacija, određenih stanja, obrazaca, potencijala…Ova praksa je još mnogo više od svega toga i događa se kad pokrenete tijelo, oslobađajući stopala i dah.

Ritmovi ( Tečni, Stakato, Kaos, Lirski i Duboka tišina ) su pozivnica da zakoračimo u ljekovitost pokreta, u prostor gdje se prepuštamo onome što jest “sad i ovdje” plešući molitvu za svoje dobro…sami ili zajedno.

Prolazeći pokretom cijeli val, ovaj put nešto više ćemo se uvući po kožu stakato ritmu, ritmu koji se širi i susreće svijet iz našeg centra, podržan otkucajima srca, impulsima rođenim u kukovima, izdahom što oslobađa svetu glad za traženjem smisla. Ovo je ritam koji pršti energijom oca ( čitaj energijom vlastitog glasa autoriteta) i onim dijelom nas ” koji ne zna za grijeh; kojeg zanima sloboda; dio nas koji želi ići do same srži.”

Ciklus “Ritmovi, jednostavno” cjelina je od 5 termina, s naglaskom na ritam koji slijedi. Ciklus je otvoren, može se prijaviti na svaki sat zasebno ili na više. Nije potrebno prijašnje iskustvo, ali malo znatiželje pod stopalima dobro dođe.

VRIJEME: 23.3.2019., 11:00-14:00
LOKACIJA: Fakultetska 4, Osijek, Yoga Home dvorana

CIJENE:
Termin: 125 kn/osoba; snižena 100kn ( studenti, umirovljenici, nezaposleni); radna 60kn. Rane prijave (zadnji dan za rane prijave je 18.3.) 100kn. Grupna cijena ( 5+ osoba) 80kn/osoba.

INFO: Jasenka Anić, 099/758-0156

PRIJAVNICA: Kako bi prijava bila valjana, potrebno je ispuniti prijavnicu na linku : OVDJE

Praktikalije:
Imajte udobnu odjeću, mozete plesati bosi, ponesite svoju H2O bocu, dekicu. Dođite 15tak minuta ranije da se možete presvući, registrirati i na vrijeme prepustiti plesu.

Ivana Cicarelli – učiteljica na treningu metode 5Ritmova ®
“Duboko vjerujem u moć pokreta, u njegovu ljekovitost koja nas osvještava, podržava, uzemljuje, povezuje, vodi…Iz ovog mjesta krećem nadalje u učenje, u dijeljenje, u kontakt. Majka sam, slobodni kreativac, obrtnik, prof. i još malo pa akreditirana učiteljica 5Rtmova. Na Filozofskom fakultetu u Zadru diplomirala sam talijanski i engleski jezik; nakon toga završavam “Feng shui akademiju” te školu za tjelesno-orijentiranog psihoterapeuta pri CIR-u. Trenutno sam student škole za iscjeljivanje pri centru Snaga Namjere. Volim šivati torbe.


Želite li zakoračiti na put svoje potpune slobode, mudrosti i integracije? Prijavite se na šamansku radionicu i naučite tehnike i znanja koje će vam pomoći da osvijestite i povežete se sa svojim potencijalom i skrivenim resursima kojih često nismo svijesni i na žalost ih ne koristimo. Baš u njima se skriva velika pomoć i podrška na putu našeg razvoja i iscjeljenja, prevladavanja životnih poteškoća ili nedoumica te lakše razumjevanje stvarnosti. Šamanizam je jedan od najstarijih oblika duhovnosti na zemlji čiji principi se i danas primjenjuju u mnogim kulturama i gotovo svim narodima svijeta. Nakon više od 30 000 godina smatra se jednim od najcjelovitijeg načina za rad na sebi jer korak po korak praktičara vodi do povezivanja sa svojim najdubljim identitetom a time i do individualnog iscjeljenja. Bit šamanizma je iscjeljenje sebe a time i svoje okoline.

Radionica će se održati u Fakultetskoj 4, u dvorani Yoga Home u Osijeku. Radionica traje dva dana 13.7.2019. (subota) i 14.7.2019. (nedjelja) od 10-17h, s pauzom za ručak od sat i pol.

Pridružite nam se i na besplatnom uvodnom predavanju koje će se održati 12.srpnja.2019. od 20.00 h u Yoga Home-u, Fakultetska 4. Dođite i saznajte sto je šamanizam i kako ga možemo iskoristiti u svom svakodnevnom životu.

Kroz dvodnevnu radionicu možete:
Naučiti šta je Polje i Namjera, šta je i kako se kreira i održava Sveti krug; Povezati se i aktivirati astralni šamanski otlar sa 5 elemenata;
Naučiti čišćenje prostora uz korištenje biljaka moći;
Naučiti ceremoniju vatre;
Naučiti povezati se i otkriti svoju životinju moći te naučiti kako iskoristiti njenu energiju i
duhovno vodstvo;
Naučiti kako se izvode šamanska putovanja sa namjerom;
Naučiti putovanja kroz tri svijeta, njihovu svrhu i namjenu;
Povezati se sa energijom zemlje, za individualni rad i iscjeljenje;
Povezati se sa svojim duhovnim vodičima, osvijestiti njihovu misiju i ulogu koju imaju u vašim životima;
Povezati se sa energijom predaka kako biste mogli ostvariti vaše pune potencijale u životu;
Radionicu vodi Ševko Bajić, šamanski učitelj iz Sarajeva. Jedini autorizirani predavač iz šamanskog sistema Put alkemičara. Autor je dvije knjige o šamanizmu.

Cijena radionice: 750kn
Kontakt telefon: 091-170-1900
Email za prijavucentarosobnemoci@gmail.com

Više o njemu možete naći na www.sevko.org


Obiteljske konstelacije su transgeneracijska metoda kojom ulazimo u svoje Obiteljsko Polje, tzv. „Polje Znanja“, koje vremenski i prostorno povezuje sve članove obitelji, te iz svijeta nevidljivog iznosimo na vidjelo, i razrješavamo, traume prethodnih generacija.

Fenomen morfogenetskih polja opisao je biolog Rupert Sheldrake koji smatra kako morfogenetska polja imaju pamćenje i sposobnost povezivanja s drugim poljima od kojih mogu primati informacije. On smatra da sve u prirodi, i čestice i živa bića i sustavi (obitelji, organizacije..) su organizirana u polja. U svakom polju postoji specifična energija što kroz konstelacije vidimo kao informacije o nekoj obitelji.

Metodu sistemskih konstelacija osmislio je njemački terapeut Bert Hellinger kao tehniku kojom se ulazi u “polje koje zna” kako bi klijent/ica dobili bolji uvid u određeni problem ili situaciju. Polje nam skreće pažnju gdje postoji neravnoteža i daje mogućnost da iz pozicije promatrača vidimo sistem iz neke nove perspektive, te prolaskom kroz spoznajni proces dobijemo uvid u rješenja i odgovore na probleme.

Svaka konstelacija je drugačija i možemo postaviti konstelaciju na bilo koju temu; sve ono što nas muči i čime nismo zadovoljni u svom životu – to mogu biti partnerski odnosi, poslovni problemi, bolest i fizički simptomi, problemi u obitelj, osobna nezadovoljstva.

Osjetite energije svojih predaka jer vezani smo za one koji su nam prethodili i došli smo u ovaj život sa spremnikom informacija koji se nadovezuje na njihova iskustva. No, naš odgovor može (i treba) biti drugačiji!

Iskustva polaznika:
“Iskustvo poniranja u srž, koje u potpunosti angažira emocionalni kapacitet svakoga sudionika i dopušta istini o našim životima da izroni na površinu i daruje nam dubinske uvide u ozračju međusobnog povjerenja, potpore i osjećaja sigurnosti.” (K. M.)

Vrijeme: 16. ožujak 2019., subota, od 12.00 do 18.00 sati
Mjesto: Yoga Home, Centar osobne moći, Fakultetska 4, Osijek

Cijena: Postavljanje vlastite konstelacije iznosi 300 kn. Sudjelovanje na konstelacijama kao predstavnik/ca je 30 kn. Svaka osoba koja se prijavi za postavljanje vlastite konstelacije ima pravo dovesti 2 osobe besplatno za sudjelovanje.

Prijave do 14. 03. 2019. Za postavljanje i sudjelovanje u konstelacijama nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo. Prijave, kao i sve ostale informacije na; konstelastudio@gmail.com ili na broj 091 530 14 53 (Tanja)

O voditeljici: Tanja Ivanović, dipl. oecc, diplomirala 4-godišnju školu integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije u Centru za integrativni razvoj CIR Zagreb (punopravni član EABP-a, European Association for Body Psychotherapy), kao i 2-godišnji Napredni trening CIR-a, te završila školu Obiteljskih konstelacija u Zagrebu, kod Svjetlane Bukovec. Pohađala studij astrologije na Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju “Johannes Kepler”. Kombinira stečena znanja te radi astrološke konzultacije i individualnu tjelesno orijentiranu terapiju koje je prema potrebi i želji klijenta/ice moguće kombinirati.


Dobrodošli na naš prvi sat ciklusa ” Ritmovi, jednostavno”!
Ova plesna praksa zvana “5 Ritmova” prvenstveno je nastala kako bi pomogla ljudima da se vrate u svoje tijelo; da postanu svjesni svojih emocija, senzacija, određenih stanja, obrazaca…da upoznaju sebe, susretnu druge te rastvaraju prostore vlastitih potencijala. Ova praksa je još mnogo više od svega toga i događa se kad pokrenete tijelo, kad ga podržite dahom, kad date šansu svojim stopalima da se oslobode i da vas vode miljama koje postoje između glave i pete.

Ritmovi ( Tečni, Stakato, Kaos, Lirski i Duboka tišina ) su pozivnica da zakoračimo u ljekovitost pokreta, u prostor gdje se prepuštamo onome što jest “sad i ovdje” plešući molitvu za svoje dobro, sami, u društvu sebe, zajedno.

Ova subota, 16.02. posvećena je Tečnom ritmu, ritmu gdje osluškujemo dio nas koji se povezuje sa zemljanim, koji prirodno stišava zvukove svakodnevnice i otvara kapiju mogućnosti da primamo, da dajemo, da upijamo svijet oko sebe, da postanemo protočniji za ono što dolazi i odlazi …Ovo je ritam koji nas uči da je naše tijelo mjesto gdje ništa nije stalno, gdje se sve neprestano kreće u svojim ciklusima, sa stopalima čvrsto na Zemlji.

Preduvijet za ovaj sat je da se pojavite, dišete i pod ruku stavite nešto znatiželje kako bi istražili pokret kojeg vam tijelo poklanja, dok u pozadini svira podržavajuća glazba.

Ciklus “Ritmovi, jednostavno” tematski je zamišljeno kao cjelina sastavljena od 4 sata i jedne radionice. Ciklus je otvoren, može se prijaviti na svaki termin zasebno ili na cijeli ciklus. Nije potrebno prijašnje iskustvo.

Termini, Osijek, subota 11:00 – 14:00 ( * izuzetak radionica s Lucijom Glagolić)
1. 16.02. Tečni ritam
2. 23.03. Stakato ritam
3. 14.04.* nedjelja, radionica na temu ritma Kaosa , 11:00 – 18:00
4. 18.05. Lirski ritam
5. 08.06. Duboka tišina

Mjesto održavanja: COM, centarosobnemoci.com, Fakultetska 4

Cijena sata: 125 kn/osoba; 100kn studenti, umirovljenici, nezaposlani; radna 60kn. Rane prijave ( do 12.02. ) 100kn. Pri jednokratnom plaćanju sva 4 classa cijena s popustom 350/400kn.

Info i prijave: Jasenka 099 7580 156; mail anic.jasenka@gmail.com
Molim obavezno ispuniti prijavnicu na slijedećem linku: Link

fb. 5 Ritmova – Osijek

Praktikalije:
Imajte udobnu slojevitu odjeću, mozete plesati bosi, ponesite svoju H2O bocu, dekicu. Nastojte doći 15tak minuta ranije da se možete presvući, registrirati i na vrijeme prepustiti plesu. Ivana Cicarelli – učiteljica na treningu metode pokreta ” 5 Ritmova” Duboko vjerujem u moć pokreta, u njegovu ljekovitost koja nas osvještava, podržava, uzemljuje, povezuje, vodi…Iz ovog mjesta krećem nadalje u učenje, u dijeljenje, u kontakt. Majka sam, slobodni kreativac, obrtnik, prof. i još malo pa akreditirana učiteljica 5 ritmova. Na Filozofskom fakultetu u Zadru diplomirala sam talijanski i engleski jezik; nakon toga završavam “Feng shui akademiju” te školu za tjelesno-orijentiranog psihoterapeuta pri CIR-u.

Trenutačno sam student škole za iscjeljivanje pri centru “Snaga namjere”. Volim šivati torbe. Nešto više o ciklusu “Ritmovi, jednostavno” ( od 16.02. do 08.06.2019.) Metodu pokreta “5 ritmova” pokrenula je Gabrielle Roth, u želji da u nama probudi jedinstvenog plesača vođenog mudrošću tijela. Svaki od ritmova ( Tečni, Stakato, Kaos, Lirski i Duboka tišina) nudi nam moćne, a opet jednostavne alate da otkrivamo sebe, druge, nas… Kroz ovaj ciklus istražit ćemo prirodu svih 5 Ritmova i kakvu priču stvaraju u našim tijelima dok su podržani dahom i pokretom; kojim putem nas vode dok ih odmotavamo kroz svoj ples, kroz svoje “sad i ovdje”. Tečni ritam zavest će naša stopala da istražujemo tlo pod nogama, povezanost sa “zemljanim”, majčinskim, korijenskim. Stakato ritam uvodi nas u prostor granica, fokusa, jasnoće koji žive u kukovima i pričaju izdahom. U ritmu Kaosa otapamo svoje rubove, veze, uvjerenja i prepuštamo se mudrosti tijela da samo kreira svoj ples opuštajući se “od glave do pete”. Lirski ritam nam otvara horizonte lakoće, širenja i mogućih promjena koje su se “kuhale” u vrtlozima Kaosa, a sad plešu rukama i dlanovima. Sve te nijanse ritmova otvaraju vrata Dubokoj tišini, ritmu esencije, mira i daha…”gdje je samo jedan od nas ovdje.”


Kurikulum radionice:
1. Predstavljanje voditelja i polaznika radionice
2. Kako se razvija sebičnost u nama + iskustvena vježba
3. Zdrava sebičnost + iskustvena vježba
4. Sebičnost u kontaktu sa drugima + iskustvena vježba
5. Razvoj nesebičnosti + iskustvena vježba
6. Sebičnost i nesebičnost kao zdrave komponente psihodinamike + iskustvena vježba
7. Zaključak radionice kroz dijeljenje iskustva sudionika

U psihoterapijskom radu, kod gotovo svih klijenata, susreo sam se sa tugom, boli ili nelagodom izazvanom sebičnim činom druge osobe ili skupine osoba prema klijentu. Sebičnost je jedna od najčešće navedenih mana modernog društva koja je gotovo zavladala svim društvenim slojevima. Također se navodi i kao jedan od uzroka otuđenosti i usamljenosti u društvu i sve je prisutnija u svakom pojedincu te je poprimila oblik epidemije. Sebično ponašanje je opisano kao nepristojno ponašanje pri kojemu pojedinac ili skupina daje sebi za pravo više slobode nego drugim ljudima. Tijekom takvoga ponašanja taj pojedinac ili skupina, tragajući za osobnim interesima ignoriraju i ne primjećuju interese drugih osoba i to na posebno grub način. Pri tome ne pokazuju solidarnost, a još manje altruizam, te često povređuju druge izazivajući u njima bol, tugu i mnoge druge emocije koje u njima izazivaju veliki stres. Drugim riječima, sebičnost je okarakerizirana kao loša pojava.
Zbog čega se sebičnost toliko raširila u našem društvu?
Na našem (i ne samo našem) prostoru se preklopilo nekoliko pojava koje su dovele do procvata sebičnosti. Tu je naslijeđe starog političkog uređenja gdje se nesebičnost prenaglašavala. Kada se tijekom i poslije ratnih zbivanja promijenilo političko uređenje, promijenio se i emocionalni naboj. Brana je popustila i koliko je god stari sustav prenaglašavao nesebičnost, toliko je novi sustav otišao na drugu stranu, prema sebičnosti. Sposobnost da se pojedinac pobrine za sebe po svaku cijenu postala je popularna i poželjna, dok su osobe sa izraženim altruističkim ponašanjem često bile izložene podsmjehu te su bile zanemarene i ignorirane od društva. Pojedinci koji su se kroz takav način realizirali postali su uzor dijelu jedne generacije. U zadnjih nekoliko godina društveni pogled na takvo ponašanje se promijenio i društvo reagira sa sve više negodovanja i nezadovoljstva na te iste „uspješne“ pojedince. Razlika između ranijeg i sadašnjeg sustava se polako nivelira, a altruizam postaje sve prisutniji i poželjniji te je izgubio sliku „žrtve“ i nepoželjnosti. Ravnotežu donosi i sve veći broj altruističnih skupina i akcija u kojima se građani udružuju i pomažu određenim skupinama bolesnika ili potrebitim pojedincima ili dijelovim apopulacije.
Drugi razlog raširenosti sebičnosti je u obliku odgoja kojem je nekoliko naraštaja bilo izloženo, a to je prerano guranje djece u nesebično ponašanje. Molim da iduću situaciju uzmete kao mogući primjer, a ne kao pravilo. Recimo, većina nas je doživjela na vlastitoj koži ili barem u ulozi promatrača slijedeću situaciju: -Dijete se igra na dječjem igralištu sa svojom igračkom. U nekom trenutku prilazi mu drugo dijete i želi tu igračku. Vrlo brzo će doći do sukoba, a savjesni roditelj će se truditi naučiti dijete da je lijepo podijeliti igračku. Pri tome će kritizirati djetetovu sebičnost kao ružno i neprihvatljivo ponašanje. Ukoliko pak dijete podijeli sa drugim djetetom svoju igračku, biti će za svoj čin nagrađeno lijepim riječima i ponosom svog roditelja, a često će pohvale doći i od djetetu nepoznatih osoba koje su vidjele taj čin.
No, da li je to doista toliko lijepo i zdravo ponašanje? Da li je sebičnost samo loša ili postoji i pozitivan aspekt sebičnost?
Na prvi pogled, u sebičnost ne postoji ništa dobro i plemenito, no drugi pogled nam otkriva da je umjerena sebičnost sposobnost pojedinca da zadovolji svoje interese, a da tijekom tog procesa ne naškodi drugim pojedincima i društvu koje ga okružuje. Dakle, bitno je da dijete upozna empatiju i suosjećanje, a samim time spozna i nesebičnost. No isto tako, vrlo je važno prepoznati trenutak kada ćemo dijete upoznati sa nesebičnošću.
Pa kada je onda pravi trenutak i kako pristupiti djetetu? Sada se vraćamo na ono dijete na igralištu kojemu je prišlo drugo dijete i želi njegovu igračku. Za to je dijete potpuno psihološki zdravo da ne podijeli sa drugima svoju igračku. Na taj način dijete uči i povezuje se sa pojmom posjedovanja. Ono u sebi ugrađuje ideju da je igračka njegova. Kada u činu potpune sebičnosti spozna da je igračka samo njegova tada nastupa trenutak za učenje djeteta nesebičnosti.
Tek kada dijete osvijesti da nešto ima, tek tada to može dijeliti. Ne može podijeliti ono što nije njegovo. Iz toga je vidljivo da je sebičnost zdrava etapa kroz koju dijete prolazi na putu ka sazrijevanju i razvoju nesebičnosti. Bez zrelo razvijene i dovršene faze sebičnosti dijete nema zdravu podlogu za razvoj nesebičnosti i altruizma.
Koje su posljedice preranog guranja u fazu nesebičnosti? Ako dijete počnemo gurati u prostor nesebičnosti prije no što je dijete usvojilo svoju sebičnost, tada će se to dijete vraćati nazad i iznova će pokušavati uspostaviti osjećaj vlasništva kroz sebično djelovanje. Ukoliko ga u tome budemo uporno zaustavljali, u djetetu će se razviti vezanost za sebično ponašanje, a u odrasloj dobi može imati problem sa osjećajem vlastitih granice i sebe naspram materijalnog svijeta i novca. Ideja koju takvo dijete može podsvjesno uzgojiti u sebi može glasiti „Ja nemam pravo na novac, stan, partnera, zadovoljstvo i slično“ Ta podsvjesna ideja mu može onemogućiti ili značajno otežati realizaciju na materijalnoj i emocionalnoj razini. Uz to će paralelno biti narušen i osjećaj vezan uz vlastitu omnipotenciju i ideju „Ja mogu.“ U radu sa osobama koje imaju takvo iskustvo bitno je omogućiti im da završe etapu sebičnosti kako bi mogle „otključati“ svoju nesebičnost.
Siniša Radetić, psihokorporalni terapeut

Lokacija: Dvorana Yoga Home, Fakultetska 4, Osijek

Datum i vrijeme održavanja: 16.-17.veljače 09:00 do 19:00sati s pauzom za ručak 13:00-14:30

Voditelj radionice: Siniša Radetić, integrativni, psihokorpalni terapeut

Cijena radionice: 300,00 kn

Molimo polaznike da dođu u udobnoj odjeći koja ne ograničava tijelo u pokretu.

Broj mjesta je ograničen. Prijave su obavezne.

Kontakt za informacije i prijave:

Siniša Radetić 091/5183-897

Email: centarosobnemoci@gmail.com


Tomislav Budak održat će prezentaciju sustava u petak 5. travnja ove godine, a zatim i tečaj prvog stupnja u subotu i nedjelju 6. i 7. travnja 2019. u Osijeku.
Mjesto održavanja je Centar osobne moći, Fakultetska 4 – Dvorana Yoga Home.
Na prezentaciju sustava ulaz je slobodan, a počinje u petak u 20.30.
Tečaj počinje u subotu i nedjelju u 9.00, a završava između 18.00 i 19.00 sati.
Cijena radionice:
Prijave, info: centarosobnemoci@gmail.com
Telefon: 091-170-1900
Na prezentaciji i tečajevima biti će moguće nabaviti i obje knjige iz serije Transformacija karmičkih obrazaca.

Što je Transformacija karmičkih obrazaca?
Riječ je o cjelovitoj uzročnoj terapiji koja se bavi istinskim uzrocima ljudskih problema, bilo da je riječ o tjelesnim (zdravstvenim), duševnim (psihološkim) ili duhovnim (filozofskim) problemima. Sustav je originalna kreacija Tomislava Budaka, a nastajao je tijekom sedamnaest godina – od 1990. do 2007. – i predstavlja sintezu teorijskih i praktičnih saznanja o uzročnim modelima koje redovito pronalazimo u pozadini naših naizgled nerješivih i kompliciranih problema.
Osnovu sustava čini ideja da je čovjek sam odgovoran za vlastiti život pa stoga i za vlastite probleme. Ljudsko biće samo kreira okolnosti svojeg života, premda obično nije svjesno da to čini i sklono je okrivljavati vanjski svijet za vlastite probleme. Međutim, prije ili kasnije ono uviđa da je samo izvor vlastitih iskustava, da samo donosi odluke i da je ono centar vlastitog svijeta. Zato je preuzimanje odgovornosti za vlastiti život temeljni preduvjet za primjenu ovih metoda.
Razlog zbog kojeg jedan sustav uzročne terapije ima pomalo neobično ime jest u tome što metodologija Transformacija karmičkih obrazaca efikasno pokriva aspekt osobnog razvoja koji zovemo karmičkim čišćenjem. Želimo li biti potpuno otvoreni i iskreni prema sebi, tada je moguće uočiti da iza svih ljudskih problema leži zakon karme koji kaže da svaka akcija ima i odgovarajuću reakciju. Ako djelujemo tako da ni na koji način ne povređujemo sebe i druge, odnosno poštujemo prirodne principe i dimenzije postojanja, kreirat ćemo i harmonične životne okolnosti. Međutim, ako činimo suprotno, posljedica takvog djelovanja bit će ono što obično zovemo – problem.
Intervencije koje Transformacija karmičkih obrazaca omogućuje izuzetno su duboke i mogu dovesti do trajnih i stabilnih promjena u životu osobe koja ih primjenjuje. To konkretno znači da je ovim metodama moguće izmijeniti svoju unutrašnju i vanjsku realnost te sebi omogućiti povratak duševnog, tjelesnog i duhovnog zdravlja.

Što se radi na tečaju prvog stupnja?
Centralna tema početnog tečaja jesu obiteljske mape i rad na njihovom sređivanju. Ova je tema izravno vezana uz prvu uzročnu razinu, a čine je upravo obiteljski odnosi i veze koje nastaju između bliskih osoba. Takve veze mogu biti zdrave ili nezdrave, pa je stoga cilj prvog stupnja usvajanje metodologije nemijenjene iscjeljivanju obiteljskih odnosa.
Evo i popisa svih tema koje se obrađuju na prvom stupnju:
• Što je karmičko čišćenje?
• Nova paradigma liječenja
• Što je Duša i koji su istinski kriteriji duševnog zdravlja?
• Kriteriji emocionalne zrelosti
• Što je “zdrava obitelj”?
• Obiteljske konstelacije – teorija i praksa rada s obiteljskim mapama:
– smisao i pravila mape
– analiza mape
– korekcija mape
– verbalne formule raščišćavanja odnosa
• Kreiranje zdrave povezanosti – teorija i praksa transformacije ograničavajućih vezanosti

O voditelju tečaja
Tomislav Budak je terapeut, iscjelitelj i kreator sustava osobnog i duhovnog razvoja. Također je i akademski glazbenik, pisac i voditelj umjetničke grupe „Mistično kazalište“.
Započeo je svoje duhovno putovanje u dobi od trinaest godina, kada je krenuo prakticirati tehniku transcendentalne meditacije, a zatim nastavio studirati astrologiju i razne duhovne discipline. No tek je na Intenzivima prosvjetljenja sredinom 1980-ih doživio duboki spiritualni prodor našavši se licem u lice s univerzalnom istinom. To znanje i svijest, međutim, nije izbrisalo njegove probleme pa je poduzeo tridesetogodišnje istraživanje nastojeći pronaći prave uzroke ljudskih teškoća.
Otkrivši što je to što blokira čovjekovo samoostvarenje, Tomislav je stvorio sustav Transformacije karmičkih obrazaca kako bi pomogao i drugima da iskoriste njegova otkrića. Njegov jedinstven pristup neovisnoj alternativnoj psihoterapiji i duhovnom razvoju čini ga jednim od rijetkih integralista na tom području.
Pored Transformacije karmičkih obrazaca Tomislav je kreirao i Intencijsku energetiku, a prakticira i brojne druge metode osobnog i duhovnog razvoja.

Više informacija o njegovom radu možete pronaći na web stranici www.tomislavbudak.com


Pridružite nam se na Druženju s Anđelima 😊❤️

Na ovom druženju zamolit ćemo Anđele za pomoć na temu Obilja. Obilje je naše prirodno stanje koje smo zaboravili i koje težimo postići, a zapravo trebamo naučiti otpustiti slojeve koji nas odvajaju od nas samih. Bilo da se radi o uvjerenjima, emotivnim, energetskim blokadama.

Istinsko Obilje ima puno, puno šire značenje nego što se pod tim pojmom obično podrazumijeva. Materijalno obilje, na koje ljudi uglavnom pomisle, jest samo maleni komadić ukupne ljepote života koje iz njega proizlaze. Istinsko Obilje je naše temeljno stanje bića, ono što se nalazi ispod svih misli i emocija koje ga često prikrivaju. Svi smo imali te, za mnoge rijetke trenutke, potpune sreće, blaženstva i unutarnje ljepote koji su isplivali na površinu, čak i bez nekog vidljivog razloga. To su trenuci u kojima nam se naša temeljna priroda osmjehnula. Sva ljepota i dobrota ovoga svijeta proizlazi iz tog mjesta. To je mjesto ujedno i zajedničko mjesto svih nas, mjesto u kojemu smo svi jedno..
Na ovom druženju ćemo uz pomoć anđela, pokušati zajedno i svjesno duboko ući u to mjesto i naučiti ulaziti u njega svakodnevno.

Sve info i prijave: mail: martina.bonumvox@gmail.com i/ili mob: 095 7408 998 ili putem weba: druženje s anđelima

Detaljne info:
MJESTO: Yoga Home Centar, Fakultetska 4 (Tvrđa)
DATUM: Subota 23.02.2019.
VRIJEME: 12:00 do 16:00
KOTIZACIJA: 250 kn
PLAĆANJE: na ŽR BonumVox: HR9224020061100818489 ili na licu mjesta

Ovo druženje oplemenit će i prisustvo Maria Brainovića. Mario je većinu svog života posvetio duhovnom radu i svom osobnom rastu, ima dugogodišnje iskustvo vođenja seminara na kojima je zajedno s tisućama ljudi svjedočio čudesnim iscjeljenjima, otpuštanjima.

Kada se skupi grupa s jednakom namjerom, otvorenih srca i s predajom božanskom sve je moguće. Prepustimo se onda božanskom kako bi unijeli više blagoslova, obilja u svoj život.

Veselimo vam se,
Martina & Mario


Kurikulum radionice:
1. Predstavljanje voditelja i polaznika radionice
2. Kako se razvijaju potrebe u nama + iskustvena vježba
3. Osobne potrebe u interakciji sa drugima i njihovim potrebama + iskustvena vježba
4. Potrebe, svijest i podsvjest + iskustvena vježba
5. Osobne granice i potrebe + iskustvena vježba
6. Hijerarhiji potreba po Maslow-u + iskustvena vježba
7. Zaključak radionice kroz dijeljenje iskustva sudionika

O temi radionice….
Svaki pojedinac se kroz život vodi smjerom u kojem zadovoljava svoje potrebe. Pri tome, dio tih potreba je jasan i nalazi se u svijesti, te je lako povezati našu potrebu sa našim djelovanjem. Zbunjujući dio nastaje kada imamo podsvjesne potrebe koje su nevidljive našom svjesnom dijelu i koje se manifestiraju kroz naše djelovanje. U tom slučaju nailazimo na teže razumijevanje samih sebe. Postoji i sukob naših svjesnih potreba sa našim neosvještenim potrebama. Taj sukob često nazivamo unutarnjim otporom. On može imati pozitivan i negativan efekt na naš život. Nerazumijevanje dinamike vlastitih potreba i djelovanja stvara u nama pogodo tlo za manifestaciju različiti nefunkcionalnih te mentalno i emocionalno nezdravih oblika ponašanja i djelovanja.
Što to znači te kako osvijestiti mehanizme potreba koji djeluju u nama imate priliku naučiti tijekom radionice kroz teorijski i praktičan rad sa vašim osobnim potrebama.

Lokacija: Dvorana Yoga Home, Fakultetska 4, Osijek

Datum i vrijeme održavanja: 19.-20.siječanj 09:00 do 19:00sati s pauzom za ručak 13:00-14:30

Voditelji radionice: prof.Gorana Radetić, geštalt psihoterapeut
Siniša Radetić, integrativni, psihokorporalni terapeut

Cijena radionice: 300,00 kn

Molimo polaznike da dođu u udobnoj odjeći koja ne ograničava tijelo u pokretu.

Po završetku radionice svaki polaznik će dobiti potvrdu o prisustvovanju radionici

Broj mjesta je ograničen. Prijave su obavezne.

Kontakt za informacije i prijave:

Gorana Radetić 098/1726-198
Siniša Radetić 091/5183-897

Email: centarosobnemoci@gmail.com

Pridružite nam se na ovoj moćnoj radionici u Osijeku koju će voditi Susan Ahern!! Kao iscjeliteljica i medij, Susan kombinira stanično iscjeljenje s drevnim irskim iscjeljujućim tehnikama.

Core&Cellular healing metoda je izuzetno moćan energetski proces pročišćavanja, otpuštanja i obnavljanja na staničnoj razini. Kroz invokaciju, pokret, glazbu i izgovorenu molitvu aktiviraju se visoke svete i iscjeljujuće energije koje nas osvještavaju na dubokoj razini. Radionica je siguran prostor gdje možete iscijeliti bilo koji fizički, emocionalni, mentalni ili spiritualni aspekt sebe.

Ovo je prekrasan, sveti, jedinstveni i nevjerojatno moćan transformativni, telepatski i energetski proces koji ne samo da oslobađa stare traume, obrasce, ponašanja i ustajalu energiju nego udiše svježi novi život u sve stanice tijela i uma koristeći antičku tradiciju invokacije. Rezultat toga je povezivanje sa vlastitom moći, strasti, energijom, darovima i otpuštanjem svega onoga što nismo. Nema razloga za gubljenje vremena, život je prekratak! Svaka stanica nosi memoriju svega što smo ikada prošli. Taj imprint je kombinacija: načina razmišljanja, uvjerenja, vjerovanja kako svijet funkcionira, kulturalnog uvjetovanja, predaka itd. Sve to programiranje možda nije u skladu sa onim što je naša duša došla iskusiti, otkriti ili istražiti.

Kako ova energija ulazi u tijelo, otapa, otkriva, oslobađa stare konfiguracije, načine razmišljanja, bolest i sve ono što nije utemeljeno na ljubavi, ekspanziji i razvoju svijesti. Oslobađanje se može dogoditi kroz trnce ili treskanje, nakon čega se javlja duboki osjećaj povezanosti sa aktivnom i vibrantnom životnom energijom. Moguće je prisustvovati samo petkom navečer ili samo jedan dan, ali preporučuje se da prisustvujete cijelu radionicu kako biste dobili maksimalnu korist i snažnije iskustvo.

Susan je imala mnoga duhovna iskustva kao dijete dok je odrastala u ruralnoj Irskoj. Bez pravog usmjerenja u to vrijeme, provela je mnogo godina u potrazi za odgovorima sve do snažog susreta s duhovnim učiteljem u Indiji 1995. godine koji je otvorio put njenom kanaliziranju i korištenju onog što je dolazilo do nje. Provela je sljedećih pet godina podučavajući reiki u Irskoj, te je nastavila učiti i istraživati ​​različite tehnike iscjeljivanja u mnogim zemljama, uključujući tehniku Rebirthinga s učiteljem u Indiji, tehniku ljudskog potencijala u Australiji, rad s Kristovom svijesti u Irskoj, te ima diplomu iz psihologije sa Sveučilišta u Corku. Godine 1999. susrela se s učenjima o staničnom iscjeljivanju i otkrila da je to najmoćniji oblik iscjeljivanja kojeg je susrela i koji je rezonirao s njom, te se udubila u učenja i nastavila to raditi zadnjih 19 godina. Godine 2008. pridružila se radu Gera Lyonsa kod kojeg se stanično iscjeljivanje spojilo s drevnim irskim tehnikama kanaliziranja, te je to posao koji strastveno poučava. Susan je fino podešen kanal koja je godinama usavršavala svoju vještinu i nastoji donijeti svjetlost, ekspanziju, ljubav, iscjeljenje i humor kamo god išla.
Radujemo se što ćemo zajedno poći na ovo uzbudljivo putovanje do još većeg širenja ljubavi i konekcije s drugima.

MJESTO
Yoga Home dvorana, Fakultetska 4, Tvrđa, Osijek, Croatia

TRAJANJE
1. veljače (petak) 2019. 19.00 – 22.00
2. veljače (subota) 2019. 10.00 – 18.00
3. veljače (nedjelja) 2019. 10.00 – 18.00
CIJENA
Cijeli vikend €90
Jedan dan €40
Petak navečer €10

Radionica će se održati na engleskom jeziku uz prijevod na hrvatski.
Upiti i prijave sa e-mail adresom i brojem telefona šaljite na adresu:
nikolina.vrban@gmail.com ili 095 564 1730, fb (Nina Vrban)
FB event: Poveznica
(Predviđene su pauze za ručak. Radionica po potrebi može trajati duže od predviđenog.)

VIŠE RADIONICA

Želite li okusiti Školu osobnog razvoja, kako bi lakše mogli procijeniti da li može biti korisna za vas, dođite na uvodnu radionicu koja će se održati 5 i 6.1. u Fakultetskoj 4.
Na uvodnoj radionici, dotaknut ćemo neke od tema kojima se bavimo u školi;
– imati ćemo predavanje o karakternim obranama po Wilhelmu Reichu,
– meditaciju koja nas vodi u upoznavanje vlastitog srca i rad sa nesvjesnim
– vježbe za osvještavanje vlastitih impulsa i potreba
– procesni rad u grupi- osvještavanje unutarnje i vanjske psihodinamike
– govorit ćemo o sistemima podrške i o tome što to zapravo znači biti u ljubavi prema sebi.

Škola osobnog razvoja

Škola je program osobnog razvoja kroz koji upoznajemo svoje potrebe, vježbamo izražavati sebe, vježbamo postavljati granice onome što nas odvaja od nas samih i učimo posezati za onim što nam treba.
Za koga je namijenjen program:
– za punoljetne osobe zainteresirane za osobni razvoj
– za one koji želite proširiti vidike i svjesnost
– za osobe kojima je potrebna pomoć u razumijevanju svoje „ životne krize”, anksioznosti, paničnih napada, loše slike o sebi, odnosa s partnerom, problema s hranom ili ovisnostima, seksom ili nagomilavanjem stresa
– za sve koji zbog svojih emocionalnih stanja već imaju fizičke simptome
– za one koji se žele vratiti na pravi put- sebi
Program nije namijenjen onima koji samo koketiraju sa osobnim razvojem i nisu se spremni obvezati na dublji emocionalni rad.
Što možete očekivati ?
– Grupni procesni rad
– Teorijska predavanja širokog spektra o razvojnoj psihologiji, tjelesno-orijentiranoj psihoterapiji, gestalt psihoterapiji, tehnikama meditacije i relaksacije, unutarnjoj i vanjskoj psihodinamici
– Iskustveni rad- je ono što razlikuje školu osobnog razvoja od drugih edukacija. Sve što možete pročitati u popularnim knjigama osobnog razvoja, u školi možete dobiti kroz vlastito iskustvo. Znanje stečeno vlastitim iskustvom je važno, zato što se integrira dublje u osobnost, pa ga možemo lakše primjenjivati u svakodnevici.
– Literature i zadaće koje će vam omogućiti i poticati vas da budete više u kontaktu sa sobom i svojim potrebama
-individualni pristup svakom polazniku ( čak se i zadaće ponekad razlikuju😀)

Organizacija škole:

Program traje 4god. Dužina programa je prilagođena vremenu potrebnom za integraciju naučenoga kako bi polaznici kontinuirano imali podršku tijekom puta promjene.
Kroz prvu godinu se polaznici polagano upoznaju s pravilima rada u grupi. Upoznaju se međusobno i zajedno stvaraju siguran prostor za rad na dubljim osobnim temama.

Jedna godina sadrži 7 trodnevnih modula. ( Postoji mogućnost da moduli budu dvodnevni ( subota i nedjelja) jer nam se dosta ljudi javilo da petkom ne mogu zbog posla, pa ako ste zainteresirani za tu opciju, javite se voditeljima u vezi dogovora.)

Petak 9-17sati+ pauza za ručak 90min
Subota 9-19sati + pauza za ručak 90min
Nedjelja 9-19sati + pauza za ručak 90min

Početak:

19.i 20. siječanj 2019
( Ostale datume dogovoriti ćemo u dogovoru sa svim sudionicima )
Lokacija: Fakultetska 4, Tvrđa, Osijek

Voditelji škole :

Gorana Radetić, prof.kineziologije, gestalt i tjelesno orijentirani psihoterapeut, joga učiteljica
Sinisa Radetić, psihotjelesni terapeut
Info. 0981726198 Gorana Radetić 0915183897 Sinisa Radetić

20.01.2019. u 11h, Centar Osobne Moći @dvoranaYogaHome

Živimo u vremenu brojnih podražaja i brzih promjena, i da bismo bili aktivni sudionik u svojem životu, a ne samo nošeni bujicom ili oblikovani raznim kalupima, moramo probuditi onaj dio sebe koji je slobodan od obrazaca i sposoban kreativno djelovati i odgovoriti na trenutnu situaciju u skladu s našom nadubljom istinom. Svoje suštinsko biće, onaj dio sebe koji pleše sa životom. Taj dio nas postoji u svim našim stanjima i izdanjima, ali najčešće samo kao tihi glas koji zanemarujemo. Na nama je da se trgnemo i osluhnemo koju mudrost nam ima za ponuditi.

Naučili smo vjerovati da su plesači samo ljudi s posebnim talentom i tjelesnim predispozicijama koji su puno vremena posvetili učenju i uvježbavanju plesnih tehnika i figura. No Plesač životnog plesa postoji u svakome od nas. Ne zanima ga koja glazba svira, kakvi su koraci i gdje je podij. On pleše već na ritam našeg srca i glazbu daha, svoj predivni i potpuno jedinstveni ples. Jedino što trebamo učiniti je dozvoliti mu da pokrene naše tijelo.

Ples 5 Ritmova je metoda kroz koju imamo priliku uočiti svoje obrasce i istražiti nove načine kretanja. Ne postoji zadana koreografija, ispravan ili pogrešan način. Ono što nas vodi je mudrost vlastitog tijela. Korištenjem koliko jednostavnih toliko moćnih alata koje nam svaki od ritmova nude učimo biti protočni, jasni, slobodni, kreativni i prisutni za svoj ples.

VRIJEME RADIONICE: NEDJELJA, 20.01. u 11,00 – 18,00h, s pauzom

(poželjno je da dođete barem 15 min ranije kako bi se presvukli u udobnu odjeću i pripremili za radionicu)

MJESTO ODRŽAVANJA: Centar Osobne Moći, dvorana Yoga Home, (Fakultetska 4, Tvrđa, 31000 Osijek)
———————
PRAKTIKALIJE
———————
CIJENE
————————–
puna, za prijave NAKON 10.1. – 350 kn
snižena, za prijave DO 10.1. – 300 kn
radni tim – 180 kn

PRIJAVE za radionicu su ISKLJUČIVO putem on-line prijavnice, te vas molim da kliknete na link: OVDJE

INFO: Jasenka Anić 099/758-0156, horaplesniput@gmail.com

RADIONICU VODI: Lucija Glagolić Hora, certificirana učiteljica 5 Ritmova
——————————————————————————————-

Buđenje Plesača prva je iz ciklusa radionica plesa 5 Ritmova koje će se održavati u Osijeku na mjesečnoj bazi, a koje će voditi Lucija Glagolić Hora i Ivana Cicarelli

Datumi ostalih radionica:

2mj – Ritmovi Jednostavno – Tečni (class – 3h) 16.2 – Ivana Cicarelli
3mj – Ritmovi Jednostavno – Stakato (class – 3h) 23.3 – Ivana Cicarelli
4mj – Prepuštanje (radionica: kaos – cjelodnevna) 14.4 – Lucija Glagolić Hora
5mj – Ritmovi Jednostavno – Lirski (class – 3h) 18.5 – Ivana Cicarelli
6mj – Ritmovi Jednostavno – Duboka tišina (class – 3h) 8.6 – Ivana Cicarelli

30.01.2019. u 17h, Centar Osobne Moći @dvoranaYogaHome by Antonija Satya

Jedinstveni koncept bezuvjetnog smijeha zasnovan je na znanstvenoj činjenici da naše tijelo ne prepoznaje razliku između lažnog, simuliranog i pravog smijeha. I u jednom i u drugom slučaju, smijeh stvara jednake, pozitivne promjene u našem tijelu. Kroz smijeh unosimo velike količine kisika, koji je naša životna linija. Pored toga, kada se smijemo, naše tijelo luči prirodni analgetik endorfin, a sprječava lučenje kortizola i dopamina, hormona stresa, koji su na prvom mjestu uzroka svih bolesti današnjice.

Ovom radionicom želim približiti svim ljudima važnost smijeha, igranja, opuštanja. Iako naizgled banalni naziv u kontekstu joge kao tradicionalne i ozbiljne prakse, joga smijeha je
zapravo vrlo zahtijevna. Većina ljudi se ne može opustiti nevezano za bilo koju aktivnost. Kao terapeut svjedočim tome te iz iste potrebe da se to promijeni radim s ljudima na jogi smijeha. Kao i svim ostalim stilovima joge, želja je svakog polaznika zaboraviti na brige, biti u momentu i veseliti se svakom trenutku, sada i ovdje. S jogom smijeha ne možete biti
negdje drugdje nego tamo gdje jeste.

Na radionici radimo tradicionalne asane iz doba hatha yoge, te znanje iz drugih tradicijskih praksi s tijelom koje će nam pomoći da otključamo i otpustimo naše kretnje koje su naučene, uvjetovane i zadane. Dakle kroz jogu smijeha želimo postići da se cijelo tijelo i duša smiju. Rekla bih da je ova radionica spoj kreativnog plesa bez uvjeta o predznanju: improvizacija sa svojim tijelom, istraživanje dječje razigranosti. Naravno uz stručno vodstvo i dugogodišnje iskustvo nećete biti prepušteni sami sebi. Preko asana krećemo na dišni sustav i prsni koš gdje ćemo vidjeti kako, zašto i koliko se možemo smijati, potpuno bezuvjetno. Svakako preporučam svima koji rade na sebi, onima koji ovu praksu žele nastaviti dalje ili podijeliti. Vrlo jednostavna i zabavna radionica. U suštini, joga smijeha ne samo da sprječava bolest, već ima i terapeutsku vrijednost. U tom kontekstu, pomaže vam da brže ozdravite od raznih bolesti, rebalansiranjem vašeg fizičkog, mentalnog i emocionalnog zdravlja. Zabrinutost je danas jedan od najvećih uzročnika bolesti. Vježbati jogu smijeha mogu svi, bez obzira na spol, dob ili fizičke mogućnosti. Joga smijeha se može prakticirati bilo kada i bilo gdje. Nema pokreta koji izaziva bol, nije potrebno prethodno iskustvo ili tjelesna kondicija i za nju ne trebate posebnu opremu.

Prvo morate razumijeti da je joga smijeha koncept smijeha bez razloga, kroz koji se smijeh stimulira dječjom razigranošću. Drugo, sve što trebate je imate znatiželju i volju za rad. Od srca Vas pozivam na zaista neobično iskustvo.

VRIJEME RADIONICE: SRIJEDA, 30.01. u 17h,
MJESTO ODRŽAVANJA: Centar Osobne Moći, dvorana Yoga Home, (Fakultetska 4, Tvrđa, 31000 Osijek)

Prijave na radionicu su osobno na email: centarosobnemoci@gmail.com ili Gorani Radetić na 098 172 61 98 – ime i prezime te godište.
Kad se prijavite i potvrdite dolazak dobiti ćete upute za uplatu.
Cijena radionice u trajanju od dva sata je 80 kn.

Želite li zakoračiti na put svoje potpune slobode, mudrosti i integracije? Prijavite se na šamansku radionicu i naučite tehnike i znanja koje će vam pomoći da osvijestite i povežete se sa svojim potencijalom i skrivenim resursima kojih često nismo svijesni i na žalost ih ne koristimo. Baš u njima se skriva velika pomoć i podrška na putu našeg razvoja i iscjeljenja, prevladavanja životnih poteškoća ili nedoumica te lakše razumjevanje stvarnosti. Šamanizam je jedan od najstarijih oblika duhovnosti na zemlji čiji principi se i danas primjenjuju u mnogim kulturama i gotovo svim narodima svijeta. Nakon više od 30 000 godina smatra se jednim od najcjelovitijeg načina za rad na sebi jer korak po korak praktičara vodi do povezivanja sa svojim najdubljim identitetom a time i do individualnog iscjeljenja. Bit šamanizma je iscjeljenje sebe a time i svoje okoline.

Radionica će se održati u Fakultetskoj 4, u dvorani Yoga Home u Osijeku. Radionica traje dva dana 23.2.2019. (subota) i 24.2.2019. (nedjelja) od 10-17h, s pauzom za ručak od sat i pol.

Pridružite nam se i na besplatnom uvodnom predavanju koje će se održati 22.2.2019. od 20.00 h u Yoga Home-u, Fakultetska 4. Dođite i saznajte sto je šamanizam i kako ga možemo iskoristiti u svom svakodnevnom životu.

Kroz dvodnevnu radionicu možete:
Naučiti šta je Polje i Namjera, šta je i kako se kreira i održava Sveti krug; Povezati se i aktivirati astralni šamanski otlar sa 5 elemenata;
Naučiti čišćenje prostora uz korištenje biljaka moći;
Naučiti ceremoniju vatre;
Naučiti povezati se i otkriti svoju životinju moći te naučiti kako iskoristiti njenu energiju i
duhovno vodstvo;
Naučiti kako se izvode šamanska putovanja sa namjerom;
Naučiti putovanja kroz tri svijeta, njihovu svrhu i namjenu;
Povezati se sa energijom zemlje, za individualni rad i iscjeljenje;

Povezati se sa svojim duhovnim vodičima, osvijestiti njihovu misiju i ulogu koju imaju u vašim životima;
Povezati se sa energijom predaka kako biste mogli ostvariti vaše pune potencijale u životu;
Radionicu vodi Ševko Bajić, šamanski učitelj iz Sarajeva. Jedini autorizirani predavač iz šamanskog sistema Put alkemičara. Autor je dvije knjige o šamanizmu.

Cijena radionice: 750kn
Kontakt telefon: 091-170-1900
Email za prijavucentarosobnemoci@gmail.com

Više o njemu možete naći na www.sevko.org


13.10.2018., subota, 17 – 19.30h @dvorana YogaHome

Satya flow radionica je osmišljena kroz dugogodišnji rad s tisućama polaznika yoge kako bi efekt yogijske prakse bio što dublji i za svakog pojedinca istančaniji. Ovom radionicom ćemo prvo poraditi na svom fizičkom tijelu pa lagano od dolje prema gore i iz unutra prema vani, krenuti raslojavati sve što nepotrebno nosimo i što nas iscrpljuje. Dakle, svaka asana u praksi je stavljena s razlogom na određeno mjesto uz određenu vinyasu, bez iznimke, kako bi nam
pružila psihosomatski efekt.

Sa što vecćom pažnjom na detalje, preciznost kroz dah i točnost u vinyasi donosimo tapas – sagorijevanje svega onoga što nosimo na sebi i u sebi. Satya znači biti istinit prema sebi, neka potpuna istinitost koju si možda možemo priznati tek kad nas tišina toliko obuzme da nemamo prostora razmišljati i vidimo ono što zaista jeste u nama. A to mozemo tek kad je tijelo potpuno mirno i bez blokada. Ovom radionicom pomičemo svoje granice izvan zone komfora i zajedno uz potporu krećemo se kroz flow sve do potpunog opuštanja. Fokus je na elementima iz astanga yoge, uz znanje ostalih tradicionalnih stilova, kako bi našem tijelu omogućili da se oslobodi blokada (koliko god je moguće). No, ipak prilagođen slijed, s dosta izmjena i na jedan zabavniji način. Uz pranayamu, vježbe disanja, meditaciju i duboko yogijsko opuštanje pružit ćemo tijelu & umu sustavnu praksu.

Na prvom dijelu radionice fokus će biti na tapas (sagorijevanje, vatru), odnosno na fizički aspekt yoge, kroz asane i vinyasu ćemo cijelo tijelo dovesti u ravnotežu.

Drugi dio fokusiran je na otpuštanje toksina iz pluća, iz solarnog pleksusa, iz srca, mogla bih reći sve ono što nas je tištilo otići će kroz pranayamu gdje suptilnije dijelove tijela pripremamo za meditaciju.

Treći dio je mindfullness meditacija te potpuno yogijsko opuštanje. Na svakom satu satya vinyase radimo na flow način, energiji koja neprestano teče, bez odmicanja, s naglaskom na prisutnost kako pojedinca tako i grupe. Jedan od razigranijih satova, veseo i nadahnut tradicionalnom praksom. Dobrodošli su svi pa i potpuni početnici. Posebno mladi ljudi i oni koji se tako osjećaju. Poziv je upućen i trenerima, sportašima, yoga učiteljim ukoliko žele nadograditi svoj rad.

Cijena radionice je 120kn. Uplate su moguće na račun PBZ HR0323400093206199957, Antonija Krajina. Rezervirali ste svoje mjesto na radionici uplatom punog iznosa do 12.10.2018.

Antonia Satya, E-RYT 500,
Yogini s osobnom praksom preko 15 godina, učitelj yoge 10 godina, praktikant ashtanga yoge i drugih tradicionalnih stilova, multi – style yoga učitelj, sportski trener i sportaš, terapeut za kralježnicu te ayurveda konzultant. Inače po struci pravnik i ekonomist iz studentskih dana u Osijeku. Živi i radi u Sl. Brodu, poducčava u RH i izvan te organizira međunarodne yoga festivale, retreat-ove i seminare. Trenutno senior učitelj na projektu škole za učitelje u Indiji te vanjski suradnik ayurveda centra u Njemačkoj. Najdrazi citat: You live, You learn.

 


Pridružite se Susan Ahern iz Irske na ovoj moćnoj i transformativnoj radionici koja kombinira jezgreno i stanično iscjeljivanje, rad s precima i drevne irske tehnike iscjeljivanja. Visoke svete vibracijske energije će nas prožeti dok zaranjamo duboko u otkrivanje tko smo doista i zašto smo ovdje.  To je alkemijski proces tijekom kojeg iznosimo na vidjelo sve ono što je nesvjesno, ono što je zrelo i spremno transformirati se u nama. Naučit ćemo kako čitati jezik energije, prepoznati i naučiti kako se uzemljiti u sebi i u našim životima.  Dok prolazimo kroz ovaj proces buđenja, trauma, anksioznost, emocionalna, fizička, mentalna bol, kao i bol naših predaka  može izaći na površinu kako bi se iscijelila i transformirala. Koristeći snažnu kombinaciju staničnog iscjeljivanja i kanaliziranja, razotkrivat ćemo slojeve, proširiti i osloboditi sve što blokira ili skriva naš pravi potencijal, sprječava naše uzemljenje i drži nas u stanju odvojenosti i boli. Ova radionica je za svakoga tko je spreman za tu transformaciju ili želi produbiti i utvrditi vlastitu praksu. Nikakvo prethodno iskustvo nije nužno, samo donesite svoje dragocjeno jastvo, bez obzira u kakvom se stanju trenutno nalazili. Jedina prava istina je da niste ništa drugo osim ljubavi. Donesite sve ostalo što nije to i krenimo na uzbudljivo i božansko putovanje kako bismo iznijeli na vidjelo ono što mi zaista jesmo. Sudionici će također naučiti kako raditi sa staničnim iscjeljivanjem u svrhu vlastitog iscjeljivanja i prakticiranja.

 

Promo cijena za BiH i Hrvatsku Cijena za ostatak svijeta
Petak 26. listopada 19:00 do 22:00 3,00 € 15,00 €
Subota 27. listopada 10: 00-18: 00 40,00 € 70,00 €
Nedjelja 28. listopada 10:00 do 18:00 40,00 € 70,00 €

Sudionici iz BiH, kontaktirajte Goranu Radetić po lokalnoj cijeni. Radionica će biti na engleskom jeziku s hrvatskim prijevodom.  Moguće je prisustvovati samo petkom navečer ili samo jedan dan, ali preporučuje se da prisustvujete cijelu radionicu kako biste dobili maksimalnu korist i snažnije iskustvo. Susan je imala mnoga duhovna iskustva kao dijete dok je odrastala u ruralnoj Irskoj. Bez pravog usmjerenja u to vrijeme, provela je mnogo godina u potrazi za odgovorima sve do snažog susreta s duhovnim učiteljem u Indiji 1995. godine koji je otvorio put njenom kanaliziranju i korištenju onog što je dolazilo do nje. Provela je sljedećih pet godina podučavajući reiki u Irskoj, te je nastavila učiti i istraživati ​​različite tehnike iscjeljivanja u mnogim zemljama, uključujući tehniku Rebirthinga s učiteljem u Indiji, tehniku ljudskog potencijala u Australiji, rad s Kristovom svijesti u Irskoj, te ima diplomu iz psihologije sa Sveučilišta u Corku. Godine 1999. susrela se s učenjima o staničnom iscjeljivanju i otkrila da je to najmoćniji oblik iscjeljivanja kojeg je susrela i koji je rezonirao s njom, te se udubila u učenja i nastavila to raditi zadnjih 19 godina. Godine 2008. pridružila se radu Gera Lyonsa kod kojeg se stanično iscjeljivanje spojilo s drevnim irskim tehnikama kanaliziranja, te je to posao koji strastveno poučava. Susan je fino podešen kanal koja je godinama usavršavala svoju vještinu i nastoji donijeti svjetlost, ekspanziju, ljubav, iscjeljenje i humor kamo god išla. Radujemo se što ćemo zajedno poći na ovo uzbudljivo putovanje do još veće ekspanzije. ljubav i povezanost!
FACEBOOK LINK


U Parku kulture blizu teniskih terena, a u sklopu projekta „Zemlja bez granica“, bit će održana prezentacija antigravity (zračne, aerial) joge. Sudionici će moći na licu mjesta probati kako je to vježbati asane (položaje) u platnu koje je okačeno na drvo, i ako im se svidi – prijaviti se na AntiGravity yoga grupu.

Grupa počinje s treninzima od ponedjeljka, 03.09.2018. u 21 sat u dvorani Yoga Home u Tvrđi na web- stranicama Centra osobne moći. Treninzi će se održavati ponedjeljkom i srijedom od 21 do 22,15 sati. Dobro došli! *Broj mjesta je ograničen, stoga, zauzmite svoje na vrijeme.

Park kulture – mjesto promocije antigravity yoge, 01.09.2018, subota, 9:30-11:30 sati

Dvorana yoga home – sat antigravity yoge


Svi duboko u svom biću imamo odgovor na baš sva pitanja i jednostavno znamo prema ćemu se krećemo s onim što jesmo u Sada. Čak i kada nam se na svjesnoj razini čini da nije tako. Ono što kreira našu budućnost su naše namjere u Sada. Anđeli nam često upravo na to ukazuju. Gdje jesmo, tko jesmo i što možemo promijeniti, osnažiti kako bi se pokrenuli prema svemu onome što duboko u svom biću osjećamo svojim. Oni nam pomažu osnažiti tu energiju namjere koja kreira budućnost. Zato ćemo se na ovom druženje baviti upravo tom temom. Anđeli će nas kroz meditaciju povesti kroz našu sadašnjost kako bi nam pokazali gdje jesmo i što to u Sada može kreirati u Sutra. Zatražit ćemo pomoć, vodstvo kako bismo pročistili svoje Sada, svoje namjere i osvijetlili svoje snove, aspiracije i pokrenuli se snažnije u ostvarenje svega toga. Jedna od ovih meditacija biti će malo zahtjevnija. Prolazit ćemo kroz vrata svih područja našeg života s Anđelima. Ovoga puta imat ćete dosta toga za zapisivanje pa molim ponesite si olovku i nešto u što ćete si zapisati svoja iskustva. Povezat ćemo se i sa svojim budućem JA kako bi pročistili put pred sobom. Sve to kako bi osnažili sebe u Sada i osvijetlili svoje Sutra. Ali ne s namjerom bivanja u budućnosti – već s namjerom snažnijeg i jasnijeg bivanja u SADA. Meni je osobno ova meditacija pomogla puno puta. Baš sam nedugo imala divno iskustvo kroz to putovanje s Anđelima i zato sam se odlučila sve to podijeliti i s vama. Nadam se da će vam služiti 🙂

S ljubavlju,
Martina Tišljar

Vrijeme i mjesto:
OSIJEK, Subota 09.06.2018., Yoga Home Centar, Fakultetska 4
Od 11:00 do 16:00

WEBLink
Prijave mogu na mail: martina.bonumvox@gmail.com ili sms-om na: 095 7408 998, a
moguće je i putem web stranice: Link
Za sva dodatna pitanja, na raspolaganju sam.
Veselim se susretu!
Budite dobri i budite dobro,
Martina


Važnost osjećanja, prihvaćanja i izražavanja našeg emocionalnog svijeta najuže je povezana s našim osobnim osjećajem zadovoljstva i sreće. Sigurna sam da ste već upoznati s konceptom emocionalne inteligencije i o toj se temi danas puno piše. Ukratko, emocionalna inteligencija povezana je s našim kapacitetom da prepoznamo, osjetimo i izrazimo sebe i svoje osjećaje. Iz tog će razloga radionica biti potpuno posvećena emocionalnom aspektu nas; izražavanju,učenju i istraživanju emocija, i to kroz meditaciju, pokret i različite oblike kreativnog izražavanja. Bit će poučno i zabavno, dobro došao/la si! <3

Voditeljica: Nikolina Vrban, instuktorica yoge
Termin: 16.6. od 19-21,30
Lokacija: Fakultetska 4, Re:Kreacija (Tvrđa)
Kontakt: Nina Vrban (fb) ili 095 564 1730 ili e-mail: nikolina.vrban@gmail.com
Cijena: 70 kn (ako povedete prijatelja, partnera, člana obitelji ili bilo kog svoga, cijena je 60
kn:)
Prijave najkasnije do 14.6.do ponoći


Dragi svi,

ovo ljeto smo za vas pripremili jedno osvježenje. Provedite ljetne vruće dane plivajući prema sebi i istražujući svoje unutarnje more. Uronite u svoju nutrinu i istražite grebene svoje svijesti, podsvjesti i nesvjesti, kroz yogu, ples i pokret, ekspresivne vježbe i istraživanje emocionalnih i tjelesnih granica. Naš unutarnji ocean je dubok i prostran, odmaknite se od obale i zaronite u njegove čarobne dubine.

Radionice su namjenjene svima, bez obzira na predznanje.

 Svi dijelovi programa su bazirani i osmišljeni po tehnikama i principima  yoge,  bioenergetskih vježbi, core energetics vježbi, plesa 5 ritmova i tjelesno orijentirane psihoterapije, a u svrhu istraživanja psihodinamičkih procesa te razvoja emocionalne i fizičke ekspresije i duhovnog osvještavanja.

 Za sve vas koji do sada niste bili na nekoj od naših radionica, terapija ili predavanja te vam je ovakav oblik rada nepoznat molim da kontaktirate voditelje kako bi se upoznali sa više pojedinosti.   

Lokacija: Yoga Home, Centar osobne moći, Fakultetska 4, Osijek

Vrijeme i raspored:22.6.petak – 28.6. četvrtak od 9 do 19 s pauzom za ručak od 13 do 14:30

Voditelji: Gorana Radetić , Siniša Radetić

Program intenziva:


Cjenik po terminima uplata za ljetni intenziv „ Ljeto 2018 – Uroni u sebe“

Puni iznos sedmodnevnog  ljetnog intenziva „Ljeto 2018 – Uroni u sebe“ je 1400,00kn

  1. Cijena do 01.04.2018 iznosi 60% od pune cijene = 840,00kn
  2. Cijena do 31.05..2018 iznosi 80% od pune cijene = 1120,00kn
  3. Cijena iza 01.06.2018 je puna cijena u iznosu 1400,00kn

Podatci za plaćanje:

Udruga Intuita

Dubrovačka 141, Osijeka

IBAN: HR2125000091101331638

Opis plaćanja: ime i prezime  – uroni u sebe

Šta ponijeti sa sobom:

Molimo da programu prisustvujete u odjeći koja omogućava nesputano/slobodno kretanje. Neke od vježbi su jačeg intenziteta pa molimo ponesite rezervnu odjeću da ne budete u znojnoj odjeći. Također, ponesite bilježnicu i olovku, te tekućinu sok/voda/čaj i voće. Poželjna je dekica u koju se možete zamotati tijekom meditacije. Pod u prostoru je drven i topao pa slobodno možete vježbati bosi ili u čarapama, a po potrebi si ponesite papuče.

Molimo da dođete 10-15 minuta ranije kako bi na vrijeme mogli početi sa programom.

Kontakt:  Gorana 098/1726-198  prashadpuri@gmail.com , Siniša  091/5183-897    sinisa.radetic@gmail.com


ĐOTIŠ ili VEDSKA ASTROLOGIJA je znanje staro preko 5000 godina i u prijevodu znači SVJETLO. Omogućava nam da poput svjetiljke osvjetlimo svoj život te što i zašto nam se događa kao i u kojem smjeru da dalje idemo. Kroz periode nam omogućava da vidimo sklonosti i mogućnosti, a ne čvrste i nepromjenive stvari koje će se sigurno dogoditi u budućnosti. Mnoge stvari možemo mijenjati svojim razumijevanjem, svjesnošću i aktivnošću te naposljetku slobodnom voljom koja se sve više aktivira. Kroz đotiš možemo vidjeti svrhu rođenja, cilj duše, kvalitete i talente koje možemo iskoristiti i kada, te možemo vidjeti u kojim područjima je potrebno dublje razumijevanje i tu se više potruditi. Zbog toga se kaže da kada otvorimo svoju đotiš natalnu kartu svjetlo ulazi u naš život. Kada gledamo natalnu kartu osobe treba uzeti u obzir što je osoba osvijestila do tog trenutka i to uklopiti u pojašnjenje. Imamo više mogućnosti kao izrada natalne karte, izrada usporednih karata koje nam ukazuju šta se događa u odnosima, muhurte kao najpovoljnijeg vremena za neke važne aktivnosti, prašna koja nam pomaže kod konkretnog pitanja u određenom trenutku itd.

VASTU ili NAUKA O STANOVANJU I GRADNJI je također znanje staro preko 5000 godina i u uskoj je vezi sa đotišem odnosno preklapju se, pošto ĐOTIŠ je VRIJEME, a VASTU je PROSTOR, te su oni u uzajamnoj vezi i odnosu. U omeđenom prostoru stvara se elektromagnetsko polje i po sistemu rezonance se preko naše aure prenosi na nas. Tako u određenom prostoru mi možemo odlično funkcionirati i da smo podržani dok u drugom prostoru možemo biti blokirani, imati teškoća sa zdravljem, prepreka ili osjećaj težine. Naravno, ovo sve može biti isprepleteno ovisno o pojedinim područjima života. Prostor je u direktnoj vezi sa našom unutarnjom svijesti te osvještavanjem i mijenjanjem prostora u kojem živimo i radimo, direktno mijenjamo sebe. Preklapanjem đotiš natalne karte preko prostora dobijamo fine uvide, a ovisno o našoj individualnoj karmi. Isto tako ovo znanje nam omogućava projektiranje nove kuće čiji unutarnji prostor je usklađen sa stanovnicima te univerzumom. Ganaphati Staphati, ponajveći projektant vastua za takvu kuću kaže da mijenja našu karmu pošto je ona povezana sa izvorom, a istodobno uzemljena u energetsku mrežu zemlje.

Edukativno praktično predavanje i radionica sa temama ĐOTIŠ, VEDSKA ASTROLOGIJA i VASTU, NAUKA O STANOVANJU I GRADNJI te kako nam ovo znanje može donijeti svjetlo i sklad u naše živote.

Dio predavanja će biti edukativan, a dio praktičan uključujući primjere. Shvatit ćemo koliko se đotiš (vrijeme) i vastu (prostor) isprepliću i koliko su povezani, te zašto su to temeljne postavke života.

Prvi dio predavanja, ĐOTIŠ, upoznat ćemo se sa osnovama i svrhom đotiša te praktično proći način na koji djeluje. Đotiš je u prijevodu SVJETLO te nam može pomoći da osvijetlimo i osvijestimo naš život te šta i zašto nam se događa, kao i u kojem smjeru da dalje idemo. U sklopu ovoga uključit ćemo teme reinkarnacije, djetinjstva, partnerstva i bolesti te vidjeti kako je sve povezano a sa ciljem naše evolucije.

Drugi dio predavanja, VASTU, upoznat ćemo se sa osnovama prirodnih vastu principa vezanih uz prostor, te također praktično osjetiti način na koji djeluje na nas i koliko nas prostor može podržati, ali i blokirati u životu. Prostor je naše vanjsko ogledalo tako da kroz njega možemo vidjeti i osvijestiti naše kvalitete i slabe točke. Zbog direktne povezanosti prostora sa našom unutrašnjom svijesti, osvještavanjem i mijenjanjem prostora u kojem živimo ili radimo, direktno mijenjamo sebe.

Vrijeme održavanja: SUBOTA, 09.06.2018. od 18.00. do 21.00.
Mjesto održavanja: dvorana CENTAR OSOBNE MOĆI, Yoga Home, Fakultetska 4 (Tvrđa), 31000 osijek
Prijave i informacije o radionici i za konzultaciju na broj 098/402-163 te info@maliganes.hr
Predložena donacija za edukacijsko predavanje radionicu 50,00kn
Predavanje radionicu vodi Margito Jušić ing. građ., đotiš te vastu savjetnik i projektant

Za konzultacije:
Za napraviti đotiš kartu potrebni su mi podaci: datum i vrijeme te mjesto rođenja.
Za napraviti vastu analizu potreban mi je nacrt prostora u mjerilu, položaj sa stranama svijeta npr. iz google maps te podaci o vremenu i mjestu rođenja za osobe koje žive u tom prostoru (zadnje nije nužno).
Pogotovo za vastu poželjno je da se javite na vrijeme da mogu sve pripremiti prije, a kad sam u Osijeku da možemo napraviti konzultaciju i eventualno postaviti korektivne mjere kao jantre ili piramidu.


Nova radionica u svibnju posvećena je našem osobnom rastu i razvoju na svim razinama. Cilj ove radionice je ući dublje u kontakt sa svim aspektima sebe na fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj, energetskoj i duhovnoj razini i pri tome se dobro zabaviti, i to kroz vježbe iz yoge, energetske vježbe, plesa i meditacije. S obzirom da je svaki aspekt nas važan, pozvani ste da se osnažite, energizirate i naučite nešto novo o sebi. 😉 Radionica je potpuno prilagođena početnicima koji nikad nisu vježbali yogu kao i onima koji već neko vrijeme vježbaju. Dobro došli!
Voditeljica: Nikolina Vrban, licencirana instuktorica yoge
Termin: 26.5. od 19-21
Lokacija: Fakultetska 4, dvorana Re:Kreacija (Tvrđa)
Kontakt: Nina Vrban (fb) ili 095 564 1730 ili e-mail: nikolina.vrban@gmail.com
Cijena: 60 kn
Prijave putem facebooka se ne smatraju službenima bez dodatne potvrde u inbox, mailom ili
na mob.


Radionica će se održati u subotu, 12.05.2018. godine u dvorani Olimp (Prolaz J. Leovića 13), od 18,00 do 19,15 sati, a teme će biti izabrane iz prethodno održanih radionica po osobnom nahođenju i željama polaznika za određene teme.Znači, birat ćete što želite čuti i raditi.

Koristim priliku za izreći veliko HVALA svim polaznicima radionica koji ste svojim aktivnim sudjelovanjem i predanošću obogatili naša zajednička druženja. Ovo je završna radionica u ciklusu, sve do jeseni i novih inspirativnih druženja. Ponesite jastučiće, dekice, obucite odjeću u kojoj ćete se osjećati ugodno i slobodno se kretati. Prostirke ponesite ili koristite naše.
Cijena radionice: donacija po želji (preporučeno 30 kn).
Voditeljica: Jasna Halter, učiteljica yoge.
Prijave nisu potrebne. Dobro došli!


Buđenje životnosti u proljeće nekako se uvijek veže i s našim osobnim buđenjem. Proljeće je vrijeme pupanja i rasta, i to na svim razinama.
Ovog puta ćemo se na radionici bavit našim osobnim razvojem – i to kroz emocije.Važnost osjećanja i izražavanja našeg emocionalnog svijeta najuže je povezana s našim osobnim osjećajem zadovoljstva, sreće, smisla i punine.Sigurna sam da ste već upoznati s konceptom emocionalne inteligencije i o toj se temi danas puno piše. Ukratko, emocionalna inteligencija povezana je s našim kapacitetom da prepoznamo, osjetimo i izrazimo sebe i svoje osjećaje.
Iz tog će razloga radionica biti potpuno posvećena našem emocionalnom osobnom rastu i razvoju, izražavanju i učenju, i to kroz meditaciju i različite oblike kreativnog izražavanja.
Bit će poučno i zabavno, dobro došao/la si!

Voditeljica: Nikolina Vrban, licencirana instuktorica yoge
Termin: 14.4. od 19-21,30
Lokacija: Fakultetska 4, Re:Kreacija (Tvrđa)
Kontakt: Nina Vrban (fb) ili 095 564 1730 ili e-mail: nikolina.vrban@gmail.com
Cijena: 70 kn


Radionica će se održati u subotu, 28.04.2018. godine u dvorani Olimp (Prolaz J. Leovića 13), od 18,00 do 19,15 sati na temu Čakre i afirmacije.

Radionica se tematski nastavlja na prošlu radionicu, ali i ako niste prisustvovali prošloj radionici, moći ćete je pratiti. Na jednostavan način povezujemo afirmacije kao jedan od najmoćnijih i najkorisnijih alata za osobni napredak sa našim energetskim centrima – čakrama kako bi produbili naše potencijale na fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom planu.

Razmislimo malo što želimo dozvati u naš život i pripremimo se za još jednu lijepu radionicu.

Ponesite jastučiće, dekice, obucite odjeću u kojoj ćete se osjećati ugodno i slobodno se kretati. Prostirke ponesite ili koristite naše.

Cijena radionice: donacija po želji (preporučeno 30 kn).

Voditeljica: Jasna Halter, učiteljica yoge.

Prijave nisu potrebne. Dobro došli!


Radionica će se održati u subotu, 07.04.2018. godine u dvorani Olimp (Prolaz J. Leovića 13), od 18,00 do 19,15 sati na temu Čakre i afirmacije.

Na prošlim radionicama naše smo energetske centre – čakre bojali, a sada ćemo bojama dodavati afirmacije koje podižu našu energiju na fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom planu i pomažu da produbimo naše potencijale. Afirmacije su jedan od najmoćnijih i najkorisnijih alata koje možemo primijeniti na svim poljima našega života: zdravlju, ljubavi, poslu, vezama, materijalnom planu,….

Razmislimo malo što želimo dozvati u naš život i pripremimo se za još jednu lijepu radionicu.

Ponesite jastučiće, dekice, obucite odjeću u kojoj ćete se osjećati ugodno i slobodno se kretati. Prostirke ponesite ili koristite naše.

Cijena radionice: donacija po želji (preporučeno 30 kn).

Voditeljica: Jasna Halter, učiteljica yoge.

Prijave nisu potrebne. Dobro došli!


Metodu pokreta 5 Ritmova® utemeljila je Gabrielle Roth, a danas metodu prakticiraju deseci tisuća ljudi diljem svijeta. To je filozofija, pogled na život, umjetnost izražavanja i dinamična praksa pokreta ukorijenjena u načelu koje kaže da se naša psiha sama iscjeljuje ako je pokrenemo. Moćna i jednostavna meditacija u pokretu koju svatko bez obzira na dob, veličinu, sposobnosti ili fizička ograničenja – može prakticirati.

Mapa ritmova nudi “koreografiju za ples na rubu” – nema zadanih koraka klasičnog plesa, nego nam daje smjernice za izražajnu kreativnost. Mape su vodič za samoistraživanje kroz pokret koji nas vodi na putovanje kroz vlastitu unutrašnju divljinu. Pokretanjem tijela, budimo vlastitu osjećajnu dimenziju, umirujemo um, razvijamo svjesnost o trenutku i doživljavamo naše prirodno stanje ~ vibrantno, pažljivo, mirno iznutra, fleksibilno izvana i budno.

Ova proljetno plesno radionica nas poziva da istražimo BUĐENJE našeg tijela, daha, srca i duše nakon uspavanog zimskog sna. Budimo tijelo kroz pokret, ulazeći u ritmove na jednostavan i prirodan način uviđamo da je tijelo i vlastita energija – najbolji učitelj. Probuđeno tijelo otapa osjećajne arterije našeg srca, vraća nam životnost i otkriva smjer kojim želimo ići. Kretanjem tijela kroz mapu ritmova nam pomaže da zadržimo fokus, rastvara misaone strukture koje nam stoje na putu, daje nam uvid što se stvarno događa u nama i otvara dublje put dahu koji nas povezuje sa svime, tako i sa nebrojenim mogućnostima koje spavaju unutar nas.
Radionica je dobra vježba za svaku promjenu koju namjeravate napraviti u životu, istraživati ćemo mogućnosti kako to napraviti u skladu sa sobom, svojim ritmom i tempom.

Prethodno plesno iskustvo nije potrebno i svi su dobrodošli:)

VRIJEME RADIONICE: NEDJELJA, 22.04. u 11,00 – 15,00h
(poželjno je da dođete barem 15 min ranije kako bi se presvukli u udobnu odjeću i pripremili za radionicu)

MJESTO ODRŽAVANJA: Centar osobne moći, dvorana Yoga Home, (Fakultetska 4, Tvrđa, 31000 Osijek)

PRIJAVE za radionicu su ISKLJUČIVO putem on-line prijavnice- OVDJE

CIJENE: za rane prijave do 22. 04. iznosi 140 kn,
cijena dolaska bez prijave na dan dogadjanja iznosi 150 kn.

INFO: Jasenka Anić 099/758-0156, maperitmova@gmail.com

RADIONICU VODI: Romana Soldo, certificirana učiteljica 5 Ritmova;

Traganje za izražajem koji me čini cjelovitom me vodilo kroz razne plesne škole, meditativne i duhovne prakse.
Susret sa ovom praksom otvorio je vrata mog unutarnjeg svijeta koji je istovremeno manifestacija svega oko mene.
Ova jednostavna metoda pokreta dovela me natrag kući, u moje tijelo i otvorila najbrži i najizravniji put do moje unutarnje istine.
U ovom radu želja mi je i namjera stvoriti prostor u kojem čujemo što nam tijelo priča, na taj se način u vlastitom ritmu
ponovo povezujemo sa sobom, postajemo spontani, autentični, srčani i prisutni za svoju istinu kakva god da ona bila.

Metodu pokreta 5 Ritmova® utemeljila je Gabrielle Roth, a danas metodu prakticiraju deseci tisuća ljudi diljem svijeta.

To je filozofija, pogled na život, umjetnost izražavanja i dinamična praksa pokreta ukorijenjena u načelu koje kaže da se naša psiha sama iscjeljuje ako je pokrenemo. Moćna i jednostavna meditacija u pokretu koju svatko bez obzira na dob, veličinu, sposobnosti ili fizička ograničenja – može prakticirati.

Mapa ritmova nudi “koreografiju za ples na rubu” – nema zadanih koraka klasičnog plesa, nego nam daje smjernice za izražajnu kreativnost.
Mape su vodič za samoistraživanje kroz pokret koji nas vodi na putovanje kroz vlastitu unutrašnju divljinu.
Pokretanjem tijela, budimo vlastitu osjećajnu dimenziju, umirujemo um, razvijamo svjesnost o trenutku i doživljavamo naše prirodno stanje ~ vibrantno, pažljivo, mirno iznutra, fleksibilno izvana i budno.

Ova proljetna plesna radionica nas poziva da istražimo BUĐENJE našeg tijela, daha, srca i duše nakon uspavanog zimskog sna.
Budimo tijelo kroz pokret, ulazeći u ritmove na jednostavan i prirodan način uviđamo da je tijelo i vlastita energija – najbolji učitelj.
Probuđeno tijelo otapa osjećajne arterije našeg srca, vraća nam životnost i otkriva smjer kojim želimo ići.

Kretanje tijela kroz mapu ritmova nam pomaže da zadržimo fokus, rastvara misaone strukture koje nam stoje na putu, daje nam uvid što se stvarno događa u nama i otvara dublje put dahu koji nas povezuje sa svime, tako i sa nebrojenim mogućnostima koje spavaju unutar nas.

Radionica je dobra vježba za svaku promjenu koju namjeravate napraviti u životu, istraživati ćemo mogućnosti kako to napraviti u skladu sa sobom, svojim ritmom i tempom.

Prethodno plesno iskustvo nije potrebno i svi su dobrodošli:)

VRIJEME RADIONICE: SUBOTA, 24.03. u 11,00 – 15,00h
(poželjno je da dođete barem 15 min ranije kako bi se presvukli u udobnu odjeću i pripremili za radionicu)

MJESTO ODRŽAVANJA: Centar osobne moći, dvorana Yoga Home, (Fakultetska 4, Tvrđa, 31000 Osijek)

PRIJAVE za radionicu su ISKLJUČIVO putem on-line prijavnice, te vas molim da kliknete na link : PRIJAVA

CIJENE: za rane prijave do 12.03. je 120 kn, nakon toga puna cijena 140 kn.
cijena dolaska bez prijave na dan događanja iznosi 150 kn.

INFO: Jasenka Anić 099/758-0156, maperitmova@gmail.com

RADIONICU VODI: Romana Soldo, certificirana učiteljica 5 Ritmova;

Traganje za izražajem koji me čini cjelovitom me vodilo kroz razne plesne škole, meditativne i duhovne prakse.
Susret sa ovom praksom otvorio je vrata mog unutarnjeg svijeta koji je istovremeno manifestacija svega oko mene.
Ova jednostavna metoda pokreta dovela me natrag kući, u moje tijelo i otvorila najbrži i najizravniji put do moje unutarnje istine.
U ovom radu želja mi je i namjera stvoriti prostor u kojem čujemo što nam tijelo priča, na taj se način u vlastitom ritmu
ponovo povezujemo sa sobom, postajemo spontani, autentični, srčani i prisutni za svoju istinu kakva god da ona bila.

Zaronite u sebe i istražite svoj unutrašnji svijet kroz meditacije!

Ljepota meditacija očituje se u istraživanju i pronalaženju unutarnjih krajolika, i često dok meditiramo spoznajemo svoje vlastito unutarnje bogatstvo. Zajednički nazivnik za plodove meditacije svakako su uvidi, spoznaje i proširivanje svijesti, spoznavanje naše stvarne prirode i onoga što zaista jesmo.
Dobro došli!

Voditeljica: Nikolina Vrban, licencirana instuktorica yoge
Termin: 10.ožujka 2018. od 19-20,30
Lokacija: Fakultetska 4, dvorana Yoga Home (Tvrđa)
Kontakt: Nina Vrban (facebook) ili 095 564 1730 ili e-mail: nikolina.vrban@gmail.com
Cijena: 50 kn

Potrebne su prijave putem facebook inboxa, mailom ili na mob.

Radionica disanja i opuštanja 10.03.2018, dvorana Olimp 18,00 – 19,15 h
Boje u nama i oko nas – meditacija u bojama

Radionica će se održati u subotu, 10.03.2018. godine u dvorani Olimp (Prolaz J. Leovića 13), od 18,00 do 19,15 sati, a nastavak je radionice iz veljače na temu Boje u nama i oko nas – meditacija u bojama.

Još je starim civilizacijama bilo je poznato da boje imaju terapeutski učinak. Smatralo se da uspostavljaju ravnotežu tijela i duše i pomažu u liječenju bolesti. U medicini se boje koriste u saniranju alergija, upala, reumatskih bolova, migrena i hormonalnih smetnji, stresa, tjeskobe, nesanice.
U liječenju kromoterapijom, prirodnom terapijom bojama, boje su u funkciji revitalizacije i uspostavljanja energetske ravnoteže u tijelu, umu i duhu. Na primjer: poznato je da žuta i narančasta boja podižu raspoloženje i potiču na aktivnost, crvena izaziva intenzivne osjećaje i aktivira izmjenu tvari u organizmu, plava potiče mentalne funkcije, a zelena smiruje i stvara osjećaj ugode.

Na radionici ćemo bojati naše energetske centre bojama, ojačati i uravnotežiti protok energije u cijelom tijelu, te potaknuti u sebi energije samoobnavljanja i samoiscjeljenja.

Ponesite jastučiće, dekice, obucite odjeću u kojoj ćete se osjećati ugodno i slobodno se kretati. Prostirke ponesite ili koristite naše.

Cijena radionice: donacija po želji (preporučeno 30 kn).

Voditeljica: Jasna Halter, učiteljica yoge.

Prijave nisu potrebne. Dobro došli!

INTERAKTIVNA RADIONICA 7.-8.TRAVANJ 2018 „PARTNERSKI ODNOSI“

Za one koji jesu i za one koji nisu u partnerskom odnosu, zanima li vas….
Kako funkcionira vaš partneski odnos?
Kako biramo partnera?
Zašto se ponavljaju iste stvari u partnerskom odnosu/odnosima?
Zašto su svi muškarci/žene iste?
Zašto me partner/ica ne čuje?
Zašto ne mogu biti u partnerskom odnosu?
Zašto se stalno svađamo oko sitnica?
Zašto je seks nezadovoljavajući?
Zašto se osjećam kriva/a naspram partnera?
I mnoga druga pitanja….
Tijekom zadnjih stoljeće i pol uveliko se promijenilo okružje, uvjeti i pravila po kojima živimo. Sve to je utjecalo i na stvaranje i održavanje partneskih odnosa. Sami partnerski odnosi se mijenjaju sporije negoli okoliš i uvjeti kojima su okruženi. Danas je postalo uobičajeno nešto, što je prošloj generaciji bilo „nemoguća misija“ i ne bi im ni palo na pamet. Promjene su toliko brze da novi naraštaj često ne može dobiti podršku i razumijevanje starijeg naraštaja, ne zato što im ne žele pomoći,nego zato što nemaju iskustvo s takvi situacijama.

Jednostavno, evolucija i revolucija u partnerskim odnosima je promijenila partnerske odnose i dala im novu dimenziju. Ideja je da bi takvi, „evoluirani“ partnerski odnosi, treba donijeti više užitka, sigurnosti, zadovoljstva i sl. partnerima koji u njima sudjeluju, no to na žalost nije uvijek tako. Baš zbog činjenice da je puno toga novoga u, i oko partnerskih odnos, povećale su se i mogućnosti za povređivanje, nezadovoljstvo, frustraciju i bol. To ne znači da su promjene koje su došle nužno loše, nego da se mi ne znamo nositi sa novim situacijama u partnerskim odnosima. To je kao da pokušate voziti novi hibridni niski automobil na cesti namijenjenoj vozilima koja su vukli konji. U takvoj situaciji je normalno da će doći do određenih problema. To ne znači da je sve u ranijem obliku partnerskih veza bilo loše, i isto tako, ne znači da je sve novo, po automatizmu, i bolje. Živeći u evoluiranoj verziji parterskih odnosa, a koristeći stara iskustva i pravila, u konstantnom smo sukobu zbog novonastalih situacija, starih stereotipa, rodnih uloga, društvenih normi i drugih utjecaja koji su neminovno prisutni u nama i okruženju oko nas, a koji definiraju partnerski odnos.

Radionica je namijenjena lakšem boravku u prostoru partnerskih odnosa, kako za osobe u vezi tako i za samce. Radionica se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela koji su međusobno isprepleteni. Kroz teorijski dio dobiti će te informacije, a kroz praktični dio iskustvo kroz različite vježbe i zadatke.

Radionica se temelji na osobnom iskustvu i edukaciji voditelja, te na radovima poznatih istraživača, teoretičara i praktičara, na različiti poljima kao što su: W.Raich, A. Lowen – tjelesno orijentirana psihoterapija, H.Handrix – imago terapija, S.Freud, C.G.Yung – psihoanaliza, R.J.Sternberg – kognitivna psihologija, B.A.Brenann – energetski aspekt, Pathwork, Osho, P.A.Kezele – duhovni aspekt , te mnogi drugi autori.

Voditelji: Siniša RadetićGorana Radetić

Mjesto radnje: Osijek, Fakultetska 4 (dvorište Kazamata) u Centru osobne moći, Dvorana Yoga Home
Vrijeme radnje: subota i nedjelja od 9 do 19 sati s pauzom za ručak od 13:00 do 14:30
Cijena radionice: 650,00kn, za studente, osobe iz istog kućanstva i osobe iz drugih gradova cijena je 550,00kn. Kotizacija je 150,00kn i ulazi u cijenu radionice.

Prijave za radionicu su obavezne, i to na: sinisa.radetic@gmail.com Obrazac za prijavu možete naći OVDJE.
Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno se obratite voditeljima na
091/5183-897 – Siniša Radetić ili 098/1726-198 – Gorana Radetić

Info o organizatoru: CENTAR OSOBNE MOĆI

Obavijest za polaznike radionice. Molim vas da sa sobom ponesete veliku bilježnicu i olovku. Odjeća treba biti ugodna i udobna te da dopušta nesmetanu slobodu u pokretanju tijela. Obuća, dovoljne su papuče, a možete biti i bosi ili u čarapama. Pod je drven i topal. Osobe koje dolaze iz drugih gradova slobodno mogu prenoćiti u dvorani. Sa sobom trebaju ponijeti vreću za spavanje (dvorana ima toalet, nema tuš).

DOBRODOŠLI!!


Radionica će se održati u subotu, 24.02.2018. godine u dvorani Olimp (Prolaz J. Leovića 13), od 18,00 do 19,15 sati, na temu Boje u nama i oko nas – meditacija u bojama.

Koje su vaše najdraže boje, a koje baš ne bi odabrali? Otvorite garderobni ormar i pogledajte koje boje u njemu prevladavaju. Pogledajte boju zidova u vašim domovima. Koje boje namirnica najčešće odabirete? Idete li u prirodu i uočavate li boje oko sebe? Bili mi toga svjesni ili ne, boje utječu na naše fizičko i psihičko zdravlje.

Još je starim civilizacijama bilo je poznato da boje imaju terapeutski učinak. Smatralo se da uspostavljaju ravnotežu tijela i duše i pomažu u liječenju bolesti. U medicini se boje koriste u saniranju alergija, upala, reumatskih bolova, migrena i hormonalnih smetnji, stresa, tjeskobe, nesanice.
U liječenju kromoterapijom, prirodnom terapijom bojama, boje su u funkciji revitalizacije i uspostavljanja energetske ravnoteže u tijelu, umu i duhu. Na primjer: poznato je da žuta i narančasta boja podižu raspoloženje i potiču na aktivnost, crvena izaziva intenzivne osjećaje i aktivira izmjenu tvari u organizmu, plava potiče mentalne funkcije, a zelena smiruje i stvara osjećaj ugode.

Na radionici ćemo bojati naše energetske centre bojama, ojačati i uravnotežiti protok energije u cijelom tijelu, te potaknuti u sebi energije samoobnavljanja i samoiscjeljenja.

Cijena radionice: donacija po želji (preporučeno 30 kn).

Voditeljica: Jasna Halter, učiteljica yoge.

Prijave nisu potrebne. Dobro došli!


Radionica  disanja i opuštanja 10.02.2018, dvorana Olimp 18,00 – 19,15 h

Yoga nidra (jogijsko spavanje, tehnika duboke relaksacije)

Radionica će se održati u subotu, 10.02.2018. godine u dvorani Olimp (Prolaz J. Leovića 13), od 18, 00 do 19,15 sati, na temu Yoga nidra (jogijsko spavanje, tehnika duboke relaksacije).

Ova radionica  je nastavak prethodne radionice iz mjeseca siječnja na istu temu.

Odlična iskustva polaznika siječanjske radionice najbolja su preporuka za ovu drugu.

Na radionicu ponesite jastučiće, dekice, obucite odjeću u kojoj ćete se osjećati ugodno i slobodno se kretati. Prostirke  ponesite ili koristite  naše.

U yoga nidri pripremite se na ležanje na podlozi uz  vođeno opuštanje u trajanju od oko četrdesetak minuta.  Ova tehnika opustit će vas fizički, emocionalno i mentalno, donijeti mir i obnoviti vašu životnu energiju.
Program je prilagođen svima bez obzira na fizičku kondiciju, godine i zdravstveno stanje.

Cijena radionice: donacija po želji  (preporučeno 30 kn).

Voditeljica: Jasna Halter, učiteljica yoge.

Prijave nisu potrebne. Dobro došli!


Istražite svoju dušu ulaskom u vašu natalnu kartu! Zakoračite u polje svog horoskopa i osjetite koja područja vaše natalne karte, tj. vašeg života, nisu još integrirana i prihvaćena u potpunosti. Astrološke konstelacije vam omogućuju iskustvo susreta sa samim sobom.

Pomoću astroloških konstelacija ulazimo još dublje u svoje polje i nalazimo važne informacije o uzročnicima pojedinih naših ponašanja kao i događanja u sadašnjosti.

Metodu sistemskih konstelacija osmislio je njemački terapeut Bert Hellinger kao tehniku kojom se ulazi u “polje koje zna” kako bi klijent/ica dobili bolji uvid u određeni problem ili situaciju. Polje nam skreće pažnju gdje postoji neravnoteža i daje mogućnost da iz pozicije promatrača vidimo sistem iz neke nove perspektive, te prolaskom kroz spoznajni proces dobijemo uvid u rješenja i odgovore na probleme.

Zajednički nazivnik astrologije i konstelacija je upravo Polje. Fenomen morfogenetskih polja opisao je biolog Rupert Sheldrake koji smatra kako morfogenetska polja imaju pamćenje i sposobnost povezivanja s drugim poljima od kojih mogu primati informacije. On smatra da sve u prirodi, i čestice i živa bića i sustavi (obitelji, organizacije, pa i planete) su organizirana u polja. U svakom polju postoji specifična energija što kroz konstelacije vidimo kao informacije o nekoj obitelji. Prisustvo naših predaka prisutno je kako u našem polju, tako i u našoj natalnoj karti jer je to naše osobno polje – polje svih mogućnosti, ali i ograničenja.

Natalna karta je naš DNA na kome su zapisana iskustva naših predaka, kao i naše blokade koje smo dobili u naslijeđe kako bismo si omogućili transformaciju. Kroz natalnu kartu otkrivamo svoje nesvjesne obrasce te otvaramo prostor za promjenu. Ako je sudbina ono nesvjesno u nama, svakim osvještavanjem tih sadržaja, izvlačenjem iz mračnih kutaka i dovođenjem na svijetlo, postajemo slobodniji upravljati našim životima. Svrha astrologije koju prakticiram je pomoć u osvještavanju mogućnosti aktivnog kreiranja života.

Iskustvena astrologija – pozivam vas da prošetate kroz vaša osobna polja (kuće, znakove i planete) i osjetite energije svojih predaka jer vezani smo za one koji su nam prethodili i došli smo u ovaj život sa spremnikom informacija koji se nadovezuje na njihova iskustva. No, naš odgovor može (i treba) biti drugačiji! Konstelacije možemo postaviti na bilo koju temu; sve ono čime nismo sasvim zadovoljni u svom životu, a to mogu biti partnerski odnosi, poslovni problemi, bolest i fizički simptomi, problemi u obitelj, razna osobna nezadovoljstva kojima ne vidimo uzrok. Iskustva polaznika: “Meni osobno je pomoglo još dublje suočiti se sa strahovima u sebi i užasom koje su očigledno prolazile generacije mojih predaka i meni su ga prenijele. Nosila sam nešto što nije moje i jednim dijelom sam otpustila taj osjećaj. Astrokonstelacije su nešto vrlo snažno s kompletnijim uvidom od običnih konstelacija” (Sara M.)

Vrijeme: 10. 02. 2018. od 14.00 do 20.00 sati

Mjesto: dvorana Yoga Home, Centar osobne moći, Fakultetska 4, Osijek

Cijena: Postavljanje vlastite konstelacije iznosi 300 kn, što uključuje i izradu natalne karte klijenta/ice. Sudjelovanje na astrološkim konstelacijama za predstavnike je besplatno.

O voditeljici: Tanja Ivanović, dipl. oecc, pohađala studij astrologije na Institutu za astrološka istraživaja i edukaciju “Johannes Kepler”, diplomirala 4-godišnju školu integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije u Centru za integrativni razvoj, kao i 2-godišnji Napredni trening, te završila školu Obiteljskih konstelacija kod Svjetlane Bukovec. Kombinira stečena znanja te radi astrološke konzultacije i individualnu tjelesno orijentiranu terapiju koje je prema potrebi i želji klijenta/ice moguće kombinirati. Voditeljica je obiteljskih i astroloških konstelacija.

Prijave do 08. 02. 2018. Za postavljanje vlastite konstelacije morate znati datum, sat i mjesto rođenja. Za postavljanje i sudjelovanje u konstelacijama nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo. Prijave isključivo na broj mobitela 091 530 1453.


All Level Healing™ je brza, cjelovita, jednostavna i lako primjenjiva tehnika osobnog intuitivnog razvoja.

Tehnika se sastoji od 7 osnovnih i 6 specijalističkih tečajeva kojima dobivate izobrazbu s područja alternativnog rada mentalnih i duhovnih tehnika.

Ova tehnika koristi svih 5 čovjekovih tijela (mentalno, psihičko, energetsko, duhovno i fizičko) u mentalno-intuitivnom radu i daje jednostavan uvid u blokade te brze rezultate na svim segmentima na kojima želimo djelovati ili ih promijeniti.

Kako se osjećati sretnije, zadovoljnije, ispunjenije, imati veću kvalitetu života, brže realizirati planove i želje, biti otporniji na životne promjene, uskladiti svijest, podsvijest i dublje razine,  ukloniti blokade na svim područjima života,saznajte na besplatnom uvodnom predavanju u All Level Healing™ tehniku.

Datum održavanja: 17.02.2018.

Trajanje: 17:00-19:00

Predavač: Nives Poljak, učitelj i terapeut All Level Healing™ tehnike

Stanislava Kuharski, učitelj i terapeut All Level Healing™ tehnike

Lokacija: dvorana Yoga Home, Centar Osobne Moći (Fakultetska ulica 4)

Prijavu potvrđujete na mail osijek@houseofhealing.eu ili telefonskim putem: 0915123441

WEB: http://www.houseofhealing.eu/

Metodu pokreta 5 Ritmova® utemeljila je Gabrielle Roth, a danas metodu prakticiraju deseci tisuća ljudi diljem svijeta.
To je filozofija, pogled na život, umjetnost izražavanja i dinamična praksa pokreta ukorijenjena u načelu koje kaže da se naša psiha sama iscjeljuje ako je pokrenemo. Moćna i jednostavna meditacija u pokretu koju svatko bez obzira na dob, veličinu, sposobnosti ili fizička ograničenja – može prakticirati.

Mapa ritmova nudi “koreografiju za ples na rubu” – nema zadanih koraka klasičnog plesa, nego nam daje smjernice za izražajnu kreativnost.
Mape su vodič za samoistraživanje kroz pokret koji nas vodi na putovanje kroz vlastitu unutrašnju divljinu.
Pokretanjem tijela, budimo vlastitu osjećajnu dimenziju, umirujemo um, razvijamo svjesnost o trenutku i doživljavamo naše prirodno stanje ~ vibrantno, pažljivo, mirno iznutra, fleksibilno izvana i budno.

“ Tijelo u pokretu je najzanimljivija stvar.
Pleši ispred mene malo, a ja ću ti otkriti tko si“ M.Baryshnikov

Kroz temu MUDROST TIJELA istraživati ćemo kako nas određeni dijelovi tijela podržavaju u svakodnevnici i koje nam poruke nose o našem trenutnom kretanju kroz život.
Tijelo poput glasnika neprestano komunicira sa nama i našim okruženjem, no koliko zaista jasno čujemo te mudre poruke?
Kroz pokret, ulazeći u ritmove na jednostavan i prirodan način uviđamo da je tijelo i vlastita energija – najbolji učitelj.
Koje mudrosti skrivaju naša stopala, kukovi, glava, ruke i dah? Što njihov pokret govori o nama?
Kada ubrzavamo, usporavamo i kada zastajemo u otporu, u kojem se obično skrivaju izgubljene dimenzije nas samih?
Odgovori na pitanja plešu negdje između svijetla i sjene,  i ukoliko fascinirano zaronite u ovo istraživanje sigurna sam da ćete ih naći. 🙂

VRIJEME RADIONICE: NEDJELJA, 11.02. u 11,00 – 15,00h
(poželjno je da dođete barem 15 min ranije kako bi se presvukli u udobnu odjeću i pripremili za radionicu)

MJESTO ODRŽAVANJA: Centar osobne moći, dvorana Yoga Home, (Fakultetska 4, Tvrđa, 31000 Osijek)

PRIJAVE za radionicu su ISKLJUČIVO putem on-line prijavnice, te vas molim da kliknete na link ispod:

PRIJAVA!

CIJENE: za rane prijave do 29.01. je 120 kn, nakon toga puna cijena 140 kn.
cijena dolaska bez prijave na dan dogadjanja iznosi 150 kn.

INFO: Jasenka Anić 099/758-0156, maperitmova@gmail.com

RADIONICU VODI: Romana Soldo, certificirana učiteljica 5 Ritmova;

Traganje za izražajem koji me čini cjelovitom me vodilo kroz razne plesne škole, meditativne i duhovne prakse. Susret sa ovom praksom otvorio je vrata mog unutarnjeg svijeta koji je istovremeno manifestacija svega oko mene. U ovom radu želja mi je i namjera stvoriti prostor u kojem slušamo i čujemo što nam tijelo priča, na taj se način u vlastitom ritmu ponovo povezujemo sa sobom, postajemo spontani, autentični i prisutni za svoju istinu kakva god da ona bila.

Radionica će se održati u subotu, 27.01.2018. godine, u dvorani Olimp (Prolaz J. Leovića 13), od 18, 00 do 19,15 sati, na temu Yoga nidra (jogijsko spavanje, tehnika duboke relaksacije).

Na radionicu ponesite jastučiće, dekice, obucite odjeću u kojoj ćete se osjećati ugodno i slobodno se kretati. Prostirke ponesite ili koristite naše.

U yoga nidri pripremite se na ležanje na podlozi uz vođeno opuštanje u trajanju od oko četrdesetak minuta. Ova tehnika opustit će vas fizički, emocionalno i mentalno, donijeti mir i obnoviti vašu životnu energiju.

Program je prilagođen svima bez obzira na fizičku kondiciju, godine i zdravstveno stanje.

Cijena radionice: donacija po želji (preporučeno 30 kn).

Voditeljica: Jasna Halter, učiteljica yoge.

Prijave nisu potrebne. Dobro došli!


Na želje polaznika radionice iz prosinca da se ponovi tehnika tratak-kriye (gledanje u plamen svijeće), i prva radionica u siječnju imat će istu temu. Održat će se u subotu, 13.01.2018. godine u dvorani Olimp (Prolaz J. Leovića 13), od 18, 00 do 19,15 sati.

Sa sobom ponesite svijeću sa držačem ili lučicu. Ova tehnika vođenog gledanja u plamen svijeće odmara oči, čisti suzne kanale i emocije, te pospješuje vid i koncentraciju (ukoliko nosite leće, molim vas zamijenite ih za naočale kako bi ih mogli skinuti).

Program je prilagođen svima bez obzira na fizičku kondiciju, godine i zdravstveno stanje.

Na radionicu ponesite jastučiće, dekice, obucite odjeću u kojoj ćete se osjećati ugodno i slobodno se kretati. Prostirke ponesite ili koristite naše.

Cijena radionice: donacija po želji (preporučeno 30 kn).
Voditeljica: Jasna Halter, učiteljica yoge.
Prijave nisu potrebne. Dobro došli!


Radionica disanja i opuštanja održat će se u subotu, 02. i 16. prosinca 2017. godine u dvorani Olimp (Prolaz J. Leovića 13), od 18, 00 do 19,15 sati. Pridružite nam se, poklonite sebi komadić životnog vremena u disanju, meditaciji, ugodnom razgibavanju, igri i opuštanju.
To nam zaista svima treba. Program je prilagođen svima bez obzira na fizičku kondiciju, godine i zdravstveno stanje. Na radionicu ponesite jastučiće, dekice, obucite odjeću u kojoj ćete se osjećati ugodno i slobodno se kretati. Prostirke ponesite ili koristite naše.
Prijave nisu potrebne. Voditeljica: Jasna Halter, učiteljica yoge.
Cijena radionice: donacija po želji


Metodu pokreta 5 Ritmova® utemeljila je Gabrielle Roth, a danas metodu prakticiraju deseci tisuća ljudi diljem svijeta.

To je filozofija, pogled na život, umjetnost izražavanja i dinamična praksa pokreta ukorijenjena u načelu koje kaže da se naša psiha sama iscjeljuje ako je pokrenemo. Moćna i jednostavna meditacija u pokretu koju svatko bez obzira na dob, veličinu, sposobnosti ili fizička ograničenja – može prakticirati.

Mapa ritmova nudi “koreografiju za ples na rubu” – nema zadanih koraka klasičnog plesa, nego nam daje smjernice za izražajnu kreativnost.

Mape su vodič za samoistraživanje kroz pokret koji nas vodi na putovanje kroz vlastitu unutrašnju divljinu.

Pokretanjem tijela, budimo vlastitu osjećajnu dimenziju, umirujemo um, razvijamo svjesnost o trenutku i doživljavamo naše prirodno stanje ~ vibrantno, pažljivo, mirno iznutra, fleksibilno izvana i budno.

Naše tijelo je osnovna metafora za naš život, enciklopedija naših životnih priča, mjesto gdje su pohranjena sva sjećanja. Priče koje oblikuju naše tijelo i oslikavaju našu svakodnevicu.

Koristeći mapu 5 Ritmova krećemo na unutarnje putovanje kroz dijelove tijela.. od kojih svaki dio priča svoju priču.

Davanjem pažnje i osluškivanjem, jednostavnim pokretima, povezujemo tijelo u cijelinu stvarajući ples. Autentičan, vaš ples koji samo vi možete isplesati.

Odmotavajući priče i prisjećajući se puta kući, nazad k sebi.. oslobađamo prostor za nove doživljaje i iskustva, kako u plesu tako i u svakodnevnom životu.

“Energija se kreće u valovima, valovi se kreću u obrascima, obrasci se kreću u ritmovima. Ljudsko biće je sve to; energija, valovi, obrasci, ritmovi. Ništa više, ništa manje. Mi smo ples “ Gabrielle Roth

VRIJEME RADIONICE: SUBOTA, 09.12. u 11,00 – 14,00h

(poželjno je da dođete barem 15 min ranije kako bi se presvukli u udobnu odjeću i pripremili za radionicu)

MJESTO ODRŽAVANJA: Centar osobne moći, dvorana Yoga Home, (Fakultetska 4, Tvrđa, 31000 Osijek)

PRIJAVE za radionicu su ISKLJUČIVO putem on-line prijavnice, te vas molim da kliknete na link ispod:

PRIJAVA

CIJENE: za rane prijave do 25.11. je 90 kn, nakon toga puna cijena 100 kn.

cijena dolaska bez prijave na dan dogadjanja iznosi 120 kn

INFO: Jasenka Anić 099/758-0156, maperitmova@gmail.com

RADIONICU VODI: Romana Soldo, certificirana učiteljica 5 Ritmova;

Traganje za izražajem koji me čini cjelovitom me vodilo kroz razne plesne škole, meditativne i duhovne prakse. Susret sa ovom praksom otvorio je vrata mog unutarnjeg svijeta koji je istovremeno manifestacija svega oko mene. U ovom radu želja mi je i namjera stvoriti prostor u kojem slušamo i čujemo što nam tijelo priča, na taj se način u vlastitom ritmu ponovo povezujemo sa sobom, postajemo spontani, autentični i prisutni za svoju istinu kakva god da ona bila.


Transformiraj svoj život i nauči kako iscijeliti druge sa aktivnom i živom mističnom invokacijom!

Dođite i iskusite moćnu i jedinstvenu radionicu sa Ger Lyonsom, koja će vas odvesti na nevjerojatno putovanje u kontakt sa najdubljim i najvišim dijelovima sebe.

Ovo je prekrasan, sveti, jedinstveni i nevjerojatno moćan transformativni, telepatski i energetski proces koji ne samo da oslobađa stare traume, obrasce, ponašanja i ustajalu energiju nego udiše svježi novi život u sve stanice tijela i uma, koristeći antičku keltsku tradiciju invokacije. Rezultat toga je povezivanje sa vlastitom moći, strasti, energijom, darovima i otpuštanjem svega onoga što nismo. Nema razloga za gubljenje vremena, život je prekratak!

Svaka stanica nosi memoriju svega što smo ikada prošli. Taj imprint je kombinacija: načina razmišljanja, uvjerenja, vjerovanja kako svijet funkcionira, kulturalnog uvjetovanja, predaka itd. Sve to programiranje možda nije u skladu sa onim što je naša duša došla iskusiti, otkriti ili istražiti.

U radionici Ger dozvoljava da kroz njegovo tijelo teče moćna, sveta iscjeljujuća energija antičkog porijekla koja dolazi od samog izvora nepovezana s umom, religijom ili vjerovanjima.
Kako ova energija ulazi u tijelo, otapa, otkriva, oslobađa stare konfiguracije, načine razmišljanja, bolest, sve što nije utemeljeno na ljubavi, ekspanziji i razvoju svijesti. Oslobađanje se može dogoditi kroz trnce ili treskanje, nakon čega se javlja duboki osjećaj povezanosti sa aktivnom i vibrantnom životnom energijom.

MJESTO
Joga Home, Fakultetska 4, Tvrđa, Osijek, Croatia

VRIJEME I CIJENA
!!!Promo cijene!!! za sudionike iz Hrvatske

Petak 1.12.17. od 19h-22h 3€ (regularna cijena 15 €)
Subota 2.12.17. od 10h-18h 40€ (regularna cijena 70€)
Nedjelja 3.12.17. od 10h-18h 40€ (regularna cijena 70€)
Ponedjeljak 4.12.17. od 10h-18h 40€ (regularna cijena 70€)
Utorak 5.12.17. od 10h-18h 40€ (regularna cijena 70€)
Srijeda 6.12.17. od 10h-18h 40€ (regularna cijena 70€)

(Predviđene su pauze za ručak. Radionica po potrebi može trajati duže od predviđenog.)

3-dnevna radionica 80€ (regularna cijena 150€)
6-dnevni trening 200€ (regularna cijena 350€)

Nezaposleni i osobe sa niskim primanjima ukoliko želite sudjelovati, a ne možete si priuštiti radionicu, kontaktirajte me!

Sudionici iz BIH i Slovenije plaćaju svoju lokalnu cijenu.

Radionica će se održati na engleskom jeziku uz prijevod na hrvatski.

Upiti i prijave sa e-mail adresom i brojem telefona šaljite na adresu: nuic.marija@gmail.com

GER LYONS
Porijeklom iz Corka u Irskoj već više od 20 godina putuje svijetom iscjeljuje i istražuje. Doktor je tradicionalne kineske medicine i akupunkture. Studirao je i podučavao Shaolin Chi Kung i Tai Chi. Nekoliko godina kasnije studirao je Praničko energetsko iscjeljivanje i Psihičku kirurgiju na Filipinima i u Brazilu.
Također je studirao Bio-energetsko iscjeljivanje, Kvantno energetsko icjeljivanje, Breathwork, Tantru i majstor je Reiki-a. U kasnijim godinama učio je od Hopi, Navaho i Choctaw plemena izvorni šamanizam, isto tako pred keltsku druidsku tradiciju kroz koju je oktrio mnoge antičke darove iz vlastite druidske krvne linije. Surađivao je sa njegovom svetosti Dalaj Lamom iz Tibeta.

Od 1997. Ger je prošao kroz proces i trening temeljnog pročišćenja radeći na sebi na staničnoj i genetskoj razini. Ovaj proces pročistio je emocionalne i fizičke traume i uvjetovanja stara godinama. Taj proces je u potpunosti promjenio Gerovu realnost i otvorio duboku povezanost i uvid u univerzalnu inteligenciju. Visoki prijenos svete iscjeljujuće energije se tada počeo emitirati kroz njega produbljujući njegov dar. Ovaj energetski prijenos se nastavio i traje do danas.

U poslijednjih 20 godina Ger je radio u Irskoj, Bosni, Palestini, Izraelu, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj, Južnoj Africi, Ghani, Austriji, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, S.A.D.-u, Australiji, Novom Zelandu, Brazilu, Argentini, Chile-u, Francuskoj i Kanadi.

Više informacija možete naći na www.gerlyons.net

Ciklus je započeo predavanjem,  u subotu 4. studenog u 19h, o prvoj čakri, dok se radionica održala u nedjelju, 5. studenog od 9 do 12 sati. Za sve one koji su propustili prvo predavanje (predavanja su inače besplatna i možete povesti koga god hoćete) Gorana se pobrinula da ipak imate mogućnost slušanja predavanja. POSLUŠAJ PREDAVANJE

Subota, 11. i 25. 11. 2017. Dvorana Olimp, od 18, 00 do 19,15 sati
I u studenom se nastavljaju radionice disanja, opuštanja i meditacije i to u gore navedena dva termina. Program je prilagođen svima bez obzira na fizičku kondiciju, godine i zdravstveno stanje.
Učimo se fizički opustiti i prepustiti biti „ovdje i sada“, umiriti svoj nemirni um, razvijati i njegovati osjećaj relaksiranosti i unutrašnjeg mira.
Na radionicu ponesite jastučiće, dekice, obucite odjeću u kojoj ćete se osjećati ugodno i slobodno se kretati. Prostirke možete ponijeti ili koristiti naše.
Prijave nisu potrebne. Voditeljica: Jasna Halter, multistyle učiteljica yoge.
Cijena radionice: donacija po želji (preporučena donacija 20kn)
Vidimo se!

Dvorana Yoga Home 11.11.2017. 17.-20. sati
Kad jednom čuješ poruku svog Anđela čuvara i osjetiš koliko se tada ispuni tvoja duša i srce, onda više nikada ništa neće biti isto. Ako si oduvijek u duši osjećala da nisi sama, pridruži se našoj šaptačici Anđelima – Martini Tišljar – na radionici u YOGA HOME CENTRU 11. studenog. Vrijeme je da uvidite koliko možete pomoći jedni drugima prenoseći energiju radosti, podrške i ljubavi koju nam šalju Anđeli.

Voditeljica: Ivana Škripek Kladarić, duhovni psihoterapeut, životni trener

Nedjelja, 22.10.2017. u 17 sati

Fakultetska 4 (Tvrđa), Centar osobne moći, dvorana Yoga Home

Na radionici ću vam ispričati kako sam ostavila posao koji jako volim i koji me je ispunjavao zbog toga što sam osjetila da postoji poziv koji osjećam još više, kojim još puno više mogu doprinijeti čovječanstvu. Pričat ću vam kako sam započela svoj duhovni put i kako sam spoznala tko sam i koja mi je životna svrha. Vodila sam lijep, stabilan i ugodan obiteljski i profesionalni život, ali sam osjećala da od te moje sreće postoji neka puno veća. Danas živim tu sreću i želim vam reći kako se dolazi do nje. Svatko ima svoj put, ali jedno što je univerzalno i vrijedi za apsolutno sve nas je da slijedimo svoje osjećaje i prepustimo se vjeri i osluškivanju svoje duše.

Na radionici ću vam pomoći i u području odgoja djece jer mi je to bivša profesija, a ujedno je nadopunjena novim spoznajama koje znatno proširuju horizonte stručnih teorija.

Radionica će ispuniti vaša očekivanja i dati vam još puno više jer vašom prijavom ću vas i energetski osjetiti i tako sa sigurnošću znati što vam upravo sada treba.

Ukoliko ste osjetili da vas vuče ovo što sam napisala, dođite na radionicu. Možete mi i postaviti pitanje iz bilo koje oblasti života sada mailom ili na radionici.

Radionica nije točno programirana i trajat će onoliko koliko vam bude potrebno. Vjerujem 2 i pol do 3 sata.

Kotizacija za radionicu je 100 kn.

Molim vas da se obvezno prijavite na sljedeći mail:

ivana@udruga-leptir.hr

Veselim se vašem dolasku jer se vaša duša tome veseli. 🙂

S ljubavlju,

Ivana.

Dragi moji,
hvala vam što me već neko vrijeme zaustavljate poslije vježbi i pitate…a kad će opet predavanja?
Vaš interes dao mi je motivaciju i krila da napravim novi ciklus predavanja i radionica.
S obzirom da sam kroz zadnje predavanje o čakrama osjećala ogroman pritisak i stres ispričati sve o čakrama u sat vremena, odlučila sam si dati dovoljno podrške i vremena da svakoj čakri posvetim onoliko vremena koliko to stvarno zaslužuje (iako, iskreno…sat vremena je samo uvod u sve ono što nam ova divna znanja mogu donijeti u život).
Sada dok ovo pišem, osjećam duboko poštovanje prema Vedama, jogi i učiteljima koji su ta stara znanja prenosili k nama na zapad. Istovremeno osjećam poštovanje prema našim zapadnjacima koji su bili dovoljno integrirani da ta duboka znanja integriraju u svoja istraživanja i radove, kako bi spojili stara znanja s novim, suvremenim načinom života, i kako bi širili svjesnost i stvarali bolji svijet.
Naziv čakra dolazi iz Indije. One su filozofski model od sedam slojeva i stanja svjesnosti.
Odnose se na čovjekov rast i razvoj u duhovnom smislu.
Svaki čovjek prolazi sve etape svjesnosti kroz osobnu evoluciju svjesnosti (od narcisoidne do transcendentalne svijesti) i svako društvo prolazi kroz jednaku takvu evoluciju.
Mjesto na kojem sa svjesnošću zapinjemo, je mjesto na koje se vraćamo i ponavljamo ga, sve dok ne naučimo i ne prihvatimo, kako bi mogli ići dalje.
I to je život. Stalno ponavljanje i stalno širenje svjesnosti.
To je razlog zašto smo tu.
Da širimo svjesnost i prisjetimo se tko smo zapravo.

Čakre su jedan od najrasprostranjenijih pojmova među ljudima koji se aktivno posvećuju osobnom razvoju i proučavanju duhovnosti.
Udomaćile su se čak i u svakodnevnom govoru: “blokirana mi je čakra…”, “radim na trećoj čakri…” i slično.
Sve češće možete naići i na terapeute koji će vam reći kako su vam čakre u disbalansu i kako će upravo oni svojim tehnikama otvoriti vaše čakre.
Osim što međusobno komuniciramo riječima, naša tijela pričaju i energetski, a energija se između tijela i okoline izmjenjuje upravo kroz čakre i nadije (energetske kanale).
Vjerojatno ste imali iskustvo da vam neka osoba govori jedno – riječima, a vi u unutar sebe osjećate potpuno drugu energiju. Vi tada osjećate cijelu osobu, a ne samo njezin intelekt. Osjećate njezinu auru (energetsko tijelo).

Čakre su spojne točke u kojima se dodiruju materijalno i energetsko tijelo. To su točke kroz koje punimo ili praznimo našu auru.
Meni je osobno jako zanimljivo što su te spojne točke povezane sa žlijezdama s unutarnjim izlučivanjem i našim hormonima koji diktiraju sve funkcije u našem tijelu, a koje su u našoj medicini jedno od najneistraženijih područja.
Postoji 7 glavnih čakri i 21 sporedna. I svaka je od njih povezana s određenom energijom.
Svaka čakra ima svoju energetsku vibraciju, a svaka energetska vibracija ima svoju boju.
Od 7 čakri, 3 su čakre “niže čakre” – vezane više za materijalni svijet i tjelesne potrebe, jedna je srčana – most između nižih i viših, i 3 čakre su “više čakre” – povezane s duhom i potrebama naše duše.
Čakre imaju svoju:
-fizičku funkciju
-fiziološku funkciju
-psihološko – emotivnu funkciju
-duhovno – spiritualnu funkciju.
Čakre se zbog nepravilne brige o tijelu, lošeg držanja ili nakupljanja potisnutih emocija mogu zatvoriti ili postati preaktivne.
Ako se energija u čakri blokira ili je protok u disbalansu kroz duže vremensko razdoblje, na tom dijelu tijela, energetski blok pretvara se u fizički problem i postaje vidljiv i na fizičkoj razini.
Ako je primjerice blok na srčanoj čakri – nastat će problemi sa srcem, javit će se bolna “kvrga” između lopatica ili će se smanjiti kapacitet pluća.
Ako je blok na 2. čakri – nastat će cista na jajnicima ili će doći do upale mjehura, problema s crijevima i slično.
Ako je blok na grlenoj čakri- pojaviti će se problemi sa štitnjačom ili glasnicama…
Ukoliko se detaljnije želite upoznati sa čakrama odnosno saznati njihovu ulogu u svakodnevnom životu te zbog čega se blokiraju, ali i kako spriječiti nastanak blokova te same fizičke bolesti, dobrodošli ste.
Predavanja su BESPLATNA i otvorena za sve zainteresirane.
Radionice se naplaćuju 150kn.
Ukoliko uplaćujete sve radionice zajedno, jedna je radionica gratis (besplatna).
MJESTO ODRŽAVANJA PREDAVANJA:
DVORANA JOGA HOME, Fakultetska 4
VRIJEME ODRŽAVANJA:
Prvo predavanje o prvoj čakri održati će se u subotu 4.11.2017. u 19 sati.
Radionica na temu prve čakre održati će se u nedjelju 5.11.2017., od 9-12 sati.
Prijave i akontacija za radionicu su obavezne.
Prijaviti se možete na e-mail: prashadpuri@gmail.com, ili sms-om na 098/1726 198 (Gorana Radetić).
Ostala predavanja i radionice:
2. čakra – 2.12..u 19h (besplatno predavanje) i 3.12.od 9-12 sati (radionica)
3. čakra – 20.1 u 19 sati (besplatno predavanje) i 21.1.od 9-12 sati (radionica)
4. čakra – 24.2.u 19 sati (besplatno predavanje) i 25.2. od 9-12 sati (radionica)
5. čakra – 24.3.u 19 sati (besplatno predavanje) i 25.3.od 9-12 sati (radionica)
6. čakra – 21.4 u 19sati (besplatno predavanje) i 22.4.od 9-12 sati (radionica)
7. čakra– 26.5 .u 19sati (besplatno predavanje) i 27.5.od 9-12 sati (radionica)


Nakon kratke ljetne stanke, opet se druzimo i nastavljamo s novim ciklusima radionica!
Ovaj put s nešto drugačijom strukturom ali i dalje zanimljivom tematikom!
O radionici:
U svima nama postoji dječji i odrasli dio. Koncept unutrašnjeg djeteta odnosi se na naš emocionalni aspekt – osjećaje i doživljaje i upravo ono oblikuje našu stvarnost.
Unutrašnje dijete je osjećajno, intuitivno i iskonski mudro biće. 🙂 Iako odrastanjem odlazimo u svijet razuma i logike, trebamo i drugi spektar – osjećaje. Na ovoj ćemo radionici pokloniti pažnju upravo tome – povezivanju kroz meditacije s vlastitim unutarnjim djetetom koje je visoko intuitivno i koje, ukoliko ga ne zanemarujemo, ignoriramo ili odbacujemo daje našem životu čar i puninu. Upravo o unutrašnjem djetetu ovisi koliko je naš život ispunjen i radostan.
Voditeljica: Nikolina Vrban, licencirana instuktorica yoge
Trajanje: 19-20,30
Lokacija: Fakultetska 4, dvorana Yoga Home (Tvrđa)
Kontakt: Nina Vrban (fb) ili 095 564 1730 ili e-mail: nikolina.vrban@gmail.com
Cijena: 50 kn
Prijave putem facebooka se ne smatraju službenima bez dodatne potvrde u inbox, mailom ili na mob.
Dobro došao/la!!


Voditeljica Bojana Svalina, u Osijeku u subotu 07.10. od 10 – 13 sati na adresi Fakultetska 4 (Tvrđa), Centru osobne moći, dvorana Yoga Home.
Održati ću radionicu za sve koji se žele odgovor na pitanje Tko su to oni i što ih blokira da bi to osvijestili. Kako još uvijek kanaliziram duše koje će doći na radionicu, tema nije do kraja definirana, nego će se definirati i kanalizirati u naredna dva tjedna do same radionice. Svaku radionicu, pa i ovu, energetski kanaliziram i prije nego objavim poziv, te je svaka iz razine moje i duša svih prisutnih, što jamči da će svatko dobiti upravo ono što mu je potrebno.
Svi koji će se prijaviti imaju mogućnost postaviti pitanja prilikom prijave ili ih u međuvremenu zapišite kako biste ih mogli postaviti tijekom našeg druženja, ako osjetite takav poriv. Preporučam da na radionicu ponesete papir i olovku kako biste zapisali vama važne stvari koje rezoniraju sa vašom dušom.
Prijave možete izvršiti Suzani, koja je zaslužna za organizaciju radionice u Osijeku i bez koje ona ne bi bila tako brzo održana i to isključivo putem emaila suzana.brkic@os.t-com.hr.
Participacija za radionicu je 150 kn.