Radionice

Bliži nam se ljetni solsticij, međunarodni dan Yoge (21.6.!:) i nova yogijska radionica vezana za element vode!
22.6. (subota) u 15 dođi se osvježi fluidnom i tečnom vinyasa praksom nakon koje ćemo se kroz predavanje više upoznati s elementom vode u našem tijelu.
Radionica je nastavak na prethodnu gdje smo istraživali 1.čakru (element zemlje) ali nije preduvjet za sudjelovanje.
Energetska medicina, yoga, feng shui i ayurveda baziraju se na teoriji 5 elementa. Jer sve što postoji u prirodi (zemlja, voda, varta, zrak i eter) nalazi se i unutar nas. Kako je element zemlje najuže povezan s našim uzemljenjem i 1.čakrom, tako je element vode povezan s 2.čakrom – zdjelicom i pripadajućim sustavima (spolni i urinarni sustav, donji dio kralježnice). Na emocionalnoj razini vodeni element veže se za osjećaje, potrebe, užitak, senzualnost i općenito životnost.
Nakon fluidne i tečne vinyasa prakse s kojim ćemo pokrenuti svoje tijelo (i životnost:), otvorit ćemo prostor za dublje istraživanje vlastitih osjećaja, potreba, životnosti i užitka – glavnih tema vezanih za ovaj element.
Dobrodošao/la si neovisno o tome jel vježbaš yogu ili ne. Praksa će biti prilagođena i za početnike.

Praktikični dio;
-doći 10ak min ranije
-obući se slojevito i ponijeti bocu vode
-ponijeti bilježnicu i kemijsku

Termin i mjesto: 22.6. (subota) od 15-18:30, dvorana Yoga Home, Fakultetska 4, Osijek
Cijena: 150 kn
Cijena za rane prijave (do 18.6.): 110 kn
Za studente, učenike i nezaposlene: 100 kn
Voditeljica yoge: Nikolina Lukačević, RYT 200
FB eventhttps://www.facebook.com/events/2366866650301492/
Prijave su obavezne! (ovdje, mailom; nikolina.vrban@gmail.com ili na 095 564 1730)

Dragi svi, pridružite nam se opet na ovoj moćnoj radionici koju će voditi Susan Ahern u listopadu u Osijeku!! ♥
Kao iscjeliteljica i medij, Susan kombinira stanično iscjeljenje s drevnim irskim iscjeljujućim tehnikama. Core&Cellular healing metoda je izuzetno moćan energetski proces pročišćavanja, otpuštanja i obnavljanja na staničnoj razini. Kroz invokaciju, pokret, glazbu i izgovorenu molitvu aktiviraju se visoke svete i iscjeljujuće energije koje nas osvještavaju na dubokoj razini. Radionica je siguran prostor gdje možete iscijeliti bilo koji fizički, emocionalni, mentalni ili spiritualni aspekt sebe. Ovo je prekrasan, sveti, jedinstveni i nevjerojatno moćan telepatski i energetski proces koji ne samo da oslobađa stare traume, obrasce, ponašanja i ustajalu energiju nego udiše svježi novi život u sve stanice tijela i uma koristeći antičku tradiciju invokacije. Rezultat toga je povezivanje sa vlastitom moći, strasti, energijom, darovima i otpuštanjem svega onoga što nismo. Nema razloga za gubljenje vremena, život je prekratak!
Svaka stanica nosi memoriju svega što smo ikada prošli. Taj imprint je kombinacija: načina razmišljanja, uvjerenja, vjerovanja kako svijet funkcionira, kulturalnog uvjetovanja, predaka itd. Svo to programiranje možda nije u skladu sa onim što je naša duša došla iskusiti, otkriti ili istražiti. Kako ova energija ulazi u tijelo – otapa, otkriva, oslobađa stare konfiguracije, načine razmišljanja, bolest i sve ono što nije utemeljeno na ljubavi, ekspanziji i razvoju svijesti. Oslobađanje se može dogoditi kroz trnce ili treskanje, nakon čega se javlja duboki osjećaj povezanosti sa aktivnom i vibrantnom životnom energijom.
Moguće je prisustvovati samo petkom navečer ili samo jedan dan, ali preporučuje se da prisustvujete cijelu radionicu kako biste dobili maksimalnu korist i snažnije iskustvo.

O voditeljici:
Susan je imala mnoga duhovna iskustva kao dijete dok je odrastala u ruralnoj Irskoj. Bez pravog usmjerenja u to vrijeme, provela je mnogo godina u potrazi za odgovorima sve do snažnog susreta s duhovnim učiteljem u Indiji 1995. godine koji je otvorio put njenom kanaliziranju i korištenju onog što je dolazilo do nje. Provela je sljedećih pet godina podučavajući reiki u Irskoj, te je nastavila učiti i istraživati različite tehnike iscjeljivanja u mnogim zemljama, uključujući tehniku Rebirthinga s učiteljem u Indiji, tehniku ljudskog potencijala u Australiji, rad s Kristovom svijesti u Irskoj, te ima diplomu iz psihologije sa Sveučilišta u Corku. Godine 1999. susrela se s učenjima o staničnom iscjeljivanju i otkrila da je to najmoćniji oblik iscjeljivanja koji je susrela i koji je rezonirao s njom, te se udubila u učenja i nastavila to raditi zadnjih 19 godina. Godine 2008. pridružila se radu Gera Lyonsa kod kojeg se stanično iscjeljivanje spojilo s drevnim irskim tehnikama kanaliziranja, te je to posao koji strastveno poučava. Susan je fino podešen kanal koja je godinama usavršavala svoju vještinu i nastoji donijeti svjetlost, ekspanziju, ljubav, iscjeljenje i humor kamo god išla. Radujemo se što ćemo zajedno poći na ovo uzbudljivo putovanje do još većeg širenja ljubavi i konekcije s drugima.

MJESTO
Yoga Home dvorana, Fakultetska 4, Osijek

TRAJANJE
11. listopada (petak) 2019. 19.00 – 22.00
12. listopada (subota) 2019. 10.00 – 18.00
13. listopada (nedjelja) 2019. 10.00 – 18.00

CIJENA
Cijeli vikend €110
Petak navečer €10
Cijena za rane prijave za cijelu radionicu €90 (prijaviti se najkasnije do 22.9.)!

Radionica će se održati na engleskom jeziku uz prijevod na hrvatski.
Upite i prijave sa e-mail adresom i brojem telefona šaljite na adresu: nikolina.vrban@gmail.com ili 095 564 1730

(Predviđene su pauze za ručak. Radionica po potrebi može trajati duže od predviđenog.)

VAŽNO: Ova vrsta rada ne preporučuje se osobama koje boluju od shizofrenije, bipolarnog poremećaja ili bilo kakvog oblika psihoze.

FB event: LINK

U mnogim šamanskim društvima, ako dođete do liječnika prigovarajući da ste tužni, potišteni, ili depresivni, oni će vas pitati ova četiri pitanja:
Kada ste prestali pjevati?
Kad ste prestali plesati?
Kada ste prestali biti očarani pričama?
Kada ste prestali pronalaziti utjehu u slatkom teritoriju Tišine? (G. Roth)

“Igra je najviši oblik istraživanja”. Ova radionica je igraonica za odrasle (nije onako kako zvuči). Svatko od nas ima svoje unutarnje dijete koje ima svoje potrebe, a između ostalog i potrebu za igrom pa ćemo ga pozvati van i pružiti mu priliku da uživa i igra se s ostalom djecom. Kretat ćemo se, disati, istraživati, pripremati tijelo za sigurne pothvate i inverzije, provesti malo vremena naopačke, učiti osnove acro yoge, poslušati koju priču, pustiti glas. Poželjno je doći otvorenog uma i srca i ne jesti barem 2 sata prije radionice.

Cijena radionice: 120kn
Early bird cijena do 15. lipnja: 100kn
Za nezaposlene i studente: 80kn

Vrijeme i mjesto: 10:00- 13:00h 22. lipnja 2019.
Yoga Home, Fakultetska 4, Tvrđa, Osijek

Prijave na 0989521967 ili arijana.smit@gmail.com
*****************************************************************

Voditeljica radionice: Arijana Šmit, RYT 200

Nakon samostalnog vježbanja Ashtanga Yoge, Arijana je svoju prvu edukaciju završila 2015. godine kod učiteljice Nine Vukas u Sangha Yoga školi gdje je učila Vinyasa yogu nakon koje ju je osobno počela voditi i vježbati. 2018. godine odlazi na Bali i završava drugu 200-satnu edukaciju kod Meghan Currie. U međuvremenu je pohađala mnoge radionice priznatih yoga učitelja: Kino McGregor, David Robson, Phillipa Usher, svojih učiteljica Nine i Meghan te na Baliju radionice Šamanskog disanja, Kundalini yoge, Yin Yoge i mnoge druge.

Arijana voli snažnu, kreativnu, zabavnu, integrativnu, mindfull praksu koju prakticira i podučava. Yoga joj je promijenila život, te ju smatra svojim lijekom, molitvom, plesom, meditacijom i slavljem bilo u samostalnoj praksi ili vođenju. Uživa biti student i raduje se životnom procesu učenja te dijeljenju ove divne prakse sa drugim ljudima ☺

“Tijelo kroz val” zadnji je termin sata iz ciklusa “Ritmovi, jednostavno” u kojem ćemo nešto više pažnje i istraživanja posvetiti lirskom ritmu i ritmu duboke tišine te na taj način zaokružiti cjelinu koju smo započeli u veljači. Dozvolit ćemo tijelu da se pretače svojim pokretom iz trenutka u trenutak, iz ritma u ritam, iz daha u dah…dok ne završi svoj val povezivanja, izražavanja, otpuštanja, buđenja i bivanja. Na ovaj sat mogu se pridružiti i oni koji dolaze prvi put. Nije potrebno prijašnje iskustvo. Dobrodošli ste i ako jedva čekate, i ako se još dvoumite, i ako vam se neda, a tijelo treba…spustite se do Tvrđe i omekšajte 🙂

Cijene:
• snižena 100kn ( studenti, umirovljenici, nezaposleni)
• 125 kn/osoba
• snižena 100kn ( studenti, umirovljenici, nezaposlani)
• radna 60kn.
• rane prijave ( zadnji dan za ranu prijavu je 02.06.) 100kn.
Mjesto održavanja:Centar osobne moći Fakultetska 4, Osijek

Info i prijave:
Molimo da obavezno ispunite prijavnicu koja se nalazi OVDJE

Info i prijave: Jasenka Anić, 099/758-0156, email: anic.jasenka@gmail.com

Datum: 08.06.2019. u 13:00

Praktikalije:
Imajte udobnu odjeću, mozete plesati bosi, ponesite svoju H2O bocu, dekicu. Dođite 15tak minuta ranije da se možete presvući, registrirati i na vrijeme prepustiti plesu.

Ivana Cicarelli – akreditirana učiteljica metode 5 ritmova ®
“Duboko vjerujem u moć pokreta, u njegovu ljekovitost koja nas osvještava, podržava, uzemljuje, povezuje, vodi…Iz ovog mjesta krećem nadalje u učenje, u dijeljenje, u kontakt. Majka sam, slobodni kreativac, obrtnik, prof. Na Filozofskom fakultetu u Zadru diplomirala sam talijanski i engleski jezik; nakon toga završavam “Feng shui akademiju” te školu za tjelesno-orijentiranog psihoterapeuta pri cir.hr. Završavam i školu za iscjeljivanje pri centru snaganamjere.com….i volim šivati torbe.

Napravi prostor za novo u svom životu, u svom srcu i umu da bi OBILJE došlo do tebe! Obilje ne podrazumijeva samo materijalno bogatstvo. To je kvaliteta koja poziva na obilje mogućnosti, nadahnuća i privlači prekrasne ljude i iskustva u tvoj život. To je vibracija koja se može postići KUNDALINI YOGOM pomoću kriya (dinamičnih vježbi i pokreta), moćnih tehnika disanja, mudri, mantri, glazbe i meditacije kako bi se otvorilo tvoje tijelo i um.

Dolazimo polako do sredine godine, jesu li tvoji snovi i želje od Nove godine već manifestirani ili osjećaš da si negdje „zaglavio“? Bez obzira na situaciju u kojoj se nalaziš, Kundalini yoga ti može pružiti savršeni poticaj i biti inicijator velikih promjena. Na ovoj radionici ćemo koristiti moćne Kundalini kriye (setove vježbi), meditacije i tehnike disanje kako bismo pustili stara uvjerenja i stvorili namjere ljubavi, mira, zdravlja i obilja.

Kriye koje ćemo prakticirati će biti za obilje i prosperitet. Pomoći će ti da izgradiš elektromagnetsko polje te ti dati jasniji i snažniji stav kako bi svoje potrebe lakše projicirao Svemiru i iz Svemira . To su drevni postupci manifestacije zasnovani na univerzalnim zakonima privlačnosti.

Bilo da si početnik Kundalini joge ili redoviti praktičar, ova radionica ti pomaže da u sebi aktiviraš neograničeni dotok/protok obilja. Svatko je dobrodošao, Jedini preduvjet je otvoreni um i duh pun volje!

2.6.2019 g. nedjelja – obuhvatit će dvije radionice
Vodi: Jagdeesh Kaur, certificirana KRI učiteljica Kundalini yoge

PREPORUKE:
Doći obučen u udobnu bijelu/svijetliju odjeću, te ponijeti maramu za glavu.
ZAŠTO DOĆI NA OVU RADIONICU?
Jer ćemo raditi na opuštanju i otvaranju našega srca. Razvijat ćemo zdravo samoljublje, te raditi prekrasne meditacije za sposobnost projiciranja iz srca. Podsjetit ćemo same sebe koliko smo uvijek i bezuvjetno voljeni od Izvora, Boga; od onoga tko nas je kreirao. Probudit ćemo tu ljubav i dopustiti joj da nas zagrije iznutra i da nadalje njome dotičemo sve oko nas. Ima li ljepšeg dara od ovoga? Širimo ljubav i budimo LJUBAV.

SHAKTI DANCE
Shakti dance je Yoga plesa, kombinacija Kundalini yoge i plesa.  Začela ga je Sara Avtar 90tih godina nakon 20g. bavljenja različitim tehnikama plesa i yoge. Shakti dance spaja dah, pokret i um, širenje i spajanje svijesti s beskonačnim bićem koje jesi. To je splet harmoničnih pokreta u simbiozi daha uz pozadinsku podršku prekrasne glazbe. Shakti je ženski univerzalni stvaralački princip koji pobuđuje našu kreativnost, inspirira nas i omogućuje da uživamo u punoći sebe, života…

Ovaj ples je jedinstvena i skladna mješavina asana (yoga postura), ritmičkog disanja, plesnih vježbi, slobodnog plesa, opuštanja, meditacije u tišini i meditacije u pokretu mantre (celestijalna komunikacija). Njeguje slobodni, organski i kreativni izraz tvog unutarnjeg bića, masira i oslobađa tijelo i um od zastoja i blokada, otpušta stres, te nadahnjuje da uronimo u bujnu prirodu svog postojanja i svega što jesmo.

Zovem se Gloria Zacskai (duhovno ime mi je Jagdeesh Kaur) Svojom osobnošću i životnim odabirom želim u ljudima potaknuti buđenje energije i životnu strast.  Prvo iskustvo yoge dobivam prije desetak godina kroz “Yogu u svakodnevnom životu”. Dolaskom Kundalini yoge u moj život, sve se mjenja u meni i oko mene. Moja prva učiteljica, Emina Kurtagić (Nidhan Kaur) me uvela u ovaj čarobni svijet u kojem sam se istovremeno izgubila i pronašla. Aktivno prakticiram Kundalini yogu 6 godina i uživam u konstantnom ronjenju kroz njene dubine. Pomogla mi je i pomaže mi na svim područjima mog života, na svim segmentima mojega bića. Iscijeljuje, izaziva, tjera na pomak, promjenu, rast. Stručnu edukaciju i titulu KRI certificiranog instruktora Kundalini joge po učenju Yogi Bhajana završila sam 2015.g., na prvom organiziranom TT-u u Hrvatskoj pod vodstvom Nirmal Singha, učitelja iz Beča. Redovno držim satove Kundalini yoge u Zagrebu Trenutno završavam edukaciju u Sloveniji za Shakti dance, Yogu plesa pod vodstvom same začetnice – Sare Avtar i bit ću prva učiteljica Shakti dancea u našoj zemlji.

Yoga je izuzetan kanal koji pomaže mojim polaznicima i meni osobno u osvještavanju svoje prave prirode, smanjenju stresa, boljem i lakšem suočavanju sa životnim izazovima, uspostavljanju dubokog mira, otvaranju srca, razvoju vitalnog tijela, čistog uma i duha. Pišem kolumne za atma.hr i imam svoj youtube kanal: https://atma.hr/author/jagdeesh/
https://www.youtube.com/channel/UC9ZEA1A3hTSBLxgCfSgsf9Q

Iako se podjela na um i tijelo javlja još kod starih Grka, u zapadnim društvima 21.stoljeća um i”racionalno” je postavljeno kao najviša vrednota koja ima primat nad svim ostalim aspektima ljudskoga bića. Za razliku od takvog stava, tjelesno-orijentirani psihoterapeuti, počevši sa Wilhelmom Reichom, s kojim je sve počelo, a kasnije i Alexanderom Lowenom, Johnom Perriakosom i ostalima, gledaju na osobu u cijeloj njenoj ukupnosti, dakle um, emocije, i tijelo su nedovojivi jedno od drugoga i utječu jedni na druge.

Naime, Wilhelm Reich, koji je prvotno bio Freudov učenik, je zapazio da ljudi koji mu dolaze na terapiju sa sličnim problemima imaju i sličnu tjelesnu građu. S vremenom je razvio novu vrstu terapije koju je nazvao karakterna analiza, a koja počiva na premisi da je naš mišićni oklop/građa tijela naš karakterni oklop izražen u tijelu.

Dakle, ovisno o tome u kojem periodu i fazi djetetovog rasta i razvoja se dogodila povreda/trauma, razlikujemo pet karatkernih sruktura: shizoidnu, oralnu, mazohističku, psihoptasku, i rigidnu.

U subotu, 18.5., biti će riječi o psihopatskoj (alternativni naziv: vođa) karakternoj obrani. Ova karakterna obrana nastaje oko treće godine života i kasnije u životu rezultira osobnošću koju karakterizira glad za moći, kao i stalna želja za isticanjem, za pobjeđivanjem, i želja da se bude bolji od drugih.

Teme koje ćemo proći na predavanju su:
Općenito o karakternim obranama
Kako nastaju karakterne obrane
Kako nastaje psihopatska karakterna obrana
Kako se manifestira u svakodnevnom životu, u tijelu i u ponašanju
Koje se problemi ove karakterne obrane
Koji su darovi ove karakterne obrane
I na kraju, vrijeme za pitanja
Preporučujem vam da si ponesete olovku i papir kako bi si mogli zapisati ono što smatrate vama bitnim.
LOKACIJA: Yoga Home dvorana, Centar Osobne Moći, Fakultetska 4, Osijek
VRIJEME: 18.5.2019. u 19h
ULAZ JE SLOBODAN

TERMINI OSTALIH PREDAVANJA IZ CIKLUSA:
15.6. Rigidna k.o. – Perfekcionist

O predavaču:
Jasenka Anić – Freelancer, content writer, i kreativac. Trenutno na trećoj godini Škole Osobnog Razvoja u Centru Osobne Moći, Osijek. A u isto vrijeme, na Pravnom Fakultetu u Osijeku sam na zadnjoj godini studija prava, kazneni smjer. U slobodno vrijeme pohađam radionice plesa 5 Ritmova kad god mi se ukaže prilika, a također i organiziram satove i radionice plesa 5 Ritmova u Osijeku, u čemu stvarno uživam.

Anahata, prsno središte, četvrta čakra, prostor srca. Sadhana- praksa, stega, duhovna vježba, disciplina iz ljubavi

Mi, ljudska bića vrsni smo kolekcionari. Nerijetko nepotrebnih stvari. Kao djeca volimo skupljati salvete, naljepnice, klikere i kartice, a kasnije haljine, cipele, torbice, aute (instrumenti se ne računaju ) u materijalnom svijetu. Isto se odražava na dubljoj razini našeg bića, skupljamo emotivne povrede, strahove, traume, obrasce i misli koje nam ne služe i nevjesno ih spremamo jedino gdje znamo- u naš tijeloum. Te materijalne i nematerijalne kolekcije nam daju osjećaj sigurnosti i identiteta, jer tko sam i što sam bez njih?

Otamo nam oblikuju život vibracijski privlačeći sve što je potvrda onom već spremljenom, time se osjećamo kao da smo bespomoćni u mijenjanju sebe i svog života. Kao da neuroni u mozgu imaju već siguran i utaban put gdje rijetko kad dođe do nekih novih sinapsi. Međutim, svakome se dogodi trenutak kad odjednom progledaš i shvatiš da kristalne čaše tvoje šukunbake koje godinama ne koristiš više nemaju što raditi u tvom regalu, da će baka biti u tvom srcu i bez njih kao i plahte i popluni koji su već 15 godina u ormarima

Dakle, što radimo na radionici?

Metaforički, otvaramo ormare, riješavamo se nepotrebih stvari, čistimo, zračimo i stvaramo prostor za novo. Za razliku od proljetnog čišćenja, na ovoj radionici će naglasak biti na fizičkim asanama centra/ gdje najviše spremamo energetsko “smeće” i otvaranju sebe- ekstenzijama kralježnice, osobito otvaranja srca i njene čakre ANAHATE- gdje se spaja sve- Materija (donje tri čakre) i Duh (gornje tri čakre). Naglasak će biti i na detaljnim poravanjima asana i slow motion kretanju kako bi budili dijelove sebe koji drijemaju, jačali i potaknuli energetske migracije ispod (i iznad ) površine kože. Meditacija je neizostavan dio ovog procesa radionice u kojem um nakon intenzivnije fizičke prakse i fokusa lakše ulazi u mirovanje, usporavamo moždane valove i približavamo se našoj podsvjesti- mjesto gdje se prave promjene događaju.

Cilj radionice

Skidati slojeve koji nas odvajaju od ljubavi. Prave ljubavi, ne one koju gledamo u filmovima ili koju doživljavamo kroz prve tri čakre kao žudnju, seksualni nagon ili strast. Ne osuđujemo te senzacije i osjećaje ali ovog puta želimo dizati energiju do srca gdje osjetimo povezanost sa svime, bezuvjetnu ljubav. Yoga nam može u tome pomoći.

Dobrodošli su svi leveli. Poželjno je ne jesti hranu barem dva sata prije radionice.
Cijena radionice: 120kn
Early bird cijena do 30. travnja: 100kn
Za nezaposlene i studente: 80kn
Vrijeme i mjesto: 10:00- 13:00h 4. svibnja 2019.
Yoga Home, Fakultetska 4, Tvrđa, Osijek
Prijave na 0989521967 ili arijana.smit@gmail.com

Voditeljica radionice: Arijana Šmit, RYT 200
Nakon samostalnog vježbanja Ashtanga Yoge, Arijana je svoju prvu edukaciju završila 2015. godine kod učiteljice Nine Vukas u Sangha Yoga školi gdje je učila Vinyasa yogu nakon koje ju je osobno počela voditi i vježbati. 2018. godine odlazi na Bali i završava drugu 200-satnu edukaciju kod Meghan Currie. U međuvremenu je pohađala mnoge radionice priznatih yoga učitelja: Kino McGregor, David Robson, Phillipa Usher, svojih učiteljica Nine i Meghan te na Baliju radionice Šamanskog disanja, Kundalini yoge, Yin Yoge i mnoge druge. Arijana voli snažnu, kreativnu, zabavnu, integrativnu, mindfull praksu koju prakticira i podučava. Yoga joj je promijenila život, te ju smatra svojim lijekom, molitvom, plesom, meditacijom i slavljem bilo u samostalnoj praksi ili vođenju. Uživa biti student i raduje se životnom procesu učenja te dijeljenju ove divne prakse sa drugim ljudima ☺

Obiteljske konstelacije su transgeneracijska metoda kojom ulazimo u svoje Obiteljsko Polje, tzv. “Polje koje zna” (the knowing field), koje vremenski i prostorno povezuje sve članove obitelji, te iz svijeta nevidljivog iznosimo na vidjelo traume prethodnih generacija.

Pomoću ovog vrlo moćnog fenomena, možemo iskusiti emocije skrivene unutar našeg obiteljskog sustava, obiteljske traume, te osvijestiti uzroke problema koji su često “zapisani” u obiteljskom nesvjesnom. Time dobijamo mogućnost razriješiti ih i konačno otpustiti.

Obiteljske konstelacije ili obiteljski poredak grupni je proces koji omogućava sudionicima da stanu u energiju svojih predaka i pomoću pokreta tijela ili izgovorenih riječi, pomognu nama dobiti nove uvide, te vidjeti situacije iz nekog drugog ugla. Konstelacije su slijepe, što znači da predstavnici ne znaju temu rada (znaju samo osoba koja postavlja svoju konstelaciju i voditelj/ica konstelacija). No, unatoč činjenici da ne znaju o čemu se radi, predstavnici pokazuju unutrašnju dinamika koja postoji u toj obitelji.

Metodu sistemskih konstelacija osmislio je njemački terapeut Bert Hellinger kao tehniku kojom se ulazi u “polje koje zna” kako bi klijent/ica dobili bolji uvid u određeni problem ili situaciju. Polje nam skreće pažnju gdje postoji neravnoteža i daje mogućnost da iz pozicije promatrača vidimo sistem iz neke nove perspektive, te prolaskom kroz spoznajni proces dobijemo uvid u rješenja i odgovore na probleme.

Fenomen (morfogenetskih) Polja opisao je biolog Rupert Sheldrake koji smatra kako morfogenetska polja imaju pamćenje i sposobnost povezivanja s drugim poljima od kojih mogu primati informacije. On smatra da sve u prirodi, i čestice i živa bića i sustavi (pa tako i obitelji, organizacije..) su organizirana u polja. U svakom polju postoji specifična energija što kroz konstelacije vidimo kao informacije o nekoj obitelji.

Svaka konstelacija je drugačija i možemo postaviti rad na bilo koju temu; sve ono što nas muči i čime nismo zadovoljni u svom životu – to mogu biti partnerski odnosi, poslovni problemi, bolest i fizički simptomi, problemi u obitelj, osobna nezadovoljstva.

Iskustva polaznica:

“Obiteljske konstelacije… nešto zaista fascinantno! Neobično i poučno iskustvo, vrlo zabavno. Nisam ni sanjala da se tako nešto može doživjeti. Smatram da je vrlo korisno. Apelujem i toplo preporučujem svima sa željom da se što više ljudi odazove i iskusi ovo nevjerojatno blagotvorno iskustvo. Ja ću ga ponoviti!” (Mara Mandić Jurković)

“Čin vjere koji mi je dao odgovore i uvide u sebe” (L. B.)

“Iskustvo poniranja u srž, koje u potpunosti angažira emocionalni kapacitet svakoga sudionika i dopušta istini o našim životima da izroni na površinu i daruje nam dubinske uvide u ozračju međusobnog povjerenja, potpore i osjećaja sigurnosti.” (K. M.)

Vrijeme: 25. svibanj 2019., subota, od 12.00 do 18.00 sati (moguće nešto kraće ili dulje ovisno o broju prijavljenih postavki)
Mjesto: Yoga Home, Centar osobne moći, Fakultetska 4, Osijek

Cijena:
Postavljanje vlastite konstelacije iznosi 300 kn. Sudjelovanje na konstelacijama kao predstavnik/ca je 30 kn. Svaka osoba koja se prijavi za postavljanje vlastite konstelacije ima pravo dovesti 2 osobe besplatno za sudjelovanje.

Prijave do 24. 05. 2019. Za postavljanje i sudjelovanje u konstelacijama nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo. Prijave, kao i sve ostale informacije na; konstelastudio@gmail.com ili na broj 091 530 14 53 (Tanja)

O voditeljici:
Tanja Ivanović, dipl. oecc, diplomirala 4-godišnju školu integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije u Centru za integrativni razvoj CIR Zagreb (punopravni član EABP-a, European Association for Body Psychotherapy, te član SPUH-a, Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske). Završila 2-godišnji Napredni trening CIR-a, te Školu Obiteljskih konstelacija u Zagrebu, kod Svjetlane Bukovec. Pohađala studij astrologije na Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju “Johannes Kepler”. Kombinira stečena znanja te radi astrološke konzultacije i individualnu tjelesno-orijentiranu integrativnu terapiju. Voditeljica je obiteljskih i astroloških konstelacija.

Ova plesna praksa zvana 5Ritmova prvenstveno je nastala kako bi pomogla ljudima da se vrate u svoje tijelo; da postanu svjesni svojih emocija, senzacija, određenih stanja, obrazaca, potencijala…Ova praksa je još mnogo više od svega toga i događa se kad pokrenete tijelo, oslobađajući stopala i dah. Ritmovi ( Tečni, Stakato, Kaos, Lirski i Duboka tišina ) su pozivnica da zakoračimo u ljekovitost pokreta, u prostor gdje se prepuštamo onome što jest “sad i ovdje” plešući molitvu za svoje dobro…sami ili zajedno.

“Give generously, with great gratitude and celebrate what you find there.” Adam Barley Lirski ritam je jezik naše duše, širokogrudni prostor radosti koji nas podsjeća, svaki put iznova, da se kroz život možemo kretati i s lakoćom, zrakastom nježnošću, vedrinom…barem to imamo priliku na ovom satu 5Ritmova.

“Otpustite trud, otpustite otpuštanje. Plešite na prstima, vrtite se, vitlajte, skakučite da jedva dotičete zemlju. Osjećajte sve što osjećate; samo to lagano držite. Pustite da težina prošlosti i budućnosti ode od vas. Budite u transu ali istovremeno povezani. OSJETITE PODNOŠLJIVU LAKOĆU POSTOJANJA. Usredotočite svoje oči na vrhove svojih prstiju i uživajte u vožnji” G.Roth – Ispleši svoj molitve Ciklus “Ritmovi, jednostavno” cijelina je od 5 termina, s naglaskom na ritam koji slijedi. Ciklus je otvoren, može se prijaviti na svaki sat/termin zasebno ili na cijeli ciklus. Nije potrebno prijašnje iskustvo.

Cijene:
Termin: 125 kn/osoba; snižena 100kn ( studenti, umirovljenici, nezaposlani); radna 60kn. Rane prijave ( min. 5 dana prije termina) 100kn.

LOKACIJA: Yoga Home dvorana, Fakultetska 4, Osijek
DATUM & VRIJEME: 18.5.2019. 11 – 14h
Info i prijave: Jasenka Anić, 099/758-0156, email: anic.jasenka@gmail.com
Praktikalije:Imajte udobnu odjeću, mozete plesati bosi, ponesite svoju H2O bocu, dekicu. Dođite 15tak minuta ranije da se možete presvući, registrirati i na vrijeme prepustiti plesu.

Ivana Cicarelli – učiteljica na treningu metode 5 ritmova ®
“Duboko vjerujem u moć pokreta, u njegovu ljekovitost koja nas osvještava, podržava, uzemljuje, povezuje, vodi…Iz ovog mjesta krećem nadalje u učenje, u dijeljenje, u kontakt. Majka sam, slobodni kreativac, obrtnik, prof. i još malo pa akreditirana učiteljica 5 ritmova. Na Filozofskom fakultetu u Zadru diplomirala sam talijanski i engleski jezik; nakon toga završavam “Feng shui akademiju” te školu za tjelesno-orijentiranog psihoterapeuta pri cir.hr Trenutačno sam student škole za iscjeljivanje pri centru snaganamjere.com Volim šivati torbe.

23.05.2019. Osijek Yoga Home Fakultetska 4 start: 20:00-23:00

Dragi prijatelji, braćo i sestre s radošću Vas pozivamo da zajedno prisustvujemo svečanoj zvučnoj ceremoniji INTENZIV koja će se održati po prvi puta u Osijeku organizirane od strane dviju organizacija- SVETOG ZVUKA(Maka Tomislava Kokorića) i PUT BUBNJA (Marko Borić) iz Zagreba/Hrvatske koje vode nove generacije učenika i predstavnika izvornih učitelja trenutno na turneji po Europi

INTENZIV je koncept zvučnih putovanja u kojem ćemo imati priliku putovati uz instrumente sjevernih i južnoameričkih Indijanaca te Nepala, Tibeta i Indije, napjeve i melodije predaka koji još uvijek dišu kroz nove generacije. Putovanje gdje ćete se imati prilike opustiti, očistiti i voljeti samog sebe i onaj najljepši dio svemira koji nas okružuje. San i snovi potaknuti zvukovima pomažu uočiti i zacijeliti duboke traume i potisnute probleme te nas približavaju razgovoru sa višim Ja. Sam zvuk temeljno iscjeljuje na staničnoj razini u materijalnom a isto tako i onom ne uvijek vidljivom energetskom planu.

Ceremonija u trajanju od 3h duboko je iskustvo koje je idealno za energiziranje duha i tijela ili put u duboko stanje opuštanja i kontemplacije čak i nakon završetka programa gdje se nastavlja proces odlaskom u svoje najmirnije okruženje vlastitog doma. Ceremonija zvukom uz svetu biljku u kojoj očekujte duboko upijanje iscjeljujući vibracija uz nove elemente. Naše tijelo je sastavljeno od 70% vode, kao i većina elemenata, bića i biljaka na Zemlji. Naše tijelo apsorbira i rezonira s ostatkom okoliša samo apsorbirajući vibracije kroz vodu u tijelu. Ako smo u harmoniji i miru, potičemo naše stanice da se regeneriraju i iscjele. Upijajući skladne i mirne vibracije različitih zvukova prirode ili prirodnih instrumenata, naša voda stvara oblike svete geometrije i uključuje sustav samootkrivanja i samoobnavljanja. Zvučna terapija je znanstveno priznata grana zapadne medicine. Zvuk se koristi na početku postojanja u svrhu liječenja bolesti i postizanja viših stanja svijesti tako da ćete također imati priliku iskusiti blagodati ozdravljenja zvukom i naučiti nešto o kulturama koje još uvijek prakticiraju šamanizam i prirodne lijekove. Ležeći direktno na zemlji otvaramo svoje srce i svoj um , povezujemo se u jedno i dišemo sa Majkom zemljom kojoj je itekako potrebna nježnost i vibracija ljubavi, zajedništva i mira, zvuk nas povezuje sa tamnim i svijetlim, linijom predaka, svetih biljaka, nadolazećih plodova, duhom ljubavi i iscjeljenja. Uz zvukove i vibracije- zemlje, vatre, vode, i zraka spajamo se onim starim iskonskim u nama -duhovnim životinjama, učiteljima,, sa najdubljom prošlošću i dolazećom budućnošću živeći u trenutku.sada.i.ovdje,.a.zapravo.tako.daleko…

~|~ Na početku bijaše zvuk a potom se ukaza svjetlo… ~|~
Pogodnosti zvučne terapije i Sacred drumminga:
-Utječe na sve stanice u vašem tijelu.
-Izjednačava obje hemisfere mozga
-Mijenja naše stare obrasce ponašanja, navike i način razmišljanja koji nam više nisu korisni i štetni su za naše
zdravlje
-Čistite negativnu energiju i emocije
-Povezuje nas sa svojim višim ja
-Duboko opuštanje
-Pomaže u oporavku nakon bolesti, traume i invazivnih medicinskih tretmana
-Pomaže u borbi s izazovima života
-Poboljšava san
-Povećava protok vitalne energije, kreativnost, intuiciju i motivaciju
-Stvara pozitivne promjene u cijelom našem biću
-Uklanja blokade i toksine
-Omekšava, čisti i usklađuje vaše osjećaje i osjetila
-Promiče cirkulaciju
-Promiče endokrine žlijezde i regulira funkciju hormona
-Jača imunološki sustav
-Smanjenje stresa.

!!!!NAPOMENA!!!!!!!
!!!! -potrebno je ponijeti BOČICU ZA VODU dodatnu deku (ili vreću za spavanje) i jastučić,, sve što mislite da će Vam ležanje učiniti ugodnijim.
!!!! -nadolazeća kupka je lagani proces opuštanja i druženja te za ovaj susret posebne pripreme nisu potrebne.
BOOST: 100kn
Djeca ulaz besplatan

VODITELJI:
SVETI ZVUK vođen je od strane Maka Tomislav Kokorića iz Zagreba, mlađe nove generacije Gong praktičara licenciranog po učiteljici Silvani Leskovar i Mirjani Maksimović- voditeljicama akademije “Prema Vama” koju je također pohađao i završio. Centar „Prema Vama“ je glavna podružnica za Jugositočnu Europu Njemačke Peter Hess akademije za Praktičare Zvučnih masaža i zvukoterapeute bazirane na drevnim znanjima, Nepala, Tibeta, Indije implementiranih u Zapadnu medicinu za neuroznanstvene i neurokiruške odjele unutar zdravstvenih institucija. Učenik je Japanske tehnike iscjeljivanja kod učitelja Ivana Čuljka Šince, tehnike Šamanskog bubnjanja i Quechua šamanizma završava kod Inka svećenice Mirele Vukman Neylan i Marka Borića (licenciranog od strane Britanskog “Colledge of sound healing” za Sacred Drumming, učenika izvornih učitelja po direktnoj liniji Lakote i Ojibway plemena sjevernoameričkih Indijanaca) koji ujedno i izrađuje šamanske bubnjeve koje čete imati prilike čuti i vidjeti. Mak je pozvan od indijanaca da krene putem Curandera, rada sa zvukom i svetim biljkama pa tako putuje na duža razdoblje u Južnu Ameriku kod svojih osnovnih učitelja i svoje duhovne obitelji Maestra Javiera Arevala Shahuana, Maestre Jessice Ramirez Seope, Don Josea te ostalih izvornih učitelja čudnovate.džungle.i.Ana. Njegova će specijalizacija biti za kirurga.

PUT BUBNJA vodi Marko borić iz Zagreba koji se izradom bubnjeva i vođenjem tečajeva bavi preko petnaest godina. Od 2002 godine je krenuo na svoj put bubnja i druženja s tim instrumentom. Svoju je vještinu godinama izučavao i usavršavao kod mnogih Afričkih majstora bubnja, a i polaznike tečajeva vidi kao dobre učitelje. 2006 godine je krenuo na Djembe tečajeve kod Kreše Oreškog kod kojega je učio o Zapadno Afričkim ritmovima te pohađao radionice kod raznih majstora djembe bubnja kao što su Adama Drame, Seckou Keita, Ton Ton Syla, Aly Keita. Jamajkansko bubnjanje je kroz 3 mjeseca privatnih instrukcija izučavao u Frankfurtu uz učitelja Geronima Dehlera. Uz grupno bubnjanje bavi se i izradom Afričkih i Indijanskih bubnjeva te nastupima s grupom. Posljednjih sedam godina aktivno prakticira Japansku tehniku iscjeljivanja energijom i meditaciju. Završio je razne tečajeve Core šamanizma i Inka šamanizma što i praktično primjenjuje. Sudjelovao je predavanjima i radionicama kod Lakota duhovnog učitelja Vernona Fostera i učitelja duhovnosti Sjeverno Američkih Indijanaca Ojibway tradicije Johna Somosija. U sklopu Britanskog Colledge of sound healing završava jednogodišnji program Sacred Drumming, uz učitelja Stevena Ash-a s kojim se susreće i na privatnim instrukcijama kako bi i sam postao učitelj te tehnike i prenosioc znanja. Sacred Drumming je tehnika koju je Stevena naučio Wallace Black Elk, Lakota duhovni učitelj i iscjelitelj. Tom tehnikom nastavljam lozu učitelja Sjeverno Američkih Lakota Indijanaca Do sada je surađivao s mnogim školama, vrtićima i sveučilištima. U Zagrebačkom zoološkom vrtu vodio edukativne radionice. Također, surađuje s etno zborom “Ladom” kao serviser njihovih bubnjeva Iza sebe ima jako uspješne suradnje s mnogim dragim ljudima i udrugama.

VIŠE RADIONICA

Vaše tijelo je nevjerojatan sveti hram u kojem boravi vaša duša. Tijelo ima znanje i mudrost, a dragocjen je dragulj.
Povjerena vam je ženska verzija tijela, a to vam je dalo nekoliko specifičnih aspekata: lakši pristup, primjena i ovladavanje u odnosu na vaše partnere. Intuicija, fluidnost, velika snaga, suosjećanje su neke od njih. Ali također ste bili blagoslovljeni nevjerojatnom snagom stvaranja, snagom dovođenja života na Zemlju (u svim formama i oblicima).
Vaša utroba je sveto mjesto, portal između svjetova, prolaz između vremena i prostora.
Žene, vrijeme je da uzmete svoju moć natrag jer seksualnost znači više od seksa! Vama je povjeren ključ pristupa svetoj energiji, namijenjenom ne samo da dovede djecu u ovaj svijet, već i da podignete svijest; svoju svijest i svijest cijele planete.
Utroba je mjesto gdje smo svi njegovani i inicirani prije dolaska na ovaj svijet. Pokazalo se da donji dio trbuha je mjesto gdje prebivaju tuga, strah i bol. Kada izliječite svoju maternicu, zaustavljate prijenos boli od predaka na daljnje generacije. Isto tako liječite svoje pretke po ženskoj liniji. Kada vratite maternici svetost koju je trebala imati, iscjeljujete svoje traume zlostavljanja, bez obzira na oblik.
Dakle, ako smatrate da je i to za vas, a vrijeme je da vratite svetost na svoje mjesto, pozvani ste da nam se pridružite.
Tijekom našeg sastanka:
* povezujemo se s našim tijelom, sa srži naše ženske strane;
* Aktiviramo mudrost koja se nalazi unutar nas;
* pristupamo blagu unutar nas;
* liječimo maternicu;
* Vraćamo seksualnost natrag u sveto.

Večer uključuje: pripovijedanje, mističnu molitvu, iscjeljivanje maternice, 13. obred Munay Ki (Peruanski obred energije ljubavi i volje) , ženski duh džungline mudrosti.
Okupljanje ne uključuje golotinju, a rezerviran je posebno za žene. No ako muškarci doista osjećaju istinski poziv da podrže ovaj proces ‘povratka Boginje’, mogu poslati zahtjev da se pridruže, što će se dokazati vodstvom Duha vodiča na sastanku.

Tko sam ja da vas vodim na ovom putovanju?
Ja sam Andreea Cristina Chis, ili Pâna, kako su me Shippibo Indijanci zvali. Ja sam žena baš kao i ti, bila sam povrijeđena i zlostavljana u različitim formama i oblicima tijekom godina. Neke rane zacjeljivale su brže od drugih … Trebale su mi godine da shvatim koliko je moje tijelo, moj hram i moja utroba sveto i još otkrivam njegovu čaroliju i čudo.

**********
Sudjelovanje se temelji na donaciji.
Nijednoj ženi ne bi trebalo uskratiti pristupni ključ svete energije zbog svog materijalnog aspekta. Kako bi se znanje dijelilo i prenosilo potrebne su donacije za pokrivanje putovanja.

Program:
Otvaramo sveti prostor u petak 10. svibnja počevši od 17 sati. Nastavit ćemo od 19 sati s Meditacijom Srca, nakon čega slijedi vikend transformacije reTurn To yourSelf. Detalji ovdje: https://www.facebook.com/events/285510908741450/
Imajte na umu da završni sati mogu varirati, ovisno o tome što je potrebno grupi u prostoru.
Radionica se održava na engleskom jeziku. Ako vam je potreban prijevod na hrvatski, javite nam kako bismo mogli organizirati prijevod.

Registracija:
Za registraciju slobodno pošaljite poruku u inbox (Bozena Targus) ili pošaljite na e-mail BoženeTarguš: littlebo2001@gmail.com. Mjesta su zauzeta po redu registracije.

Andreea Cristina Chiș je glasnik mira, svjetla i ljubavi.
Sudjelovala je u različitim šamanskim ceremonijama kako u baštini Sunčevog medvjeda, tako i u Shipibo tradiciji Južne Amerike. Sudjelovala je u dva kampa širenja svijesti u Peruu. Tamo je primila inicijacije, aktivaciju, podešavanje i balansiranje na DNK aspektima izravno iz Duha i na svetim mjestima Majke Zemlje.
Učitelj je ALL LOVE – SKHM, koju je izravno pokrenuo Patrick Zeigler. Učila je zajedno s šamanima amazonskih kišnih šuma, te od majstora biljaka u Ayahuasca ceremonijama. Proučavala je i primala različite inicijacije u različitim sustavima. Surađuje s različitim svjetlosnim radnicima iz Rumunjske i inozemstva. Među njima je Ger Lyons učitelj, mistik i iscjelitelj iz Irske koji je dodao nježan, ali snažan dodir poslu koji radi.

Na ovoj radionici, upoznat ćete se sa pojmom mindfulnessa kao specifičnom kvalitetom svijesti i kao jednom cijelom praksom kultiviranja takve vrste svijesti. Osim upoznavanja sa pojmovima učit ćete i kako razvijati tu praksu nježne i otvorene prisutnosti sa cijelokupnim životnim iskustvom, kakvim god se pokazuje u danom trenutku. Učit ćete prakticirati mindfulness kao vještinu svakodnevnog življenja.

Učit ćete biti prijatelj sa dahom i sa tijelom upoznavajući ga kroz razne tjelesne senzacije, biti prijatelj sa umom promatrajući misaone procese i mentalna stanja i prepoznavati emocije te gledati kako i gdje se manifestiraju. Upoznavanjem našeg unutarnjeg svijeta na ovako specifično nježan i otvoren (mindful) način, dobivamo novi pogled na sebe, druga bića i našu povezanost te život općenito. To nam omogućuje da sa više mudrosti i prostora stanemo ispred svega što nam život donosi, bilo ugodno ili neugodno, kratkotrajno ili dugotrajno, više ili manje intenzivno….. Uz Mindfulness meditaciju prakticirat ćete i Metta i Karuna meditacije (metta=bezuvjetna ljubav, karuna=suosjećanje) te na taj način hrabriti i snažiti vaše srce. Ljubav i suosjećanje temeljini su sastojci ljudskog bića i prirodni kapacitet ljudskog srca. Kroz ove dvije meditacije dolazit cete u kontakt sa tim kvalitetama te učiti kako se spontano i redovito otvarati prema njima, kako za sebe tako i za sva druga bića….

Neke od tema koje ćete proći:
Što je to mindfulness i mindfulness meditacija
Koji su objekti ove vrste meditacije
Koje su dobrobiti ove prakse
Gdje se primjenjuje mindfulness i na kojim razinama
Tjelesni položaji u formalnoj meditacijskoj praksi
Sama praksa u svim tjelesnim položajima
Metta I Karuna meditacije
Kontemplacija

VRIJEME: 1.06.2019. 10:00 – 13:00
LOKACIJA: Fakultetska 4, Osijek, Yoga Home dvorana
CIJENA: Ova radionica je na bazi otvorenih donacija
*Doniranje je dio naše prakse velikodušnosti i suosjećanja koje pomaže ne samo onima kojima smo dali već i nama samima. Iz tog razloga, prilikom davanja donacije najbitnije je voditi se osjećajem osobnog zadovoljstva sa time kada i koliko dajemo

INFO I PRIJAVE NA: 0917971106 ili valentinabenc@yahoo.co.uk
VODITELJ RADIONICE: Tina Benc
Mindfulness/yoga učiteljica (Insight yoga Institute), radna terapeutkinja i u treningu za Gestalt psihoterapeuta.

Mindfulness praksa me kao dobar prijatelj prati zadnjih 7 godina zajedno sa mnogobrojnim meditacijskim povlačenjima u Aziji i Europi (većinom desetodnevnim). Zivim i radim u Zagrebu gdje vodim satove Mindfulness meditacije te Mindful Yin i Mindful slow flow yoge (spoj meditacije, pasivne i dinamične yoga prakse). Ono što me pokreće i ispunjava je strast za istraživanjem suptilnih atmosfera koje oblikuju našu svijest, a time I nas svakodnevni život te najiskrenija namjera da kroz tijelo naučim um i srce da budu mirno prisutni, otvoreni svemu što trenutno jest, sa vjerom i suosjećanjem.

“Proljeće je godišnje doba kada se sve budi, raste i cvjeta” započinje gotovo svaka dječja zadaćnica o proljeću iz osnovne škole. I djeca su u pravu  Osjeti se nježno, nutritivno prisutstvo prirode.
Po ayurvedi proljeće je vrijeme kapha doše (na sanskrtu kapha znači “onaj koji raste/cvjeta u vodi”). Iako je vrijeme toplije i ljudi izlaze van više boraviti u prirodi i na suncu, isto tako vrijeme je vlažnije i upravo zbog te vlage povećava se kapha u čovjekovom organizmu. Dakle povećano se osjeti sve što se nagomilalo za vrijeme mirnijeg razdoblja zime- toksini, alkoholi, šećeri, loša hrana. To se očituje i u proljetnom umoru, letargiji, laganoj bezvoljnosti a nerijetko oslabljenim imunitetom i prehladama.
No priroda to sve odrađuje s razlogom- kako bi povećalom naglašeno pokazala što se treba očistiti da s čistom, svježom energijom krenemo u nove početke.

Na ovoj radionici naglasak će biti na fizičkim položajima (asanama) i vježbama disanja (pranayamom) koje aktiviraju i pročišćavaju probavni sustav, stimuliraju limfni sustav te općenito jačaju imunološki sustav.

Kao što u proljeće čistimo kuću, ormare, garaže od starih stvari koje nam ne trebaju tako trebamo malo pročistiti i um. Odbaciti stare misli i uvjerenja koja nam ne služe i posaditi nova koja nam pomažu kreirati stvarnost kakvu želimo, stoga će dio radionice biti meditacija i pjevanje mantre.

Radionicu ćemo završiti sa ayurvedskim detox čajem uz koji ćemo popričati na koje sve načine možemo nastaviti ovaj detox kod kuće.

Dobrodošli su svi leveli. Poželjno je ne jesti hranu barem dva sata prije radionice.

Cijena radionice: 120kn
Early bird cijena do 2. travnja: 100kn
Za nezaposlene i studente: 80kn

Vrijeme i mjesto: 10:00- 13:00h
Yoga Home, Fakultetska 4, Tvrđa, Osijek

Prijave na 0989521967 ili arijana.smit@gmail.com

Prijave do 5. travnja. Broj mjesta ograničen.

Voditeljica radionice: Arijana Šmit, RYT 200

Nakon samostalnog vježbanja Ashtanga Yoge, Arijana je svoju prvu edukaciju završila 2015. godine kod učiteljice Nine Vukas u Sangha Yoga školi gdje je učila Vinyasa yogu nakon koje ju je osobno počela voditi i vježbati.
2018. godine odlazi na Bali i završava drugu 200-satnu edukaciju kod Meghan Currie. U međuvremenu je pohađala mnoge radionice priznatih yoga učitelja: Kino McGregor, David Robson, Phillipa Usher, svojih učiteljica Nine i Meghan te na Baliju radionice Šamanskog disanja, Kundalini yoge, Yin Yoge i mnoge druge.

Arijana voli snažnu, kreativnu, zabavnu, integrativnu, mindfull praksu koju prakticira i podučava.
Yoga joj je promijenila život, te ju smatra svojim lijekom, molitvom, plesom, meditacijom i slavljem bilo u samostalnoj praksi ili vođenju. Uživa biti student i raduje se životnom procesu učenja te dijeljenju ove divne prakse sa drugim ljudima

Kada ste posljednji put čuli šapat vašeg srca? Kada ste posljednji put osjetili harmoniju vašeg srca i vašeg uma? Jeste li spremni kročiti na put ljubavi? Došlo je vrijeme da budete u skladu sa svojim srcem, sa svojim unutarnjim ritmom i njegovim pozivom. U početku glas srca može biti mekan ili u melodijama koje možda ne razumijete, kao mali cvrčak koji vam šaptom pjeva. No, ako obratite pažnju na nježan šapat i kada se okrenete prema unutra, poruke postaju sve jasnije.

Srce ima svoje znanje. Znanstveno je dokazana činjenica da je tkivo u grudima isto kao i stanice mozga. Dakle, one drevne izreke, ‘razmišljajte svojim srcem’, ili ‘unesite svoj um u svoje srce’, imaju možda malo više značenja nego što ste mislili. Zaroniti ćemo u sveti prostor srca meditacijom i dijamantnom aktivacijom.
Među prednostima su:
* aktivacija srca;
* aktiviranje dijamantnih svjetlosnih kodova;
* poravnanje s višim aspektima;
* ljubav i njega ljubavi prema sebi;
* emocionalna ravnoteža;
* integracija i usklađivanje.
Metoda rada i dio znanja koje dijelim prenošeni su i predstavljeni izravno s višeg aspekta, tijekom duboke sesije kvantne iscjeljujuće hipnoze koja se dogodila prije nekoliko godina. I to dolazi ruku pod ruku, s pozadinom All love (All love je metoda iscjeljenja kroz srce), i svi doživljaji ljubavi koje je Svemir donio, na predivne i nepredvidive načine.

********************
Andreea Cristina Chiș (“Pâna – kreativna žena”, kako su je Shipibo Indijanci zvali, ili “Dijete zvijezda”) je glasnik mira, svjetla i ljubavi.
Sudjelovala je u različitim šamanskim ceremonijama, kako u baštini Sunčevog medvjeda, tako i u Shipibo tradiciji Južne Amerike. Sudjelovala je u dva kampa širenja svijesti u Peruu. Tamo je primila inicijacije, aktivaciju, podešavanje i balansiranje na DNK aspektima, izravno iz Duha i Majke Zemlje, na svojim svetim mjestima. Ona je ALL Love – SKHM učitelj , znanja koji je izravno pokrenuo Patrick Zeigler. Izučavali su je šamani amazonskih kišnih šuma i učila je od majstora biljaka u Ayahuasca ceremonijama. Proučavala je i primala različite inicijacije u različitim sustavima. Surađuje s različitim svjetlosnim radnicima iz Rumunjske i inozemstva. Među njima Ger Lyons, učitelj, mistik i iscjelitelj iz Irske,koji je dodao nježan, ali snažan utisak poslu koji radi.
*********************
Program:
Sveti prostor otvaramo u petak 10. svibnja, počevši od 19 sati do 22 sata. Petak je otvoren za svakoga tko osjeća poziv srca. Nastavljamo tijekom vikenda sa onima koji su spremni ići dublje.

Detalji ovdje: https://www.facebook.com/events/285510908741450/
Imajte na umu da završni sati mogu varirati, ovisno o tome što je potrebno u okruženju. Radionica se održava na engleskom jeziku. Ukoliko trebate prijevod na hrvatski jezik potrebno je obavijestiti nas.

Cijena i registracija:
Petak navečer: 20 eura, plaća se izravno na mjestu održavanja.
Za registraciju slobodno pošaljite poruku ovdje, ili pošaljite e-mail na: hello@sproutsoflight.com i littlebo2001@gmail.com.

Za ostale pojedinosti vezane uz lokaciju, prijevoz, smještaj kontaktirajte: Božena Targuš (Bozena Targus). Mjesta su zauzeta redoslijedom registracije.

Neka vaše srce procvjeta i podijelite tu frekvenciju sa svijetom. Budite poput divljeg cvijeća, oni jednostavno cvatu, a pčele jednostavno dolaze. Cvijeće ne cvjeta za pčele, niti brinu ako dođe pčela, oni to jednostavno rade. Vrijeme je da vi procvatete! Jeste li spremni zakoračiti u vlastito srce? Jeste li spremni procvjetati suštinu svojeg bića?

Kada ste posljednji put osjetili da je suština cijelog vašeg Bića prisutna? Da ste u potpunom skladu i da je sve što se odvija i manifestira upravo ono pravo za sadašnji trenutak? Ovo je vrijeme da dobijete odgovore koje čekate. Dolaze iz njihovog dubokog izvora, vašeg Jastva. Intenzivan vikend unutarnjeg rada i ponovnog otkrivanja,da bi se pristupilo informacijama predaka koje su skrivene u strukturama namijenjenima da podrže našu evoluciju na putu. Jednostavnije rečeno, vratite se Sebi. U ovom prostoru pristupamo svojoj biti, našem istinskom biću, razjašnjavamo, usklađujemo, iscjeljujemo i manifestiramo ono što je ispravno za svakoga od nas u ovom trenutku. Radimo iz svetog prostora srca i usklađujemo blokade koje postoje. Vlastiti skup vjerovanja većinu se vremena formira od majčine utrobe (intrauterinog razdoblja) do dobi od 7 godina, te je ovaj početni skup vjerovanja “odgovoran” za izvorni obrazac djeteta, buduće odrasle osobe. Usklađivanje s višim aspektima može otkriti emocionalne blokade, neizraženu emociju koja ima moć zadržati blokadu (unutarnji obrambeni sustav) na mjestu. Da bismo otpustili bilo koji stari obrazac koji ne djeluje za najviše dobro, posvetit ćemo se tim neizraženim emocijama.

Radna metoda je jedinstvena mješavina. Dijelovi dolaze iz All Love – SKHM (Seikhim) tehnike, s jakim primjesama drevnog keltskog iscjeljivanja, kojem izravno pomaže sam Duh (Spirit). All Love – SKHM ima svoje podrijetlo u Egiptu, a metodu je razvio duhovni učitelj Patrick Zeigler, počevši od 80-ih godina prošlog stoljeća do danas. Što se tiče drevnog keltskog iscjeljivanja, on se
pojavio tijekom posjeta Irskoj i pojačao Staničnim transformacijskim iscjeljujućim radionicama keltskog mistika i učitelja iz Irske – Gera Lyonsa. Jedinstvenost proizlazi iz kombinacije s drugim tehnikama, metodama i elementima, naučenih, primljenih ili razvijenih tijekom vremena u radionicama, povezivanjima, izravnog rada sa šamanima, čuvarima tradicija i duhovnim učiteljima ili čak radom s izravnom manifestacijom Velikog Duha, ili šapatom Gaje same.

Započinjemo s usklađivanjem s višim aspektima našeg bića, aktivirajući više srce, ishodišno mjesto za rad tijekom cijelog vikenda. Povećanje svjesnosti u fizičkom tijelu, očitovanju naše duše na ovoj Zemlji, dovodi nas do osvješćivanja blokada koje ne dopuštaju očitovanje naših viših aspekata ovdje i sada. Zbog čarolije grupnog rada, ljudi koji dolaze uvijek imaju jednu ili više zajedničkih tema, iz jednoga ili drugog kuta gledanja, iz jedne ili druge perspektive. Kada sudionik to iscjeli, dobrobit se širi prema ostalim sudionicima koji podržavaju taj proces.

Svaka grupa je jedinstvena, a samim tim i proces. Na temelju toga ćemo raditi na temama poput onih ispod, no nećemo se ograničiti se samo na njih zbog prilagođavanja grupnoj energiji:
* Aktiviranje višeg srca.
* Usklađivanje veze s unutarnjim djetetom.
* Usklađivanje prošlih, sadašnjih i budućih odnosa.
* Usklađivanje obiteljskih odnosa i jačanje veze s našim precima.
* Usklađivanje s višim aspektima i njihovo manifestiranje ovdje i sada.
*Stvaranje prijateljstva s našom Sjenom. Imamo tamnu stranu koju skrivamo od drugih, pa čak i od samih sebe, jer nam je netko u jednom trenutku rekao ili smo mi smatrali da to nije prikladno, ispravno, etično ili da je sramotno. Obično je sjena ta koja krije aspekte naše osobne moći, talente, nezamislive sposobnosti i puno energije.
* Pronalaženje ravnoteže između muškog i ženskog – interno i eksterno.
* Aspekti koji su povezani s našom skupinom duša.
* Povezivanje s našim duhovnim vodičima i svjetlosnim bićima.
* Povezivanje s Majkom Zemljom i uzemljenje.
Naravno, ako je energija grupe usklađena s tim, inicijacije se mogu odvijati.

*************
O Andreei Cristini Chiş:
“Pâna” – “Kreativna žena” – kako su je nazvali Shipibo Indijanci ili “Dijete Zvijezda”) glasnik je mira, svjetla i ljubavi. Sudjelovala je na različitim šamanskim ceremonijama kako u baštini Medvjeda Sunca, tako I u Shipibo tradiciji Južne Amerike. Sudjelovala je u dva kampa širenja svijesti u Peruu. Tamo je primila inicijacije, aktivaciju, ugađanje i balansiranje DNK aspekata, izravno od Duha i Majke Zemlje, na njezinim svetim mjestima. Ona je All Love – SKHM učitelj, koju je izravno inicirao Patrick Zeigler. Učila je zajedno s šamanima amazonske kišne šume, te od majstora biljaka u ceremonijama Ayahuasce. Proučavala je i primila različite inicijacije u različite sustave. Surađuje s različitim svjetlosnim radnicima iz Rumunjske i inozemstva. Među njima je Ger Lyons, učitelj i mistik iz Irske, koji je dodao nježan, ali snažan utjecaj na njen rad. Održala je niz radionica u Rumunjskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Irskoj, te surađuje s drugim šamanskim i svjetlosnim radnicima širom svijeta.
Više o radu možete pronaći ovdje: https://www.facebook.com/SproutsofLight ili www.sproutsoflight.com
*********************
Program:
Otvaramo sveti prostor u petak, 10. svibnja, počevši od 19 sati do 22 sata. Duboko produbljujemo sveti prostor srca meditacijom i aktivacijom dijamantnog srca. Predivan način pozdravljanja
sudionika koji ostaju cijeli vikend, ali i dragocjeni dar za one koji su došli samo za ovu večer. Petak je otvoren za sve koji se žele pridružiti. Subota i nedjelja, 11. i 12. svibnja su rezervirani za one spremne ići dublje. Počinjemo u 10:30 sati i nastavljamo do 18:30 sati, uz stanku za ručak. Imajte na umu da vrijeme završetka može varirati ovisno o potrebama sudionika.

Radionica se održava na engleskom jeziku.
Ukoliko trebate prijevod na hrvatski jezik potrebno je obavijestiti nas.

Cijena i registracija:
Petak navečer: €20
Financijski doprinos za subotu i nedjelju iznosi €150
Cijena za rane prijave (do 1.5.2019.) €130
Za registraciju molimo pošaljite e-mail na: hello@sproutsoflight.com i littlebo2001@gmail.com.

Za ostale pojedinosti vezane uz mjesto, prijevoz I smještaj molimo kontaktirajte Boženu Targuš (Bozena Targus).
Dođite s otvorenim srcem ili sa željom da ga otvorite!
Vaša prisutnost je dobrodošla ovdje!

Ritmovi Jednostavno – cjelodnevna radionica prakse 5Ritmova

Fokus: Kaos – ritam oslobađanja

Vodi: Lucija Glagolić Hora

 

Plesna metoda 5Ritmova je iscjeljujući ples u kojem nema zadanih figura i koraka, već je slobodan izričaj našeg cijelog bića u pokretu. Ples čija svrha nije nužno umjetnost, tjelovježba ili estetika, već ples koji nam omogućava da uskladimo um, srce i tijelo, te iscijelimo psihu.
Pet ritmova iz naziva prakse su tečni, stakato, kaos, lirski i duboka tišini u zajedno čine Val koji je osnova ove prakse. Val je prirodna forma i ono što možemo vidjeti u raznim oblicima u svakodnevnom životu, a ritmovi su ključevi prema protočnije, jasnijem, slobodnijem, kreativnijem i prisutnijem pokretu u plesu i kretanju kroz život. Iako se najčešće oslanjamo na cijeli val kao strukturu kroz koju se krećemo, fokus nam je uvijek na nekoj temi. Ovog puta istražujemo dublje ritam kaos

Kaos je ritam na vrhuncu vala. Divalj i nepredvidljiv. Polje intenziteta i sudara različitih energija. I baš stoga kroz njega se učimo omekšati, otvoriti, opustiti, propustiti… kako nas intenzitet ne bi preplavio, kako nas nepredvidljivost ne bi katapultirala iz vlastitog centra. Na fizičkoj razini u kaosu učimo opustiti glavu, povezati je s kralježnicom i pokrenuti taj centralni kanal tjelesne inteligencije. Vježbamo aktivnu relaksaciju kroz vibracije i istražujemo nepredvidljivost kretanja. Na suptilnoj pak razini učimo pustiti kontrolu, dozvoliti otpuštanje onoga što je završilo ili čemu je istekao rok trajanja, osloboditi svoj um iz poznatih obrazaca i otvoriti se za kreativnost i nepredvidljivost života.

Kaos nije poziv na anarhiju, već na duboku svjesnost o promjenjljivosti i sposobnost da se s njome nosimo na kreativan i prisutan način.

Na ovoj cjelodnevnoj radionici istraživat ćemo široko polje ovog ritma, od njegovih suptilnih vibracija i načina na koje nas budi i zavodi u ples, preko visoke krijeste vala sve do dubine prisutnosti koja i u svojem mirovanju vrvi životom.

O VODITELJICI:
Lucija je majka, IT konzultant i akreditirana učiteljica 5Ritmova razina Valovi (od 2008) i Ritam Srca (od 2015). Različitim plesnim tehnikama počela se baviti još u djetinjstu, a na put duhovnog osvještavanja krenula je kao tinejdžerica. S praksom 5 ritmova se susrela 1999 godine i ujedinila ta dva puta. Podučava lokalno i internacionalno, istovremeno nastavljajući s osobnom edukacijom sa svjetski priznatim učiteljima različitih metoda svjesnog pokreta i rada na sebi, a trenutno se educira i u području obitljeskih konstelacija.

Njezin stil podučavanja mekan ali jasan, usmjeren na dubinu iskustva a začinjen laganim direktnim humorom.

“Moja strast u podučavanju jest otvaranje vrata kroz koja drugi mogu proći, dijeljenje moje fasciniranosti s njima tako da im može osvijetliti stazu na njihovom putovanju. Dva su poriva u podlozi moga podučavanja: životna fascinacija tijelom i pokretom te duboka čežnja za širenjem onkraj fizičkog, onkraj ega sve do izvora božanskosti. To s jedne strane znači da volim raditi s jednostavnošću pokreta, istražujući fizikalnost plesa, a s druge da je za mene svaki put konačno odredište znojna, sočna molitva. ”

 

———————
PRAKTIKALIJE
———————
VRIJEME i MJESTO ODRŽAVANJA:
—————————————————————-

NEDJELJA, 14.04. u 11,00 – 18,00h, s pauzom za ručak

(poželjno je da dođete barem 15 min ranije kako bi se presvukli u udobnu odjeću i pripremili za radionicu)

Centar Osobne Moći, dvorana Yoga Home

Fakultetska 4, Tvrđa, 31000 Osijek

 

CIJENE i PRIJAVE

————————–

snižena, za prijave DO kraja dana u nedjelju 7.4. – 300 kn

puna, za prijave od ponedjeljka 8.4. – 350 kn

radni tim – 180 kn (ograničen broj mjesta)

PRIJAVE za radionicu su ISKLJUČIVO putem on-line prijavnice, te vas molimo da kliknete na link

KONTAKT:
—————–
Jasenka Anić 099/758-0156, anic.jasenka@gmail.com

Datumi preostalih radionica u ciklusu:

5mj – Ritmovi Jednostavno – Lirski (class – 3h) 18.5 – Ivana Cicarelli

6mj – Ritmovi Jednostavno – Duboka tišina (class – 3h) 8.6 – Ivana Cicarelli


Obiteljske konstelacije su transgeneracijska metoda kojom ulazimo u svoje Obiteljsko Polje, tzv. “Polje Znanja” (the knowing field), koje vremenski i prostorno povezuje sve članove obitelji, te iz svijeta nevidljivog iznosimo na vidjelo traume prethodnih generacija.

Pomoću ovog vrlo moćnog fenomena, možemo iskusiti emocije skrivene unutar našeg obiteljskog sustava, obiteljske traume i probleme, te dobijamo mogućnost razriješiti ih i konačno otpustiti.

Obiteljske konstelacije ili obiteljski poredak grupni je proces koji omogućava sudionicima da stanu u energiju svojih predaka i pomoću pokreta tijela ili izgovorenih riječi, pomognu nama dobiti nove uvide, te vidjeti situacije iz nekog drugog ugla. Konstelacije su slijepe, što znači da predstavnici ne znaju temu rada (koju znaju samo osoba koja postavlja svoju konstelaciju i voditelj/ica konstelacija). No, unatoč činjenici da ne znaju o čemu se radi, predstavnici pokazuju unutrašnju dinamika koja postoji u toj obitelji.

Fenomen morfogenetskih polja opisao je biolog Rupert Sheldrake koji smatra kako morfogenetska polja imaju pamćenje i sposobnost povezivanja s drugim poljima od kojih mogu primati informacije. On smatra da sve u prirodi, i čestice i živa bića i sustavi (obitelji, organizacije..) su organizirana u polja. U svakom polju postoji specifična energija što kroz konstelacije vidimo kao informacije o nekoj obitelji.

Metodu sistemskih konstelacija osmislio je njemački terapeut Bert Hellinger kao tehniku kojom se ulazi u “polje koje zna” kako bi klijent/ica dobili bolji uvid u određeni problem ili situaciju. Polje nam skreće pažnju gdje postoji neravnoteža i daje mogućnost da iz pozicije promatrača vidimo sistem iz neke nove perspektive, te prolaskom kroz spoznajni proces dobijemo uvid u rješenja i odgovore na probleme.

Svaka konstelacija je drugačija i možemo postaviti rad na bilo koju temu; sve ono što nas muči i čime nismo zadovoljni u svom životu – to mogu biti partnerski odnosi, poslovni problemi, bolest i fizički simptomi, problemi u obitelj, osobna nezadovoljstva.

Iskustvo polaznice:
“Iskustvo poniranja u srž, koje u potpunosti angažira emocionalni kapacitet svakoga sudionika i dopušta istini o našim životima da izroni na površinu i daruje nam dubinske uvide u ozračju međusobnog povjerenja, potpore i osjećaja sigurnosti.” (K. M.)

Vrijeme: 13. travanj 2019., subota, od 12.00 do 18.00 sati (moguće nešto kraće ili dulje ovisno o broju prijavljeih postavki)
Mjesto: Yoga Home, Centar osobne moći, Fakultetska 4, Osijek

Cijena:
Postavljanje vlastite konstelacije iznosi 300 kn. Sudjelovanje na konstelacijama kao predstavnik/ca je 30 kn. Svaka osoba koja se prijavi za postavljanje vlastite konstelacije ima pravo dovesti 2 osobe besplatno za sudjelovanje.

Prijave do 11. 04. 2019. Za postavljanje i sudjelovanje u konstelacijama nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo. Prijave, kao i sve ostale informacije na; konstelastudio@gmail.com ili na broj 091 530 14 53 (Tanja)

O voditeljici:
Tanja Ivanović, dipl. oecc, diplomirala 4-godišnju školu integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije u Centru za integrativni razvoj CIR Zagreb (punopravni član EABP-a, European Association for Body Psychotherapy, te član SPUH-a, Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske). Završila 2-godišnji Napredni trening CIR-a, te Školu Obiteljskih konstelacija u Zagrebu, kod Svjetlane Bukovec. Pohađala studij astrologije na Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju “Johannes Kepler”. Kombinira stečena znanja te radi astrološke konzultacije i tjelesno orijentiranu integrativnu terapiju (koje je prema potrebi moguće kombinirati). Voditeljica je obiteljskih i astroloških konstelacija.


Šamanske tehnike integracije energije duše, nezaboravna šamanska putovanja u odaje duše i povezivanje sa nebeskim duhovnim roditeljima i nerođenim ja, reiki healing, yoga, disanje, meditacija, opuštanje i još mnogo toga. Iskusite stvarnu moć rada na iscjeljenju u svetiom krugu.

Radionica se održava 27 i 28 srpnja(U subotu i nedelju od 10:00 do 17;:00 sati oba dana) u prostorijama Yoga Home u Osijeku (Fakultetska 4).

Kotizacija za učešće je 100 Eura za oba dana. Za sve informacije o prijavi i akontaciji molimo vas kontaktirajte:
091 170 1900 Ili centarosobnemoci@gmail.com

Radionici mogu prisustvovati svi koji imaju barem malo iskustva u radu sa životinjama moći i šamanskim putovanjima. Ova šamanska radionica nas vodi kroz set dubokih tehnika za individualni rad, namijenjenih integraciji naše izgubljene energije duše, oslobađanju programa, trauma i sijenki koji upravljaju našim životima, usklađivanju življenja sa izvornim vibracijama naše duše, prepoznavanju i povezivanju sa misijom i svrhom našeg života, čišćenjem energije “rijeke sudbine”, kreiranje ralnosti i sudbine za naše najveće dobro, povezivanje sa našim duhovim roditeljima. Ovo putovanje nas vodi dublje u istraživanje naše vlastite energije, sijenki i programa u našem Donjem Svijetu, i naše mudrosti, mogućnosti i darova u Gornjem Svijetu.

U Donjem Svijetu ćemo naučiti:
– Kako da se povežemo i osvijestimo prvobitnu traumu koja je programirala cijeli naš život, svjedočićemo šta se desilo, kakve smo programe tada usvojili, kakve obrasce ponašanja;
– Postaćemo svjesni obećanje/ugovora kojeg smo dali pod uticajem naše prvobitne sijenke, o tome kako ćemo dalje živjeti život i naučiti kako da raskinemo ove ugovore i da započnemo drugačiji život – za vaše najveće dobro;
– Vratićemo izgubljenu energiju duše – započeti život u skladu sa najvećom vibracijom našeg Jastva;
– Povezaćemo se sa blagoslovima i darovima koji su vam darovani da naš život živimo u skladu sa istinskom misijom i svrhom;
U Gornjem Svijetu ćemo naučiti:
– Šta su pet nivoa duhovne realnosti i kako da “putujemo” kroz njih;
– Kako da se povežemo sa svojim Unutrašnjim ili duhovnim roditeljima, kao našim najvećim saveznicima;
– Kako da se povežemo sa svojim oslobođenim i nerođenim JA;
– Šta je rijeka života – kako da vidimo šta nas očekuje u skladu sa postojećim strategijama;
– Kako da očistimo programe i impulse kroz putovanja u tri prošla života;
– Šta nas sprečava da ostvarimo svoju misiju – ceremonija otpuštanja ;
– Kako da kreiramo drugačiju realnost življenja u skladu sa našom vibracijom duše i našim najvećim dobrom;
– Kako da kreiramo oltar naših predaka;
– Šta je naša prvobitna misija i kako izgleda “ugovor” koji smo potpisali sa Tvorcem;

AGENDA:
DAN 1:
• Smudging (kađenje) i priprema prostora, sveti krug – i zajedničko ognjište, zajedničko udisanje energije elemenata
• Putovanje – povezivanje sa duhovnim vodičem, čuvarom i zaštitnikom odaja duše
• Putovanje u Odaju povreda (Sa heling pjesmom za iscjeljenje unutrašnjeg djeteta)
• Ceremonija kidanja veza sa energijom sijenki/povreda
• Putovanje u odaju ugovora
• Ceremonija raskidanja ugovora
• Putovanje u odaju Duše (Sa pjesmom iscjeljenja “Budi se dušo moja”)
• DISANJE ZA INTERGACIJU ENERGIJE DUŠE
• Putovanje u odaju darova

DAN 2:
• Putovanje povezivanje sa duhovnim roditeljima i nerođenim Ja
• DISANJE I MEDITACIJA – SJEDINJENJE SA VIŠIM JA
• Putovanje za uvid u ugovor duše sa Kreatorom
• Putovanje za otkrivanje “svete krave” – zbog koje ne možemo živjeti misiju svoje duše
• Ceremonija žrtvovanja svete krave
• Linija života – rijeka sudbine
• Putovanje čišćenje linije života kroz putovanja u tri života:
– Onaj u kojem smo najviše patili
– Onaj u kojem smo imali navišu moć i zloupotrijebili;
– Onaj u kojem smo imaju najveću moć i iskoristili

VODITELJ RADIONICE: ŠEVKO BAJIĆ- JEDINI AUTORIZOVANI PREDAVAČ IZ ŠAMANSKOG SISTEMA PUT ALHEMIČARA:
Prvu šamansku inicijaciju i povezivanje sa totem životinjom moći dobio 1986 godine od kada se zanima za šamanizam. Posljednjih 10 godina aktivno praktikuje pod vođstvom šamanske učiteljice Dawn Dancing Otter – iz Kanade, koja je uspostavila šamanski sistem PUT ALHEMIČARA integrišući šamanske prakse iz različitih formi šamanizma. Završio je petogodišnji studij Homeopatije a više od 25 godina praktikuje vođene meditacije i bhakti yogu. Autor je dvije knjige o šamanizmu: PESMA MALOG MEDVEDA – u formi iskrene i autentične priče o transformaciji kroz šamanizam kroz priču iz vlastitog života, i PESMA DUŠE- praktični priručnik i vodič kroz osnove šamanske prakse. Trenutno je jedini autorizovani učitelj šamanizma u sistemu PUT ALHEMIČARA na Balkanu


Ova plesna praksa zvana 5Ritmova prvenstveno je nastala kako bi pomogla ljudima da se vrate u svoje tijelo; da postanu svjesni svojih emocija, senzacija, određenih stanja, obrazaca, potencijala…Ova praksa je još mnogo više od svega toga i događa se kad pokrenete tijelo, oslobađajući stopala i dah.

Ritmovi ( Tečni, Stakato, Kaos, Lirski i Duboka tišina ) su pozivnica da zakoračimo u ljekovitost pokreta, u prostor gdje se prepuštamo onome što jest “sad i ovdje” plešući molitvu za svoje dobro…sami ili zajedno.

Prolazeći pokretom cijeli val, ovaj put nešto više ćemo se uvući po kožu stakato ritmu, ritmu koji se širi i susreće svijet iz našeg centra, podržan otkucajima srca, impulsima rođenim u kukovima, izdahom što oslobađa svetu glad za traženjem smisla. Ovo je ritam koji pršti energijom oca ( čitaj energijom vlastitog glasa autoriteta) i onim dijelom nas ” koji ne zna za grijeh; kojeg zanima sloboda; dio nas koji želi ići do same srži.”

Ciklus “Ritmovi, jednostavno” cjelina je od 5 termina, s naglaskom na ritam koji slijedi. Ciklus je otvoren, može se prijaviti na svaki sat zasebno ili na više. Nije potrebno prijašnje iskustvo, ali malo znatiželje pod stopalima dobro dođe.

VRIJEME: 23.3.2019., 11:00-14:00
LOKACIJA: Fakultetska 4, Osijek, Yoga Home dvorana

CIJENE:
Termin: 125 kn/osoba; snižena 100kn ( studenti, umirovljenici, nezaposleni); radna 60kn. Rane prijave (zadnji dan za rane prijave je 18.3.) 100kn. Grupna cijena ( 5+ osoba) 80kn/osoba.

INFO: Jasenka Anić, 099/758-0156

PRIJAVNICA: Kako bi prijava bila valjana, potrebno je ispuniti prijavnicu na linku : OVDJE

Praktikalije:
Imajte udobnu odjeću, mozete plesati bosi, ponesite svoju H2O bocu, dekicu. Dođite 15tak minuta ranije da se možete presvući, registrirati i na vrijeme prepustiti plesu.

Ivana Cicarelli – učiteljica na treningu metode 5Ritmova ®
“Duboko vjerujem u moć pokreta, u njegovu ljekovitost koja nas osvještava, podržava, uzemljuje, povezuje, vodi…Iz ovog mjesta krećem nadalje u učenje, u dijeljenje, u kontakt. Majka sam, slobodni kreativac, obrtnik, prof. i još malo pa akreditirana učiteljica 5Rtmova. Na Filozofskom fakultetu u Zadru diplomirala sam talijanski i engleski jezik; nakon toga završavam “Feng shui akademiju” te školu za tjelesno-orijentiranog psihoterapeuta pri CIR-u. Trenutno sam student škole za iscjeljivanje pri centru Snaga Namjere. Volim šivati torbe.


Želite li zakoračiti na put svoje potpune slobode, mudrosti i integracije? Prijavite se na šamansku radionicu i naučite tehnike i znanja koje će vam pomoći da osvijestite i povežete se sa svojim potencijalom i skrivenim resursima kojih često nismo svijesni i na žalost ih ne koristimo. Baš u njima se skriva velika pomoć i podrška na putu našeg razvoja i iscjeljenja, prevladavanja životnih poteškoća ili nedoumica te lakše razumjevanje stvarnosti. Šamanizam je jedan od najstarijih oblika duhovnosti na zemlji čiji principi se i danas primjenjuju u mnogim kulturama i gotovo svim narodima svijeta. Nakon više od 30 000 godina smatra se jednim od najcjelovitijeg načina za rad na sebi jer korak po korak praktičara vodi do povezivanja sa svojim najdubljim identitetom a time i do individualnog iscjeljenja. Bit šamanizma je iscjeljenje sebe a time i svoje okoline.

Radionica će se održati u Fakultetskoj 4, u dvorani Yoga Home u Osijeku. Radionica traje dva dana 6.7.2019. (subota) i 7.7.2019. (nedjelja) od 10-17h, s pauzom za ručak od sat i pol.

Pridružite nam se i na besplatnom uvodnom predavanju koje će se održati 12.srpnja.2019. od 20.00 h u Yoga Home-u, Fakultetska 4. Dođite i saznajte sto je šamanizam i kako ga možemo iskoristiti u svom svakodnevnom životu.

Kroz dvodnevnu radionicu možete:
Naučiti šta je Polje i Namjera, šta je i kako se kreira i održava Sveti krug; Povezati se i aktivirati astralni šamanski otlar sa 5 elemenata;
Naučiti čišćenje prostora uz korištenje biljaka moći;
Naučiti ceremoniju vatre;
Naučiti povezati se i otkriti svoju životinju moći te naučiti kako iskoristiti njenu energiju i
duhovno vodstvo;
Naučiti kako se izvode šamanska putovanja sa namjerom;
Naučiti putovanja kroz tri svijeta, njihovu svrhu i namjenu;
Povezati se sa energijom zemlje, za individualni rad i iscjeljenje;
Povezati se sa svojim duhovnim vodičima, osvijestiti njihovu misiju i ulogu koju imaju u vašim životima;
Povezati se sa energijom predaka kako biste mogli ostvariti vaše pune potencijale u životu;
Radionicu vodi Ševko Bajić, šamanski učitelj iz Sarajeva. Jedini autorizirani predavač iz šamanskog sistema Put alkemičara. Autor je dvije knjige o šamanizmu.

Cijena radionice: 750kn
Kontakt telefon: 091-170-1900
Email za prijavucentarosobnemoci@gmail.com

Više o njemu možete naći na www.sevko.org


Obiteljske konstelacije su transgeneracijska metoda kojom ulazimo u svoje Obiteljsko Polje, tzv. „Polje Znanja“, koje vremenski i prostorno povezuje sve članove obitelji, te iz svijeta nevidljivog iznosimo na vidjelo, i razrješavamo, traume prethodnih generacija.

Fenomen morfogenetskih polja opisao je biolog Rupert Sheldrake koji smatra kako morfogenetska polja imaju pamćenje i sposobnost povezivanja s drugim poljima od kojih mogu primati informacije. On smatra da sve u prirodi, i čestice i živa bića i sustavi (obitelji, organizacije..) su organizirana u polja. U svakom polju postoji specifična energija što kroz konstelacije vidimo kao informacije o nekoj obitelji.

Metodu sistemskih konstelacija osmislio je njemački terapeut Bert Hellinger kao tehniku kojom se ulazi u “polje koje zna” kako bi klijent/ica dobili bolji uvid u određeni problem ili situaciju. Polje nam skreće pažnju gdje postoji neravnoteža i daje mogućnost da iz pozicije promatrača vidimo sistem iz neke nove perspektive, te prolaskom kroz spoznajni proces dobijemo uvid u rješenja i odgovore na probleme.

Svaka konstelacija je drugačija i možemo postaviti konstelaciju na bilo koju temu; sve ono što nas muči i čime nismo zadovoljni u svom životu – to mogu biti partnerski odnosi, poslovni problemi, bolest i fizički simptomi, problemi u obitelj, osobna nezadovoljstva.

Osjetite energije svojih predaka jer vezani smo za one koji su nam prethodili i došli smo u ovaj život sa spremnikom informacija koji se nadovezuje na njihova iskustva. No, naš odgovor može (i treba) biti drugačiji!

Iskustva polaznika:
“Iskustvo poniranja u srž, koje u potpunosti angažira emocionalni kapacitet svakoga sudionika i dopušta istini o našim životima da izroni na površinu i daruje nam dubinske uvide u ozračju međusobnog povjerenja, potpore i osjećaja sigurnosti.” (K. M.)

Vrijeme: 16. ožujak 2019., subota, od 12.00 do 18.00 sati
Mjesto: Yoga Home, Centar osobne moći, Fakultetska 4, Osijek

Cijena: Postavljanje vlastite konstelacije iznosi 300 kn. Sudjelovanje na konstelacijama kao predstavnik/ca je 30 kn. Svaka osoba koja se prijavi za postavljanje vlastite konstelacije ima pravo dovesti 2 osobe besplatno za sudjelovanje.

Prijave do 14. 03. 2019. Za postavljanje i sudjelovanje u konstelacijama nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo. Prijave, kao i sve ostale informacije na; konstelastudio@gmail.com ili na broj 091 530 14 53 (Tanja)

O voditeljici: Tanja Ivanović, dipl. oecc, diplomirala 4-godišnju školu integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije u Centru za integrativni razvoj CIR Zagreb (punopravni član EABP-a, European Association for Body Psychotherapy), kao i 2-godišnji Napredni trening CIR-a, te završila školu Obiteljskih konstelacija u Zagrebu, kod Svjetlane Bukovec. Pohađala studij astrologije na Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju “Johannes Kepler”. Kombinira stečena znanja te radi astrološke konzultacije i individualnu tjelesno orijentiranu terapiju koje je prema potrebi i želji klijenta/ice moguće kombinirati.


Dobrodošli na naš prvi sat ciklusa ” Ritmovi, jednostavno”!
Ova plesna praksa zvana “5 Ritmova” prvenstveno je nastala kako bi pomogla ljudima da se vrate u svoje tijelo; da postanu svjesni svojih emocija, senzacija, određenih stanja, obrazaca…da upoznaju sebe, susretnu druge te rastvaraju prostore vlastitih potencijala. Ova praksa je još mnogo više od svega toga i događa se kad pokrenete tijelo, kad ga podržite dahom, kad date šansu svojim stopalima da se oslobode i da vas vode miljama koje postoje između glave i pete.

Ritmovi ( Tečni, Stakato, Kaos, Lirski i Duboka tišina ) su pozivnica da zakoračimo u ljekovitost pokreta, u prostor gdje se prepuštamo onome što jest “sad i ovdje” plešući molitvu za svoje dobro, sami, u društvu sebe, zajedno.

Ova subota, 16.02. posvećena je Tečnom ritmu, ritmu gdje osluškujemo dio nas koji se povezuje sa zemljanim, koji prirodno stišava zvukove svakodnevnice i otvara kapiju mogućnosti da primamo, da dajemo, da upijamo svijet oko sebe, da postanemo protočniji za ono što dolazi i odlazi …Ovo je ritam koji nas uči da je naše tijelo mjesto gdje ništa nije stalno, gdje se sve neprestano kreće u svojim ciklusima, sa stopalima čvrsto na Zemlji.

Preduvijet za ovaj sat je da se pojavite, dišete i pod ruku stavite nešto znatiželje kako bi istražili pokret kojeg vam tijelo poklanja, dok u pozadini svira podržavajuća glazba.

Ciklus “Ritmovi, jednostavno” tematski je zamišljeno kao cjelina sastavljena od 4 sata i jedne radionice. Ciklus je otvoren, može se prijaviti na svaki termin zasebno ili na cijeli ciklus. Nije potrebno prijašnje iskustvo.

Termini, Osijek, subota 11:00 – 14:00 ( * izuzetak radionica s Lucijom Glagolić)
1. 16.02. Tečni ritam
2. 23.03. Stakato ritam
3. 14.04.* nedjelja, radionica na temu ritma Kaosa , 11:00 – 18:00
4. 18.05. Lirski ritam
5. 08.06. Duboka tišina

Mjesto održavanja: COM, centarosobnemoci.com, Fakultetska 4

Cijena sata: 125 kn/osoba; 100kn studenti, umirovljenici, nezaposlani; radna 60kn. Rane prijave ( do 12.02. ) 100kn. Pri jednokratnom plaćanju sva 4 classa cijena s popustom 350/400kn.

Info i prijave: Jasenka 099 7580 156; mail anic.jasenka@gmail.com
Molim obavezno ispuniti prijavnicu na slijedećem linku: Link

fb. 5 Ritmova – Osijek

Praktikalije:
Imajte udobnu slojevitu odjeću, mozete plesati bosi, ponesite svoju H2O bocu, dekicu. Nastojte doći 15tak minuta ranije da se možete presvući, registrirati i na vrijeme prepustiti plesu. Ivana Cicarelli – učiteljica na treningu metode pokreta ” 5 Ritmova” Duboko vjerujem u moć pokreta, u njegovu ljekovitost koja nas osvještava, podržava, uzemljuje, povezuje, vodi…Iz ovog mjesta krećem nadalje u učenje, u dijeljenje, u kontakt. Majka sam, slobodni kreativac, obrtnik, prof. i još malo pa akreditirana učiteljica 5 ritmova. Na Filozofskom fakultetu u Zadru diplomirala sam talijanski i engleski jezik; nakon toga završavam “Feng shui akademiju” te školu za tjelesno-orijentiranog psihoterapeuta pri CIR-u.

Trenutačno sam student škole za iscjeljivanje pri centru “Snaga namjere”. Volim šivati torbe. Nešto više o ciklusu “Ritmovi, jednostavno” ( od 16.02. do 08.06.2019.) Metodu pokreta “5 ritmova” pokrenula je Gabrielle Roth, u želji da u nama probudi jedinstvenog plesača vođenog mudrošću tijela. Svaki od ritmova ( Tečni, Stakato, Kaos, Lirski i Duboka tišina) nudi nam moćne, a opet jednostavne alate da otkrivamo sebe, druge, nas… Kroz ovaj ciklus istražit ćemo prirodu svih 5 Ritmova i kakvu priču stvaraju u našim tijelima dok su podržani dahom i pokretom; kojim putem nas vode dok ih odmotavamo kroz svoj ples, kroz svoje “sad i ovdje”. Tečni ritam zavest će naša stopala da istražujemo tlo pod nogama, povezanost sa “zemljanim”, majčinskim, korijenskim. Stakato ritam uvodi nas u prostor granica, fokusa, jasnoće koji žive u kukovima i pričaju izdahom. U ritmu Kaosa otapamo svoje rubove, veze, uvjerenja i prepuštamo se mudrosti tijela da samo kreira svoj ples opuštajući se “od glave do pete”. Lirski ritam nam otvara horizonte lakoće, širenja i mogućih promjena koje su se “kuhale” u vrtlozima Kaosa, a sad plešu rukama i dlanovima. Sve te nijanse ritmova otvaraju vrata Dubokoj tišini, ritmu esencije, mira i daha…”gdje je samo jedan od nas ovdje.”


Kurikulum radionice:
1. Predstavljanje voditelja i polaznika radionice
2. Kako se razvija sebičnost u nama + iskustvena vježba
3. Zdrava sebičnost + iskustvena vježba
4. Sebičnost u kontaktu sa drugima + iskustvena vježba
5. Razvoj nesebičnosti + iskustvena vježba
6. Sebičnost i nesebičnost kao zdrave komponente psihodinamike + iskustvena vježba
7. Zaključak radionice kroz dijeljenje iskustva sudionika

U psihoterapijskom radu, kod gotovo svih klijenata, susreo sam se sa tugom, boli ili nelagodom izazvanom sebičnim činom druge osobe ili skupine osoba prema klijentu. Sebičnost je jedna od najčešće navedenih mana modernog društva koja je gotovo zavladala svim društvenim slojevima. Također se navodi i kao jedan od uzroka otuđenosti i usamljenosti u društvu i sve je prisutnija u svakom pojedincu te je poprimila oblik epidemije. Sebično ponašanje je opisano kao nepristojno ponašanje pri kojemu pojedinac ili skupina daje sebi za pravo više slobode nego drugim ljudima. Tijekom takvoga ponašanja taj pojedinac ili skupina, tragajući za osobnim interesima ignoriraju i ne primjećuju interese drugih osoba i to na posebno grub način. Pri tome ne pokazuju solidarnost, a još manje altruizam, te često povređuju druge izazivajući u njima bol, tugu i mnoge druge emocije koje u njima izazivaju veliki stres. Drugim riječima, sebičnost je okarakerizirana kao loša pojava.
Zbog čega se sebičnost toliko raširila u našem društvu?
Na našem (i ne samo našem) prostoru se preklopilo nekoliko pojava koje su dovele do procvata sebičnosti. Tu je naslijeđe starog političkog uređenja gdje se nesebičnost prenaglašavala. Kada se tijekom i poslije ratnih zbivanja promijenilo političko uređenje, promijenio se i emocionalni naboj. Brana je popustila i koliko je god stari sustav prenaglašavao nesebičnost, toliko je novi sustav otišao na drugu stranu, prema sebičnosti. Sposobnost da se pojedinac pobrine za sebe po svaku cijenu postala je popularna i poželjna, dok su osobe sa izraženim altruističkim ponašanjem često bile izložene podsmjehu te su bile zanemarene i ignorirane od društva. Pojedinci koji su se kroz takav način realizirali postali su uzor dijelu jedne generacije. U zadnjih nekoliko godina društveni pogled na takvo ponašanje se promijenio i društvo reagira sa sve više negodovanja i nezadovoljstva na te iste „uspješne“ pojedince. Razlika između ranijeg i sadašnjeg sustava se polako nivelira, a altruizam postaje sve prisutniji i poželjniji te je izgubio sliku „žrtve“ i nepoželjnosti. Ravnotežu donosi i sve veći broj altruističnih skupina i akcija u kojima se građani udružuju i pomažu određenim skupinama bolesnika ili potrebitim pojedincima ili dijelovim apopulacije.
Drugi razlog raširenosti sebičnosti je u obliku odgoja kojem je nekoliko naraštaja bilo izloženo, a to je prerano guranje djece u nesebično ponašanje. Molim da iduću situaciju uzmete kao mogući primjer, a ne kao pravilo. Recimo, većina nas je doživjela na vlastitoj koži ili barem u ulozi promatrača slijedeću situaciju: -Dijete se igra na dječjem igralištu sa svojom igračkom. U nekom trenutku prilazi mu drugo dijete i želi tu igračku. Vrlo brzo će doći do sukoba, a savjesni roditelj će se truditi naučiti dijete da je lijepo podijeliti igračku. Pri tome će kritizirati djetetovu sebičnost kao ružno i neprihvatljivo ponašanje. Ukoliko pak dijete podijeli sa drugim djetetom svoju igračku, biti će za svoj čin nagrađeno lijepim riječima i ponosom svog roditelja, a često će pohvale doći i od djetetu nepoznatih osoba koje su vidjele taj čin.
No, da li je to doista toliko lijepo i zdravo ponašanje? Da li je sebičnost samo loša ili postoji i pozitivan aspekt sebičnost?
Na prvi pogled, u sebičnost ne postoji ništa dobro i plemenito, no drugi pogled nam otkriva da je umjerena sebičnost sposobnost pojedinca da zadovolji svoje interese, a da tijekom tog procesa ne naškodi drugim pojedincima i društvu koje ga okružuje. Dakle, bitno je da dijete upozna empatiju i suosjećanje, a samim time spozna i nesebičnost. No isto tako, vrlo je važno prepoznati trenutak kada ćemo dijete upoznati sa nesebičnošću.
Pa kada je onda pravi trenutak i kako pristupiti djetetu? Sada se vraćamo na ono dijete na igralištu kojemu je prišlo drugo dijete i želi njegovu igračku. Za to je dijete potpuno psihološki zdravo da ne podijeli sa drugima svoju igračku. Na taj način dijete uči i povezuje se sa pojmom posjedovanja. Ono u sebi ugrađuje ideju da je igračka njegova. Kada u činu potpune sebičnosti spozna da je igračka samo njegova tada nastupa trenutak za učenje djeteta nesebičnosti.
Tek kada dijete osvijesti da nešto ima, tek tada to može dijeliti. Ne može podijeliti ono što nije njegovo. Iz toga je vidljivo da je sebičnost zdrava etapa kroz koju dijete prolazi na putu ka sazrijevanju i razvoju nesebičnosti. Bez zrelo razvijene i dovršene faze sebičnosti dijete nema zdravu podlogu za razvoj nesebičnosti i altruizma.
Koje su posljedice preranog guranja u fazu nesebičnosti? Ako dijete počnemo gurati u prostor nesebičnosti prije no što je dijete usvojilo svoju sebičnost, tada će se to dijete vraćati nazad i iznova će pokušavati uspostaviti osjećaj vlasništva kroz sebično djelovanje. Ukoliko ga u tome budemo uporno zaustavljali, u djetetu će se razviti vezanost za sebično ponašanje, a u odrasloj dobi može imati problem sa osjećajem vlastitih granice i sebe naspram materijalnog svijeta i novca. Ideja koju takvo dijete može podsvjesno uzgojiti u sebi može glasiti „Ja nemam pravo na novac, stan, partnera, zadovoljstvo i slično“ Ta podsvjesna ideja mu može onemogućiti ili značajno otežati realizaciju na materijalnoj i emocionalnoj razini. Uz to će paralelno biti narušen i osjećaj vezan uz vlastitu omnipotenciju i ideju „Ja mogu.“ U radu sa osobama koje imaju takvo iskustvo bitno je omogućiti im da završe etapu sebičnosti kako bi mogle „otključati“ svoju nesebičnost.
Siniša Radetić, psihokorporalni terapeut

Lokacija: Dvorana Yoga Home, Fakultetska 4, Osijek

Datum i vrijeme održavanja: 16.-17.veljače 09:00 do 19:00sati s pauzom za ručak 13:00-14:30

Voditelj radionice: Siniša Radetić, integrativni, psihokorpalni terapeut

Cijena radionice: 300,00 kn

Molimo polaznike da dođu u udobnoj odjeći koja ne ograničava tijelo u pokretu.

Broj mjesta je ograničen. Prijave su obavezne.

Kontakt za informacije i prijave:

Siniša Radetić 091/5183-897

Email: centarosobnemoci@gmail.com


Tomislav Budak održat će prezentaciju sustava u petak 5. travnja ove godine, a zatim i tečaj prvog stupnja u subotu i nedjelju 6. i 7. travnja 2019. u Osijeku.
Mjesto održavanja je Centar osobne moći, Fakultetska 4 – Dvorana Yoga Home.
Na prezentaciju sustava ulaz je slobodan, a počinje u petak u 20.30.
Tečaj počinje u subotu i nedjelju u 9.00, a završava između 18.00 i 19.00 sati.
Cijena radionice:
Prijave, info: centarosobnemoci@gmail.com
Telefon: 091-170-1900
Na prezentaciji i tečajevima biti će moguće nabaviti i obje knjige iz serije Transformacija karmičkih obrazaca.

Što je Transformacija karmičkih obrazaca?
Riječ je o cjelovitoj uzročnoj terapiji koja se bavi istinskim uzrocima ljudskih problema, bilo da je riječ o tjelesnim (zdravstvenim), duševnim (psihološkim) ili duhovnim (filozofskim) problemima. Sustav je originalna kreacija Tomislava Budaka, a nastajao je tijekom sedamnaest godina – od 1990. do 2007. – i predstavlja sintezu teorijskih i praktičnih saznanja o uzročnim modelima koje redovito pronalazimo u pozadini naših naizgled nerješivih i kompliciranih problema.
Osnovu sustava čini ideja da je čovjek sam odgovoran za vlastiti život pa stoga i za vlastite probleme. Ljudsko biće samo kreira okolnosti svojeg života, premda obično nije svjesno da to čini i sklono je okrivljavati vanjski svijet za vlastite probleme. Međutim, prije ili kasnije ono uviđa da je samo izvor vlastitih iskustava, da samo donosi odluke i da je ono centar vlastitog svijeta. Zato je preuzimanje odgovornosti za vlastiti život temeljni preduvjet za primjenu ovih metoda.
Razlog zbog kojeg jedan sustav uzročne terapije ima pomalo neobično ime jest u tome što metodologija Transformacija karmičkih obrazaca efikasno pokriva aspekt osobnog razvoja koji zovemo karmičkim čišćenjem. Želimo li biti potpuno otvoreni i iskreni prema sebi, tada je moguće uočiti da iza svih ljudskih problema leži zakon karme koji kaže da svaka akcija ima i odgovarajuću reakciju. Ako djelujemo tako da ni na koji način ne povređujemo sebe i druge, odnosno poštujemo prirodne principe i dimenzije postojanja, kreirat ćemo i harmonične životne okolnosti. Međutim, ako činimo suprotno, posljedica takvog djelovanja bit će ono što obično zovemo – problem.
Intervencije koje Transformacija karmičkih obrazaca omogućuje izuzetno su duboke i mogu dovesti do trajnih i stabilnih promjena u životu osobe koja ih primjenjuje. To konkretno znači da je ovim metodama moguće izmijeniti svoju unutrašnju i vanjsku realnost te sebi omogućiti povratak duševnog, tjelesnog i duhovnog zdravlja.

Što se radi na tečaju prvog stupnja?
Centralna tema početnog tečaja jesu obiteljske mape i rad na njihovom sređivanju. Ova je tema izravno vezana uz prvu uzročnu razinu, a čine je upravo obiteljski odnosi i veze koje nastaju između bliskih osoba. Takve veze mogu biti zdrave ili nezdrave, pa je stoga cilj prvog stupnja usvajanje metodologije nemijenjene iscjeljivanju obiteljskih odnosa.
Evo i popisa svih tema koje se obrađuju na prvom stupnju:
• Što je karmičko čišćenje?
• Nova paradigma liječenja
• Što je Duša i koji su istinski kriteriji duševnog zdravlja?
• Kriteriji emocionalne zrelosti
• Što je “zdrava obitelj”?
• Obiteljske konstelacije – teorija i praksa rada s obiteljskim mapama:
– smisao i pravila mape
– analiza mape
– korekcija mape
– verbalne formule raščišćavanja odnosa
• Kreiranje zdrave povezanosti – teorija i praksa transformacije ograničavajućih vezanosti

O voditelju tečaja
Tomislav Budak je terapeut, iscjelitelj i kreator sustava osobnog i duhovnog razvoja. Također je i akademski glazbenik, pisac i voditelj umjetničke grupe „Mistično kazalište“.
Započeo je svoje duhovno putovanje u dobi od trinaest godina, kada je krenuo prakticirati tehniku transcendentalne meditacije, a zatim nastavio studirati astrologiju i razne duhovne discipline. No tek je na Intenzivima prosvjetljenja sredinom 1980-ih doživio duboki spiritualni prodor našavši se licem u lice s univerzalnom istinom. To znanje i svijest, međutim, nije izbrisalo njegove probleme pa je poduzeo tridesetogodišnje istraživanje nastojeći pronaći prave uzroke ljudskih teškoća.
Otkrivši što je to što blokira čovjekovo samoostvarenje, Tomislav je stvorio sustav Transformacije karmičkih obrazaca kako bi pomogao i drugima da iskoriste njegova otkrića. Njegov jedinstven pristup neovisnoj alternativnoj psihoterapiji i duhovnom razvoju čini ga jednim od rijetkih integralista na tom području.
Pored Transformacije karmičkih obrazaca Tomislav je kreirao i Intencijsku energetiku, a prakticira i brojne druge metode osobnog i duhovnog razvoja.

Više informacija o njegovom radu možete pronaći na web stranici www.tomislavbudak.com


Pridružite nam se na Druženju s Anđelima 😊❤️

Na ovom druženju zamolit ćemo Anđele za pomoć na temu Obilja. Obilje je naše prirodno stanje koje smo zaboravili i koje težimo postići, a zapravo trebamo naučiti otpustiti slojeve koji nas odvajaju od nas samih. Bilo da se radi o uvjerenjima, emotivnim, energetskim blokadama.

Istinsko Obilje ima puno, puno šire značenje nego što se pod tim pojmom obično podrazumijeva. Materijalno obilje, na koje ljudi uglavnom pomisle, jest samo maleni komadić ukupne ljepote života koje iz njega proizlaze. Istinsko Obilje je naše temeljno stanje bića, ono što se nalazi ispod svih misli i emocija koje ga često prikrivaju. Svi smo imali te, za mnoge rijetke trenutke, potpune sreće, blaženstva i unutarnje ljepote koji su isplivali na površinu, čak i bez nekog vidljivog razloga. To su trenuci u kojima nam se naša temeljna priroda osmjehnula. Sva ljepota i dobrota ovoga svijeta proizlazi iz tog mjesta. To je mjesto ujedno i zajedničko mjesto svih nas, mjesto u kojemu smo svi jedno..
Na ovom druženju ćemo uz pomoć anđela, pokušati zajedno i svjesno duboko ući u to mjesto i naučiti ulaziti u njega svakodnevno.

Sve info i prijave: mail: martina.bonumvox@gmail.com i/ili mob: 095 7408 998 ili putem weba: druženje s anđelima

Detaljne info:
MJESTO: Yoga Home Centar, Fakultetska 4 (Tvrđa)
DATUM: Subota 23.02.2019.
VRIJEME: 12:00 do 16:00
KOTIZACIJA: 250 kn
PLAĆANJE: na ŽR BonumVox: HR9224020061100818489 ili na licu mjesta

Ovo druženje oplemenit će i prisustvo Maria Brainovića. Mario je većinu svog života posvetio duhovnom radu i svom osobnom rastu, ima dugogodišnje iskustvo vođenja seminara na kojima je zajedno s tisućama ljudi svjedočio čudesnim iscjeljenjima, otpuštanjima.

Kada se skupi grupa s jednakom namjerom, otvorenih srca i s predajom božanskom sve je moguće. Prepustimo se onda božanskom kako bi unijeli više blagoslova, obilja u svoj život.

Veselimo vam se,
Martina & Mario


Kurikulum radionice:
1. Predstavljanje voditelja i polaznika radionice
2. Kako se razvijaju potrebe u nama + iskustvena vježba
3. Osobne potrebe u interakciji sa drugima i njihovim potrebama + iskustvena vježba
4. Potrebe, svijest i podsvjest + iskustvena vježba
5. Osobne granice i potrebe + iskustvena vježba
6. Hijerarhiji potreba po Maslow-u + iskustvena vježba
7. Zaključak radionice kroz dijeljenje iskustva sudionika

O temi radionice….
Svaki pojedinac se kroz život vodi smjerom u kojem zadovoljava svoje potrebe. Pri tome, dio tih potreba je jasan i nalazi se u svijesti, te je lako povezati našu potrebu sa našim djelovanjem. Zbunjujući dio nastaje kada imamo podsvjesne potrebe koje su nevidljive našom svjesnom dijelu i koje se manifestiraju kroz naše djelovanje. U tom slučaju nailazimo na teže razumijevanje samih sebe. Postoji i sukob naših svjesnih potreba sa našim neosvještenim potrebama. Taj sukob često nazivamo unutarnjim otporom. On može imati pozitivan i negativan efekt na naš život. Nerazumijevanje dinamike vlastitih potreba i djelovanja stvara u nama pogodo tlo za manifestaciju različiti nefunkcionalnih te mentalno i emocionalno nezdravih oblika ponašanja i djelovanja.
Što to znači te kako osvijestiti mehanizme potreba koji djeluju u nama imate priliku naučiti tijekom radionice kroz teorijski i praktičan rad sa vašim osobnim potrebama.

Lokacija: Dvorana Yoga Home, Fakultetska 4, Osijek

Datum i vrijeme održavanja: 19.-20.siječanj 09:00 do 19:00sati s pauzom za ručak 13:00-14:30

Voditelji radionice: prof.Gorana Radetić, geštalt psihoterapeut
Siniša Radetić, integrativni, psihokorporalni terapeut

Cijena radionice: 300,00 kn

Molimo polaznike da dođu u udobnoj odjeći koja ne ograničava tijelo u pokretu.

Po završetku radionice svaki polaznik će dobiti potvrdu o prisustvovanju radionici

Broj mjesta je ograničen. Prijave su obavezne.

Kontakt za informacije i prijave:

Gorana Radetić 098/1726-198
Siniša Radetić 091/5183-897

Email: centarosobnemoci@gmail.com

Pridružite nam se na ovoj moćnoj radionici u Osijeku koju će voditi Susan Ahern!! Kao iscjeliteljica i medij, Susan kombinira stanično iscjeljenje s drevnim irskim iscjeljujućim tehnikama.

Core&Cellular healing metoda je izuzetno moćan energetski proces pročišćavanja, otpuštanja i obnavljanja na staničnoj razini. Kroz invokaciju, pokret, glazbu i izgovorenu molitvu aktiviraju se visoke svete i iscjeljujuće energije koje nas osvještavaju na dubokoj razini. Radionica je siguran prostor gdje možete iscijeliti bilo koji fizički, emocionalni, mentalni ili spiritualni aspekt sebe.

Ovo je prekrasan, sveti, jedinstveni i nevjerojatno moćan transformativni, telepatski i energetski proces koji ne samo da oslobađa stare traume, obrasce, ponašanja i ustajalu energiju nego udiše svježi novi život u sve stanice tijela i uma koristeći antičku tradiciju invokacije. Rezultat toga je povezivanje sa vlastitom moći, strasti, energijom, darovima i otpuštanjem svega onoga što nismo. Nema razloga za gubljenje vremena, život je prekratak! Svaka stanica nosi memoriju svega što smo ikada prošli. Taj imprint je kombinacija: načina razmišljanja, uvjerenja, vjerovanja kako svijet funkcionira, kulturalnog uvjetovanja, predaka itd. Sve to programiranje možda nije u skladu sa onim što je naša duša došla iskusiti, otkriti ili istražiti.

Kako ova energija ulazi u tijelo, otapa, otkriva, oslobađa stare konfiguracije, načine razmišljanja, bolest i sve ono što nije utemeljeno na ljubavi, ekspanziji i razvoju svijesti. Oslobađanje se može dogoditi kroz trnce ili treskanje, nakon čega se javlja duboki osjećaj povezanosti sa aktivnom i vibrantnom životnom energijom. Moguće je prisustvovati samo petkom navečer ili samo jedan dan, ali preporučuje se da prisustvujete cijelu radionicu kako biste dobili maksimalnu korist i snažnije iskustvo.

Susan je imala mnoga duhovna iskustva kao dijete dok je odrastala u ruralnoj Irskoj. Bez pravog usmjerenja u to vrijeme, provela je mnogo godina u potrazi za odgovorima sve do snažog susreta s duhovnim učiteljem u Indiji 1995. godine koji je otvorio put njenom kanaliziranju i korištenju onog što je dolazilo do nje. Provela je sljedećih pet godina podučavajući reiki u Irskoj, te je nastavila učiti i istraživati ​​različite tehnike iscjeljivanja u mnogim zemljama, uključujući tehniku Rebirthinga s učiteljem u Indiji, tehniku ljudskog potencijala u Australiji, rad s Kristovom svijesti u Irskoj, te ima diplomu iz psihologije sa Sveučilišta u Corku. Godine 1999. susrela se s učenjima o staničnom iscjeljivanju i otkrila da je to najmoćniji oblik iscjeljivanja kojeg je susrela i koji je rezonirao s njom, te se udubila u učenja i nastavila to raditi zadnjih 19 godina. Godine 2008. pridružila se radu Gera Lyonsa kod kojeg se stanično iscjeljivanje spojilo s drevnim irskim tehnikama kanaliziranja, te je to posao koji strastveno poučava. Susan je fino podešen kanal koja je godinama usavršavala svoju vještinu i nastoji donijeti svjetlost, ekspanziju, ljubav, iscjeljenje i humor kamo god išla.
Radujemo se što ćemo zajedno poći na ovo uzbudljivo putovanje do još većeg širenja ljubavi i konekcije s drugima.

MJESTO
Yoga Home dvorana, Fakultetska 4, Tvrđa, Osijek, Croatia

TRAJANJE
1. veljače (petak) 2019. 19.00 – 22.00
2. veljače (subota) 2019. 10.00 – 18.00
3. veljače (nedjelja) 2019. 10.00 – 18.00
CIJENA
Cijeli vikend €90
Jedan dan €40
Petak navečer €10

Radionica će se održati na engleskom jeziku uz prijevod na hrvatski.
Upiti i prijave sa e-mail adresom i brojem telefona šaljite na adresu:
nikolina.vrban@gmail.com ili 095 564 1730, fb (Nina Vrban)
FB event: Poveznica
(Predviđene su pauze za ručak. Radionica po potrebi može trajati duže od predviđenog.)

Želite li okusiti Školu osobnog razvoja, kako bi lakše mogli procijeniti da li može biti korisna za vas, dođite na uvodnu radionicu koja će se održati 5 i 6.1. u Fakultetskoj 4.
Na uvodnoj radionici, dotaknut ćemo neke od tema kojima se bavimo u školi;
– imati ćemo predavanje o karakternim obranama po Wilhelmu Reichu,
– meditaciju koja nas vodi u upoznavanje vlastitog srca i rad sa nesvjesnim
– vježbe za osvještavanje vlastitih impulsa i potreba
– procesni rad u grupi- osvještavanje unutarnje i vanjske psihodinamike
– govorit ćemo o sistemima podrške i o tome što to zapravo znači biti u ljubavi prema sebi.

Škola osobnog razvoja

Škola je program osobnog razvoja kroz koji upoznajemo svoje potrebe, vježbamo izražavati sebe, vježbamo postavljati granice onome što nas odvaja od nas samih i učimo posezati za onim što nam treba.
Za koga je namijenjen program:
– za punoljetne osobe zainteresirane za osobni razvoj
– za one koji želite proširiti vidike i svjesnost
– za osobe kojima je potrebna pomoć u razumijevanju svoje „ životne krize”, anksioznosti, paničnih napada, loše slike o sebi, odnosa s partnerom, problema s hranom ili ovisnostima, seksom ili nagomilavanjem stresa
– za sve koji zbog svojih emocionalnih stanja već imaju fizičke simptome
– za one koji se žele vratiti na pravi put- sebi
Program nije namijenjen onima koji samo koketiraju sa osobnim razvojem i nisu se spremni obvezati na dublji emocionalni rad.
Što možete očekivati ?
– Grupni procesni rad
– Teorijska predavanja širokog spektra o razvojnoj psihologiji, tjelesno-orijentiranoj psihoterapiji, gestalt psihoterapiji, tehnikama meditacije i relaksacije, unutarnjoj i vanjskoj psihodinamici
– Iskustveni rad- je ono što razlikuje školu osobnog razvoja od drugih edukacija. Sve što možete pročitati u popularnim knjigama osobnog razvoja, u školi možete dobiti kroz vlastito iskustvo. Znanje stečeno vlastitim iskustvom je važno, zato što se integrira dublje u osobnost, pa ga možemo lakše primjenjivati u svakodnevici.
– Literature i zadaće koje će vam omogućiti i poticati vas da budete više u kontaktu sa sobom i svojim potrebama
-individualni pristup svakom polazniku ( čak se i zadaće ponekad razlikuju😀)

Organizacija škole:

Program traje 4god. Dužina programa je prilagođena vremenu potrebnom za integraciju naučenoga kako bi polaznici kontinuirano imali podršku tijekom puta promjene.
Kroz prvu godinu se polaznici polagano upoznaju s pravilima rada u grupi. Upoznaju se međusobno i zajedno stvaraju siguran prostor za rad na dubljim osobnim temama.

Jedna godina sadrži 7 trodnevnih modula. ( Postoji mogućnost da moduli budu dvodnevni ( subota i nedjelja) jer nam se dosta ljudi javilo da petkom ne mogu zbog posla, pa ako ste zainteresirani za tu opciju, javite se voditeljima u vezi dogovora.)

Petak 9-17sati+ pauza za ručak 90min
Subota 9-19sati + pauza za ručak 90min
Nedjelja 9-19sati + pauza za ručak 90min

Početak:

19.i 20. siječanj 2019
( Ostale datume dogovoriti ćemo u dogovoru sa svim sudionicima )
Lokacija: Fakultetska 4, Tvrđa, Osijek

Voditelji škole :

Gorana Radetić, prof.kineziologije, gestalt i tjelesno orijentirani psihoterapeut, joga učiteljica
Sinisa Radetić, psihotjelesni terapeut
Info. 0981726198 Gorana Radetić 0915183897 Sinisa Radetić

20.01.2019. u 11h, Centar Osobne Moći @dvoranaYogaHome

Živimo u vremenu brojnih podražaja i brzih promjena, i da bismo bili aktivni sudionik u svojem životu, a ne samo nošeni bujicom ili oblikovani raznim kalupima, moramo probuditi onaj dio sebe koji je slobodan od obrazaca i sposoban kreativno djelovati i odgovoriti na trenutnu situaciju u skladu s našom nadubljom istinom. Svoje suštinsko biće, onaj dio sebe koji pleše sa životom. Taj dio nas postoji u svim našim stanjima i izdanjima, ali najčešće samo kao tihi glas koji zanemarujemo. Na nama je da se trgnemo i osluhnemo koju mudrost nam ima za ponuditi.

Naučili smo vjerovati da su plesači samo ljudi s posebnim talentom i tjelesnim predispozicijama koji su puno vremena posvetili učenju i uvježbavanju plesnih tehnika i figura. No Plesač životnog plesa postoji u svakome od nas. Ne zanima ga koja glazba svira, kakvi su koraci i gdje je podij. On pleše već na ritam našeg srca i glazbu daha, svoj predivni i potpuno jedinstveni ples. Jedino što trebamo učiniti je dozvoliti mu da pokrene naše tijelo.

Ples 5 Ritmova je metoda kroz koju imamo priliku uočiti svoje obrasce i istražiti nove načine kretanja. Ne postoji zadana koreografija, ispravan ili pogrešan način. Ono što nas vodi je mudrost vlastitog tijela. Korištenjem koliko jednostavnih toliko moćnih alata koje nam svaki od ritmova nude učimo biti protočni, jasni, slobodni, kreativni i prisutni za svoj ples.

VRIJEME RADIONICE: NEDJELJA, 20.01. u 11,00 – 18,00h, s pauzom

(poželjno je da dođete barem 15 min ranije kako bi se presvukli u udobnu odjeću i pripremili za radionicu)

MJESTO ODRŽAVANJA: Centar Osobne Moći, dvorana Yoga Home, (Fakultetska 4, Tvrđa, 31000 Osijek)
———————
PRAKTIKALIJE
———————
CIJENE
————————–
puna, za prijave NAKON 10.1. – 350 kn
snižena, za prijave DO 10.1. – 300 kn
radni tim – 180 kn

PRIJAVE za radionicu su ISKLJUČIVO putem on-line prijavnice, te vas molim da kliknete na link: OVDJE

INFO: Jasenka Anić 099/758-0156, horaplesniput@gmail.com

RADIONICU VODI: Lucija Glagolić Hora, certificirana učiteljica 5 Ritmova
——————————————————————————————-

Buđenje Plesača prva je iz ciklusa radionica plesa 5 Ritmova koje će se održavati u Osijeku na mjesečnoj bazi, a koje će voditi Lucija Glagolić Hora i Ivana Cicarelli

Datumi ostalih radionica:

2mj – Ritmovi Jednostavno – Tečni (class – 3h) 16.2 – Ivana Cicarelli
3mj – Ritmovi Jednostavno – Stakato (class – 3h) 23.3 – Ivana Cicarelli
4mj – Prepuštanje (radionica: kaos – cjelodnevna) 14.4 – Lucija Glagolić Hora
5mj – Ritmovi Jednostavno – Lirski (class – 3h) 18.5 – Ivana Cicarelli
6mj – Ritmovi Jednostavno – Duboka tišina (class – 3h) 8.6 – Ivana Cicarelli

30.01.2019. u 17h, Centar Osobne Moći @dvoranaYogaHome by Antonija Satya

Jedinstveni koncept bezuvjetnog smijeha zasnovan je na znanstvenoj činjenici da naše tijelo ne prepoznaje razliku između lažnog, simuliranog i pravog smijeha. I u jednom i u drugom slučaju, smijeh stvara jednake, pozitivne promjene u našem tijelu. Kroz smijeh unosimo velike količine kisika, koji je naša životna linija. Pored toga, kada se smijemo, naše tijelo luči prirodni analgetik endorfin, a sprječava lučenje kortizola i dopamina, hormona stresa, koji su na prvom mjestu uzroka svih bolesti današnjice.

Ovom radionicom želim približiti svim ljudima važnost smijeha, igranja, opuštanja. Iako naizgled banalni naziv u kontekstu joge kao tradicionalne i ozbiljne prakse, joga smijeha je
zapravo vrlo zahtijevna. Većina ljudi se ne može opustiti nevezano za bilo koju aktivnost. Kao terapeut svjedočim tome te iz iste potrebe da se to promijeni radim s ljudima na jogi smijeha. Kao i svim ostalim stilovima joge, želja je svakog polaznika zaboraviti na brige, biti u momentu i veseliti se svakom trenutku, sada i ovdje. S jogom smijeha ne možete biti
negdje drugdje nego tamo gdje jeste.

Na radionici radimo tradicionalne asane iz doba hatha yoge, te znanje iz drugih tradicijskih praksi s tijelom koje će nam pomoći da otključamo i otpustimo naše kretnje koje su naučene, uvjetovane i zadane. Dakle kroz jogu smijeha želimo postići da se cijelo tijelo i duša smiju. Rekla bih da je ova radionica spoj kreativnog plesa bez uvjeta o predznanju: improvizacija sa svojim tijelom, istraživanje dječje razigranosti. Naravno uz stručno vodstvo i dugogodišnje iskustvo nećete biti prepušteni sami sebi. Preko asana krećemo na dišni sustav i prsni koš gdje ćemo vidjeti kako, zašto i koliko se možemo smijati, potpuno bezuvjetno. Svakako preporučam svima koji rade na sebi, onima koji ovu praksu žele nastaviti dalje ili podijeliti. Vrlo jednostavna i zabavna radionica. U suštini, joga smijeha ne samo da sprječava bolest, već ima i terapeutsku vrijednost. U tom kontekstu, pomaže vam da brže ozdravite od raznih bolesti, rebalansiranjem vašeg fizičkog, mentalnog i emocionalnog zdravlja. Zabrinutost je danas jedan od najvećih uzročnika bolesti. Vježbati jogu smijeha mogu svi, bez obzira na spol, dob ili fizičke mogućnosti. Joga smijeha se može prakticirati bilo kada i bilo gdje. Nema pokreta koji izaziva bol, nije potrebno prethodno iskustvo ili tjelesna kondicija i za nju ne trebate posebnu opremu.

Prvo morate razumijeti da je joga smijeha koncept smijeha bez razloga, kroz koji se smijeh stimulira dječjom razigranošću. Drugo, sve što trebate je imate znatiželju i volju za rad. Od srca Vas pozivam na zaista neobično iskustvo.

VRIJEME RADIONICE: SRIJEDA, 30.01. u 17h,
MJESTO ODRŽAVANJA: Centar Osobne Moći, dvorana Yoga Home, (Fakultetska 4, Tvrđa, 31000 Osijek)

Prijave na radionicu su osobno na email: centarosobnemoci@gmail.com ili Gorani Radetić na 098 172 61 98 – ime i prezime te godište.
Kad se prijavite i potvrdite dolazak dobiti ćete upute za uplatu.
Cijena radionice u trajanju od dva sata je 80 kn.

Želite li zakoračiti na put svoje potpune slobode, mudrosti i integracije? Prijavite se na šamansku radionicu i naučite tehnike i znanja koje će vam pomoći da osvijestite i povežete se sa svojim potencijalom i skrivenim resursima kojih često nismo svijesni i na žalost ih ne koristimo. Baš u njima se skriva velika pomoć i podrška na putu našeg razvoja i iscjeljenja, prevladavanja životnih poteškoća ili nedoumica te lakše razumjevanje stvarnosti. Šamanizam je jedan od najstarijih oblika duhovnosti na zemlji čiji principi se i danas primjenjuju u mnogim kulturama i gotovo svim narodima svijeta. Nakon više od 30 000 godina smatra se jednim od najcjelovitijeg načina za rad na sebi jer korak po korak praktičara vodi do povezivanja sa svojim najdubljim identitetom a time i do individualnog iscjeljenja. Bit šamanizma je iscjeljenje sebe a time i svoje okoline.

Radionica će se održati u Fakultetskoj 4, u dvorani Yoga Home u Osijeku. Radionica traje dva dana 23.2.2019. (subota) i 24.2.2019. (nedjelja) od 10-17h, s pauzom za ručak od sat i pol.

Pridružite nam se i na besplatnom uvodnom predavanju koje će se održati 22.2.2019. od 20.00 h u Yoga Home-u, Fakultetska 4. Dođite i saznajte sto je šamanizam i kako ga možemo iskoristiti u svom svakodnevnom životu.

Kroz dvodnevnu radionicu možete:
Naučiti šta je Polje i Namjera, šta je i kako se kreira i održava Sveti krug; Povezati se i aktivirati astralni šamanski otlar sa 5 elemenata;
Naučiti čišćenje prostora uz korištenje biljaka moći;
Naučiti ceremoniju vatre;
Naučiti povezati se i otkriti svoju životinju moći te naučiti kako iskoristiti njenu energiju i
duhovno vodstvo;
Naučiti kako se izvode šamanska putovanja sa namjerom;
Naučiti putovanja kroz tri svijeta, njihovu svrhu i namjenu;
Povezati se sa energijom zemlje, za individualni rad i iscjeljenje;

Povezati se sa svojim duhovnim vodičima, osvijestiti njihovu misiju i ulogu koju imaju u vašim životima;
Povezati se sa energijom predaka kako biste mogli ostvariti vaše pune potencijale u životu;
Radionicu vodi Ševko Bajić, šamanski učitelj iz Sarajeva. Jedini autorizirani predavač iz šamanskog sistema Put alkemičara. Autor je dvije knjige o šamanizmu.

Cijena radionice: 750kn
Kontakt telefon: 091-170-1900
Email za prijavucentarosobnemoci@gmail.com

Više o njemu možete naći na www.sevko.org


13.10.2018., subota, 17 – 19.30h @dvorana YogaHome

Satya flow radionica je osmišljena kroz dugogodišnji rad s tisućama polaznika yoge kako bi efekt yogijske prakse bio što dublji i za svakog pojedinca istančaniji. Ovom radionicom ćemo prvo poraditi na svom fizičkom tijelu pa lagano od dolje prema gore i iz unutra prema vani, krenuti raslojavati sve što nepotrebno nosimo i što nas iscrpljuje. Dakle, svaka asana u praksi je stavljena s razlogom na određeno mjesto uz određenu vinyasu, bez iznimke, kako bi nam
pružila psihosomatski efekt.

Sa što vecćom pažnjom na detalje, preciznost kroz dah i točnost u vinyasi donosimo tapas – sagorijevanje svega onoga što nosimo na sebi i u sebi. Satya znači biti istinit prema sebi, neka potpuna istinitost koju si možda možemo priznati tek kad nas tišina toliko obuzme da nemamo prostora razmišljati i vidimo ono što zaista jeste u nama. A to mozemo tek kad je tijelo potpuno mirno i bez blokada. Ovom radionicom pomičemo svoje granice izvan zone komfora i zajedno uz potporu krećemo se kroz flow sve do potpunog opuštanja. Fokus je na elementima iz astanga yoge, uz znanje ostalih tradicionalnih stilova, kako bi našem tijelu omogućili da se oslobodi blokada (koliko god je moguće). No, ipak prilagođen slijed, s dosta izmjena i na jedan zabavniji način. Uz pranayamu, vježbe disanja, meditaciju i duboko yogijsko opuštanje pružit ćemo tijelu & umu sustavnu praksu.

Na prvom dijelu radionice fokus će biti na tapas (sagorijevanje, vatru), odnosno na fizički aspekt yoge, kroz asane i vinyasu ćemo cijelo tijelo dovesti u ravnotežu.

Drugi dio fokusiran je na otpuštanje toksina iz pluća, iz solarnog pleksusa, iz srca, mogla bih reći sve ono što nas je tištilo otići će kroz pranayamu gdje suptilnije dijelove tijela pripremamo za meditaciju.

Treći dio je mindfullness meditacija te potpuno yogijsko opuštanje. Na svakom satu satya vinyase radimo na flow način, energiji koja neprestano teče, bez odmicanja, s naglaskom na prisutnost kako pojedinca tako i grupe. Jedan od razigranijih satova, veseo i nadahnut tradicionalnom praksom. Dobrodošli su svi pa i potpuni početnici. Posebno mladi ljudi i oni koji se tako osjećaju. Poziv je upućen i trenerima, sportašima, yoga učiteljim ukoliko žele nadograditi svoj rad.

Cijena radionice je 120kn. Uplate su moguće na račun PBZ HR0323400093206199957, Antonija Krajina. Rezervirali ste svoje mjesto na radionici uplatom punog iznosa do 12.10.2018.

Antonia Satya, E-RYT 500,
Yogini s osobnom praksom preko 15 godina, učitelj yoge 10 godina, praktikant ashtanga yoge i drugih tradicionalnih stilova, multi – style yoga učitelj, sportski trener i sportaš, terapeut za kralježnicu te ayurveda konzultant. Inače po struci pravnik i ekonomist iz studentskih dana u Osijeku. Živi i radi u Sl. Brodu, poducčava u RH i izvan te organizira međunarodne yoga festivale, retreat-ove i seminare. Trenutno senior učitelj na projektu škole za učitelje u Indiji te vanjski suradnik ayurveda centra u Njemačkoj. Najdrazi citat: You live, You learn.

 


Pridružite se Susan Ahern iz Irske na ovoj moćnoj i transformativnoj radionici koja kombinira jezgreno i stanično iscjeljivanje, rad s precima i drevne irske tehnike iscjeljivanja. Visoke svete vibracijske energije će nas prožeti dok zaranjamo duboko u otkrivanje tko smo doista i zašto smo ovdje.  To je alkemijski proces tijekom kojeg iznosimo na vidjelo sve ono što je nesvjesno, ono što je zrelo i spremno transformirati se u nama. Naučit ćemo kako čitati jezik energije, prepoznati i naučiti kako se uzemljiti u sebi i u našim životima.  Dok prolazimo kroz ovaj proces buđenja, trauma, anksioznost, emocionalna, fizička, mentalna bol, kao i bol naših predaka  može izaći na površinu kako bi se iscijelila i transformirala. Koristeći snažnu kombinaciju staničnog iscjeljivanja i kanaliziranja, razotkrivat ćemo slojeve, proširiti i osloboditi sve što blokira ili skriva naš pravi potencijal, sprječava naše uzemljenje i drži nas u stanju odvojenosti i boli. Ova radionica je za svakoga tko je spreman za tu transformaciju ili želi produbiti i utvrditi vlastitu praksu. Nikakvo prethodno iskustvo nije nužno, samo donesite svoje dragocjeno jastvo, bez obzira u kakvom se stanju trenutno nalazili. Jedina prava istina je da niste ništa drugo osim ljubavi. Donesite sve ostalo što nije to i krenimo na uzbudljivo i božansko putovanje kako bismo iznijeli na vidjelo ono što mi zaista jesmo. Sudionici će također naučiti kako raditi sa staničnim iscjeljivanjem u svrhu vlastitog iscjeljivanja i prakticiranja.

 

Promo cijena za BiH i Hrvatsku Cijena za ostatak svijeta
Petak 26. listopada 19:00 do 22:00 3,00 € 15,00 €
Subota 27. listopada 10: 00-18: 00 40,00 € 70,00 €
Nedjelja 28. listopada 10:00 do 18:00 40,00 € 70,00 €

Sudionici iz BiH, kontaktirajte Goranu Radetić po lokalnoj cijeni. Radionica će biti na engleskom jeziku s hrvatskim prijevodom.  Moguće je prisustvovati samo petkom navečer ili samo jedan dan, ali preporučuje se da prisustvujete cijelu radionicu kako biste dobili maksimalnu korist i snažnije iskustvo. Susan je imala mnoga duhovna iskustva kao dijete dok je odrastala u ruralnoj Irskoj. Bez pravog usmjerenja u to vrijeme, provela je mnogo godina u potrazi za odgovorima sve do snažog susreta s duhovnim učiteljem u Indiji 1995. godine koji je otvorio put njenom kanaliziranju i korištenju onog što je dolazilo do nje. Provela je sljedećih pet godina podučavajući reiki u Irskoj, te je nastavila učiti i istraživati ​​različite tehnike iscjeljivanja u mnogim zemljama, uključujući tehniku Rebirthinga s učiteljem u Indiji, tehniku ljudskog potencijala u Australiji, rad s Kristovom svijesti u Irskoj, te ima diplomu iz psihologije sa Sveučilišta u Corku. Godine 1999. susrela se s učenjima o staničnom iscjeljivanju i otkrila da je to najmoćniji oblik iscjeljivanja kojeg je susrela i koji je rezonirao s njom, te se udubila u učenja i nastavila to raditi zadnjih 19 godina. Godine 2008. pridružila se radu Gera Lyonsa kod kojeg se stanično iscjeljivanje spojilo s drevnim irskim tehnikama kanaliziranja, te je to posao koji strastveno poučava. Susan je fino podešen kanal koja je godinama usavršavala svoju vještinu i nastoji donijeti svjetlost, ekspanziju, ljubav, iscjeljenje i humor kamo god išla. Radujemo se što ćemo zajedno poći na ovo uzbudljivo putovanje do još veće ekspanzije. ljubav i povezanost!
FACEBOOK LINK


U Parku kulture blizu teniskih terena, a u sklopu projekta „Zemlja bez granica“, bit će održana prezentacija antigravity (zračne, aerial) joge. Sudionici će moći na licu mjesta probati kako je to vježbati asane (položaje) u platnu koje je okačeno na drvo, i ako im se svidi – prijaviti se na AntiGravity yoga grupu.

Grupa počinje s treninzima od ponedjeljka, 03.09.2018. u 21 sat u dvorani Yoga Home u Tvrđi na web- stranicama Centra osobne moći. Treninzi će se održavati ponedjeljkom i srijedom od 21 do 22,15 sati. Dobro došli! *Broj mjesta je ograničen, stoga, zauzmite svoje na vrijeme.

Park kulture – mjesto promocije antigravity yoge, 01.09.2018, subota, 9:30-11:30 sati

Dvorana yoga home – sat antigravity yoge


Svi duboko u svom biću imamo odgovor na baš sva pitanja i jednostavno znamo prema ćemu se krećemo s onim što jesmo u Sada. Čak i kada nam se na svjesnoj razini čini da nije tako. Ono što kreira našu budućnost su naše namjere u Sada. Anđeli nam često upravo na to ukazuju. Gdje jesmo, tko jesmo i što možemo promijeniti, osnažiti kako bi se pokrenuli prema svemu onome što duboko u svom biću osjećamo svojim. Oni nam pomažu osnažiti tu energiju namjere koja kreira budućnost. Zato ćemo se na ovom druženje baviti upravo tom temom. Anđeli će nas kroz meditaciju povesti kroz našu sadašnjost kako bi nam pokazali gdje jesmo i što to u Sada može kreirati u Sutra. Zatražit ćemo pomoć, vodstvo kako bismo pročistili svoje Sada, svoje namjere i osvijetlili svoje snove, aspiracije i pokrenuli se snažnije u ostvarenje svega toga. Jedna od ovih meditacija biti će malo zahtjevnija. Prolazit ćemo kroz vrata svih područja našeg života s Anđelima. Ovoga puta imat ćete dosta toga za zapisivanje pa molim ponesite si olovku i nešto u što ćete si zapisati svoja iskustva. Povezat ćemo se i sa svojim budućem JA kako bi pročistili put pred sobom. Sve to kako bi osnažili sebe u Sada i osvijetlili svoje Sutra. Ali ne s namjerom bivanja u budućnosti – već s namjerom snažnijeg i jasnijeg bivanja u SADA. Meni je osobno ova meditacija pomogla puno puta. Baš sam nedugo imala divno iskustvo kroz to putovanje s Anđelima i zato sam se odlučila sve to podijeliti i s vama. Nadam se da će vam služiti 🙂

S ljubavlju,
Martina Tišljar

Vrijeme i mjesto:
OSIJEK, Subota 09.06.2018., Yoga Home Centar, Fakultetska 4
Od 11:00 do 16:00

WEBLink
Prijave mogu na mail: martina.bonumvox@gmail.com ili sms-om na: 095 7408 998, a
moguće je i putem web stranice: Link
Za sva dodatna pitanja, na raspolaganju sam.
Veselim se susretu!
Budite dobri i budite dobro,
Martina


Važnost osjećanja, prihvaćanja i izražavanja našeg emocionalnog svijeta najuže je povezana s našim osobnim osjećajem zadovoljstva i sreće. Sigurna sam da ste već upoznati s konceptom emocionalne inteligencije i o toj se temi danas puno piše. Ukratko, emocionalna inteligencija povezana je s našim kapacitetom da prepoznamo, osjetimo i izrazimo sebe i svoje osjećaje. Iz tog će razloga radionica biti potpuno posvećena emocionalnom aspektu nas; izražavanju,učenju i istraživanju emocija, i to kroz meditaciju, pokret i različite oblike kreativnog izražavanja. Bit će poučno i zabavno, dobro došao/la si! <3

Voditeljica: Nikolina Vrban, instuktorica yoge
Termin: 16.6. od 19-21,30
Lokacija: Fakultetska 4, Re:Kreacija (Tvrđa)
Kontakt: Nina Vrban (fb) ili 095 564 1730 ili e-mail: nikolina.vrban@gmail.com
Cijena: 70 kn (ako povedete prijatelja, partnera, člana obitelji ili bilo kog svoga, cijena je 60
kn:)
Prijave najkasnije do 14.6.do ponoći


Dragi svi,

ovo ljeto smo za vas pripremili jedno osvježenje. Provedite ljetne vruće dane plivajući prema sebi i istražujući svoje unutarnje more. Uronite u svoju nutrinu i istražite grebene svoje svijesti, podsvjesti i nesvjesti, kroz yogu, ples i pokret, ekspresivne vježbe i istraživanje emocionalnih i tjelesnih granica. Naš unutarnji ocean je dubok i prostran, odmaknite se od obale i zaronite u njegove čarobne dubine.

Radionice su namjenjene svima, bez obzira na predznanje.

 Svi dijelovi programa su bazirani i osmišljeni po tehnikama i principima  yoge,  bioenergetskih vježbi, core energetics vježbi, plesa 5 ritmova i tjelesno orijentirane psihoterapije, a u svrhu istraživanja psihodinamičkih procesa te razvoja emocionalne i fizičke ekspresije i duhovnog osvještavanja.

 Za sve vas koji do sada niste bili na nekoj od naših radionica, terapija ili predavanja te vam je ovakav oblik rada nepoznat molim da kontaktirate voditelje kako bi se upoznali sa više pojedinosti.   

Lokacija: Yoga Home, Centar osobne moći, Fakultetska 4, Osijek

Vrijeme i raspored:22.6.petak – 28.6. četvrtak od 9 do 19 s pauzom za ručak od 13 do 14:30

Voditelji: Gorana Radetić , Siniša Radetić

Program intenziva:


Cjenik po terminima uplata za ljetni intenziv „ Ljeto 2018 – Uroni u sebe“

Puni iznos sedmodnevnog  ljetnog intenziva „Ljeto 2018 – Uroni u sebe“ je 1400,00kn

  1. Cijena do 01.04.2018 iznosi 60% od pune cijene = 840,00kn
  2. Cijena do 31.05..2018 iznosi 80% od pune cijene = 1120,00kn
  3. Cijena iza 01.06.2018 je puna cijena u iznosu 1400,00kn

Podatci za plaćanje:

Udruga Intuita

Dubrovačka 141, Osijeka

IBAN: HR2125000091101331638

Opis plaćanja: ime i prezime  – uroni u sebe

Šta ponijeti sa sobom:

Molimo da programu prisustvujete u odjeći koja omogućava nesputano/slobodno kretanje. Neke od vježbi su jačeg intenziteta pa molimo ponesite rezervnu odjeću da ne budete u znojnoj odjeći. Također, ponesite bilježnicu i olovku, te tekućinu sok/voda/čaj i voće. Poželjna je dekica u koju se možete zamotati tijekom meditacije. Pod u prostoru je drven i topao pa slobodno možete vježbati bosi ili u čarapama, a po potrebi si ponesite papuče.

Molimo da dođete 10-15 minuta ranije kako bi na vrijeme mogli početi sa programom.

Kontakt:  Gorana 098/1726-198  prashadpuri@gmail.com , Siniša  091/5183-897    sinisa.radetic@gmail.com


ĐOTIŠ ili VEDSKA ASTROLOGIJA je znanje staro preko 5000 godina i u prijevodu znači SVJETLO. Omogućava nam da poput svjetiljke osvjetlimo svoj život te što i zašto nam se događa kao i u kojem smjeru da dalje idemo. Kroz periode nam omogućava da vidimo sklonosti i mogućnosti, a ne čvrste i nepromjenive stvari koje će se sigurno dogoditi u budućnosti. Mnoge stvari možemo mijenjati svojim razumijevanjem, svjesnošću i aktivnošću te naposljetku slobodnom voljom koja se sve više aktivira. Kroz đotiš možemo vidjeti svrhu rođenja, cilj duše, kvalitete i talente koje možemo iskoristiti i kada, te možemo vidjeti u kojim područjima je potrebno dublje razumijevanje i tu se više potruditi. Zbog toga se kaže da kada otvorimo svoju đotiš natalnu kartu svjetlo ulazi u naš život. Kada gledamo natalnu kartu osobe treba uzeti u obzir što je osoba osvijestila do tog trenutka i to uklopiti u pojašnjenje. Imamo više mogućnosti kao izrada natalne karte, izrada usporednih karata koje nam ukazuju šta se događa u odnosima, muhurte kao najpovoljnijeg vremena za neke važne aktivnosti, prašna koja nam pomaže kod konkretnog pitanja u određenom trenutku itd.

VASTU ili NAUKA O STANOVANJU I GRADNJI je također znanje staro preko 5000 godina i u uskoj je vezi sa đotišem odnosno preklapju se, pošto ĐOTIŠ je VRIJEME, a VASTU je PROSTOR, te su oni u uzajamnoj vezi i odnosu. U omeđenom prostoru stvara se elektromagnetsko polje i po sistemu rezonance se preko naše aure prenosi na nas. Tako u određenom prostoru mi možemo odlično funkcionirati i da smo podržani dok u drugom prostoru možemo biti blokirani, imati teškoća sa zdravljem, prepreka ili osjećaj težine. Naravno, ovo sve može biti isprepleteno ovisno o pojedinim područjima života. Prostor je u direktnoj vezi sa našom unutarnjom svijesti te osvještavanjem i mijenjanjem prostora u kojem živimo i radimo, direktno mijenjamo sebe. Preklapanjem đotiš natalne karte preko prostora dobijamo fine uvide, a ovisno o našoj individualnoj karmi. Isto tako ovo znanje nam omogućava projektiranje nove kuće čiji unutarnji prostor je usklađen sa stanovnicima te univerzumom. Ganaphati Staphati, ponajveći projektant vastua za takvu kuću kaže da mijenja našu karmu pošto je ona povezana sa izvorom, a istodobno uzemljena u energetsku mrežu zemlje.

Edukativno praktično predavanje i radionica sa temama ĐOTIŠ, VEDSKA ASTROLOGIJA i VASTU, NAUKA O STANOVANJU I GRADNJI te kako nam ovo znanje može donijeti svjetlo i sklad u naše živote.

Dio predavanja će biti edukativan, a dio praktičan uključujući primjere. Shvatit ćemo koliko se đotiš (vrijeme) i vastu (prostor) isprepliću i koliko su povezani, te zašto su to temeljne postavke života.

Prvi dio predavanja, ĐOTIŠ, upoznat ćemo se sa osnovama i svrhom đotiša te praktično proći način na koji djeluje. Đotiš je u prijevodu SVJETLO te nam može pomoći da osvijetlimo i osvijestimo naš život te šta i zašto nam se događa, kao i u kojem smjeru da dalje idemo. U sklopu ovoga uključit ćemo teme reinkarnacije, djetinjstva, partnerstva i bolesti te vidjeti kako je sve povezano a sa ciljem naše evolucije.

Drugi dio predavanja, VASTU, upoznat ćemo se sa osnovama prirodnih vastu principa vezanih uz prostor, te također praktično osjetiti način na koji djeluje na nas i koliko nas prostor može podržati, ali i blokirati u životu. Prostor je naše vanjsko ogledalo tako da kroz njega možemo vidjeti i osvijestiti naše kvalitete i slabe točke. Zbog direktne povezanosti prostora sa našom unutrašnjom svijesti, osvještavanjem i mijenjanjem prostora u kojem živimo ili radimo, direktno mijenjamo sebe.

Vrijeme održavanja: SUBOTA, 09.06.2018. od 18.00. do 21.00.
Mjesto održavanja: dvorana CENTAR OSOBNE MOĆI, Yoga Home, Fakultetska 4 (Tvrđa), 31000 osijek
Prijave i informacije o radionici i za konzultaciju na broj 098/402-163 te info@maliganes.hr
Predložena donacija za edukacijsko predavanje radionicu 50,00kn
Predavanje radionicu vodi Margito Jušić ing. građ., đotiš te vastu savjetnik i projektant

Za konzultacije:
Za napraviti đotiš kartu potrebni su mi podaci: datum i vrijeme te mjesto rođenja.
Za napraviti vastu analizu potreban mi je nacrt prostora u mjerilu, položaj sa stranama svijeta npr. iz google maps te podaci o vremenu i mjestu rođenja za osobe koje žive u tom prostoru (zadnje nije nužno).
Pogotovo za vastu poželjno je da se javite na vrijeme da mogu sve pripremiti prije, a kad sam u Osijeku da možemo napraviti konzultaciju i eventualno postaviti korektivne mjere kao jantre ili piramidu.


Nova radionica u svibnju posvećena je našem osobnom rastu i razvoju na svim razinama. Cilj ove radionice je ući dublje u kontakt sa svim aspektima sebe na fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj, energetskoj i duhovnoj razini i pri tome se dobro zabaviti, i to kroz vježbe iz yoge, energetske vježbe, plesa i meditacije. S obzirom da je svaki aspekt nas važan, pozvani ste da se osnažite, energizirate i naučite nešto novo o sebi. 😉 Radionica je potpuno prilagođena početnicima koji nikad nisu vježbali yogu kao i onima koji već neko vrijeme vježbaju. Dobro došli!
Voditeljica: Nikolina Vrban, licencirana instuktorica yoge
Termin: 26.5. od 19-21
Lokacija: Fakultetska 4, dvorana Re:Kreacija (Tvrđa)
Kontakt: Nina Vrban (fb) ili 095 564 1730 ili e-mail: nikolina.vrban@gmail.com
Cijena: 60 kn
Prijave putem facebooka se ne smatraju službenima bez dodatne potvrde u inbox, mailom ili
na mob.


Radionica će se održati u subotu, 12.05.2018. godine u dvorani Olimp (Prolaz J. Leovića 13), od 18,00 do 19,15 sati, a teme će biti izabrane iz prethodno održanih radionica po osobnom nahođenju i željama polaznika za određene teme.Znači, birat ćete što želite čuti i raditi.

Koristim priliku za izreći veliko HVALA svim polaznicima radionica koji ste svojim aktivnim sudjelovanjem i predanošću obogatili naša zajednička druženja. Ovo je završna radionica u ciklusu, sve do jeseni i novih inspirativnih druženja. Ponesite jastučiće, dekice, obucite odjeću u kojoj ćete se osjećati ugodno i slobodno se kretati. Prostirke ponesite ili koristite naše.
Cijena radionice: donacija po želji (preporučeno 30 kn).
Voditeljica: Jasna Halter, učiteljica yoge.
Prijave nisu potrebne. Dobro došli!


Buđenje životnosti u proljeće nekako se uvijek veže i s našim osobnim buđenjem. Proljeće je vrijeme pupanja i rasta, i to na svim razinama.
Ovog puta ćemo se na radionici bavit našim osobnim razvojem – i to kroz emocije.Važnost osjećanja i izražavanja našeg emocionalnog svijeta najuže je povezana s našim osobnim osjećajem zadovoljstva, sreće, smisla i punine.Sigurna sam da ste već upoznati s konceptom emocionalne inteligencije i o toj se temi danas puno piše. Ukratko, emocionalna inteligencija povezana je s našim kapacitetom da prepoznamo, osjetimo i izrazimo sebe i svoje osjećaje.
Iz tog će razloga radionica biti potpuno posvećena našem emocionalnom osobnom rastu i razvoju, izražavanju i učenju, i to kroz meditaciju i različite oblike kreativnog izražavanja.
Bit će poučno i zabavno, dobro došao/la si!

Voditeljica: Nikolina Vrban, licencirana instuktorica yoge
Termin: 14.4. od 19-21,30
Lokacija: Fakultetska 4, Re:Kreacija (Tvrđa)
Kontakt: Nina Vrban (fb) ili 095 564 1730 ili e-mail: nikolina.vrban@gmail.com
Cijena: 70 kn


Radionica će se održati u subotu, 28.04.2018. godine u dvorani Olimp (Prolaz J. Leovića 13), od 18,00 do 19,15 sati na temu Čakre i afirmacije.

Radionica se tematski nastavlja na prošlu radionicu, ali i ako niste prisustvovali prošloj radionici, moći ćete je pratiti. Na jednostavan način povezujemo afirmacije kao jedan od najmoćnijih i najkorisnijih alata za osobni napredak sa našim energetskim centrima – čakrama kako bi produbili naše potencijale na fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom planu.

Razmislimo malo što želimo dozvati u naš život i pripremimo se za još jednu lijepu radionicu.

Ponesite jastučiće, dekice, obucite odjeću u kojoj ćete se osjećati ugodno i slobodno se kretati. Prostirke ponesite ili koristite naše.

Cijena radionice: donacija po želji (preporučeno 30 kn).

Voditeljica: Jasna Halter, učiteljica yoge.

Prijave nisu potrebne. Dobro došli!


Radionica će se održati u subotu, 07.04.2018. godine u dvorani Olimp (Prolaz J. Leovića 13), od 18,00 do 19,15 sati na temu Čakre i afirmacije.

Na prošlim radionicama naše smo energetske centre – čakre bojali, a sada ćemo bojama dodavati afirmacije koje podižu našu energiju na fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom planu i pomažu da produbimo naše potencijale. Afirmacije su jedan od najmoćnijih i najkorisnijih alata koje možemo primijeniti na svim poljima našega života: zdravlju, ljubavi, poslu, vezama, materijalnom planu,….

Razmislimo malo što želimo dozvati u naš život i pripremimo se za još jednu lijepu radionicu.

Ponesite jastučiće, dekice, obucite odjeću u kojoj ćete se osjećati ugodno i slobodno se kretati. Prostirke ponesite ili koristite naše.

Cijena radionice: donacija po želji (preporučeno 30 kn).

Voditeljica: Jasna Halter, učiteljica yoge.

Prijave nisu potrebne. Dobro došli!


Metodu pokreta 5 Ritmova® utemeljila je Gabrielle Roth, a danas metodu prakticiraju deseci tisuća ljudi diljem svijeta. To je filozofija, pogled na život, umjetnost izražavanja i dinamična praksa pokreta ukorijenjena u načelu koje kaže da se naša psiha sama iscjeljuje ako je pokrenemo. Moćna i jednostavna meditacija u pokretu koju svatko bez obzira na dob, veličinu, sposobnosti ili fizička ograničenja – može prakticirati.

Mapa ritmova nudi “koreografiju za ples na rubu” – nema zadanih koraka klasičnog plesa, nego nam daje smjernice za izražajnu kreativnost. Mape su vodič za samoistraživanje kroz pokret koji nas vodi na putovanje kroz vlastitu unutrašnju divljinu. Pokretanjem tijela, budimo vlastitu osjećajnu dimenziju, umirujemo um, razvijamo svjesnost o trenutku i doživljavamo naše prirodno stanje ~ vibrantno, pažljivo, mirno iznutra, fleksibilno izvana i budno.

Ova proljetno plesno radionica nas poziva da istražimo BUĐENJE našeg tijela, daha, srca i duše nakon uspavanog zimskog sna. Budimo tijelo kroz pokret, ulazeći u ritmove na jednostavan i prirodan način uviđamo da je tijelo i vlastita energija – najbolji učitelj. Probuđeno tijelo otapa osjećajne arterije našeg srca, vraća nam životnost i otkriva smjer kojim želimo ići. Kretanjem tijela kroz mapu ritmova nam pomaže da zadržimo fokus, rastvara misaone strukture koje nam stoje na putu, daje nam uvid što se stvarno događa u nama i otvara dublje put dahu koji nas povezuje sa svime, tako i sa nebrojenim mogućnostima koje spavaju unutar nas.
Radionica je dobra vježba za svaku promjenu koju namjeravate napraviti u životu, istraživati ćemo mogućnosti kako to napraviti u skladu sa sobom, svojim ritmom i tempom.

Prethodno plesno iskustvo nije potrebno i svi su dobrodošli:)

VRIJEME RADIONICE: NEDJELJA, 22.04. u 11,00 – 15,00h
(poželjno je da dođete barem 15 min ranije kako bi se presvukli u udobnu odjeću i pripremili za radionicu)

MJESTO ODRŽAVANJA: Centar osobne moći, dvorana Yoga Home, (Fakultetska 4, Tvrđa, 31000 Osijek)

PRIJAVE za radionicu su ISKLJUČIVO putem on-line prijavnice- OVDJE

CIJENE: za rane prijave do 22. 04. iznosi 140 kn,
cijena dolaska bez prijave na dan dogadjanja iznosi 150 kn.

INFO: Jasenka Anić 099/758-0156, maperitmova@gmail.com

RADIONICU VODI: Romana Soldo, certificirana učiteljica 5 Ritmova;

Traganje za izražajem koji me čini cjelovitom me vodilo kroz razne plesne škole, meditativne i duhovne prakse.
Susret sa ovom praksom otvorio je vrata mog unutarnjeg svijeta koji je istovremeno manifestacija svega oko mene.
Ova jednostavna metoda pokreta dovela me natrag kući, u moje tijelo i otvorila najbrži i najizravniji put do moje unutarnje istine.
U ovom radu želja mi je i namjera stvoriti prostor u kojem čujemo što nam tijelo priča, na taj se način u vlastitom ritmu
ponovo povezujemo sa sobom, postajemo spontani, autentični, srčani i prisutni za svoju istinu kakva god da ona bila.

Metodu pokreta 5 Ritmova® utemeljila je Gabrielle Roth, a danas metodu prakticiraju deseci tisuća ljudi diljem svijeta.

To je filozofija, pogled na život, umjetnost izražavanja i dinamična praksa pokreta ukorijenjena u načelu koje kaže da se naša psiha sama iscjeljuje ako je pokrenemo. Moćna i jednostavna meditacija u pokretu koju svatko bez obzira na dob, veličinu, sposobnosti ili fizička ograničenja – može prakticirati.

Mapa ritmova nudi “koreografiju za ples na rubu” – nema zadanih koraka klasičnog plesa, nego nam daje smjernice za izražajnu kreativnost.
Mape su vodič za samoistraživanje kroz pokret koji nas vodi na putovanje kroz vlastitu unutrašnju divljinu.
Pokretanjem tijela, budimo vlastitu osjećajnu dimenziju, umirujemo um, razvijamo svjesnost o trenutku i doživljavamo naše prirodno stanje ~ vibrantno, pažljivo, mirno iznutra, fleksibilno izvana i budno.

Ova proljetna plesna radionica nas poziva da istražimo BUĐENJE našeg tijela, daha, srca i duše nakon uspavanog zimskog sna.
Budimo tijelo kroz pokret, ulazeći u ritmove na jednostavan i prirodan način uviđamo da je tijelo i vlastita energija – najbolji učitelj.
Probuđeno tijelo otapa osjećajne arterije našeg srca, vraća nam životnost i otkriva smjer kojim želimo ići.

Kretanje tijela kroz mapu ritmova nam pomaže da zadržimo fokus, rastvara misaone strukture koje nam stoje na putu, daje nam uvid što se stvarno događa u nama i otvara dublje put dahu koji nas povezuje sa svime, tako i sa nebrojenim mogućnostima koje spavaju unutar nas.

Radionica je dobra vježba za svaku promjenu koju namjeravate napraviti u životu, istraživati ćemo mogućnosti kako to napraviti u skladu sa sobom, svojim ritmom i tempom.

Prethodno plesno iskustvo nije potrebno i svi su dobrodošli:)

VRIJEME RADIONICE: SUBOTA, 24.03. u 11,00 – 15,00h
(poželjno je da dođete barem 15 min ranije kako bi se presvukli u udobnu odjeću i pripremili za radionicu)

MJESTO ODRŽAVANJA: Centar osobne moći, dvorana Yoga Home, (Fakultetska 4, Tvrđa, 31000 Osijek)

PRIJAVE za radionicu su ISKLJUČIVO putem on-line prijavnice, te vas molim da kliknete na link : PRIJAVA

CIJENE: za rane prijave do 12.03. je 120 kn, nakon toga puna cijena 140 kn.
cijena dolaska bez prijave na dan događanja iznosi 150 kn.

INFO: Jasenka Anić 099/758-0156, maperitmova@gmail.com

RADIONICU VODI: Romana Soldo, certificirana učiteljica 5 Ritmova;

Traganje za izražajem koji me čini cjelovitom me vodilo kroz razne plesne škole, meditativne i duhovne prakse.
Susret sa ovom praksom otvorio je vrata mog unutarnjeg svijeta koji je istovremeno manifestacija svega oko mene.
Ova jednostavna metoda pokreta dovela me natrag kući, u moje tijelo i otvorila najbrži i najizravniji put do moje unutarnje istine.
U ovom radu želja mi je i namjera stvoriti prostor u kojem čujemo što nam tijelo priča, na taj se način u vlastitom ritmu
ponovo povezujemo sa sobom, postajemo spontani, autentični, srčani i prisutni za svoju istinu kakva god da ona bila.

Zaronite u sebe i istražite svoj unutrašnji svijet kroz meditacije!

Ljepota meditacija očituje se u istraživanju i pronalaženju unutarnjih krajolika, i često dok meditiramo spoznajemo svoje vlastito unutarnje bogatstvo. Zajednički nazivnik za plodove meditacije svakako su uvidi, spoznaje i proširivanje svijesti, spoznavanje naše stvarne prirode i onoga što zaista jesmo.
Dobro došli!

Voditeljica: Nikolina Vrban, licencirana instuktorica yoge
Termin: 10.ožujka 2018. od 19-20,30
Lokacija: Fakultetska 4, dvorana Yoga Home (Tvrđa)
Kontakt: Nina Vrban (facebook) ili 095 564 1730 ili e-mail: nikolina.vrban@gmail.com
Cijena: 50 kn

Potrebne su prijave putem facebook inboxa, mailom ili na mob.

Radionica disanja i opuštanja 10.03.2018, dvorana Olimp 18,00 – 19,15 h
Boje u nama i oko nas – meditacija u bojama

Radionica će se održati u subotu, 10.03.2018. godine u dvorani Olimp (Prolaz J. Leovića 13), od 18,00 do 19,15 sati, a nastavak je radionice iz veljače na temu Boje u nama i oko nas – meditacija u bojama.

Još je starim civilizacijama bilo je poznato da boje imaju terapeutski učinak. Smatralo se da uspostavljaju ravnotežu tijela i duše i pomažu u liječenju bolesti. U medicini se boje koriste u saniranju alergija, upala, reumatskih bolova, migrena i hormonalnih smetnji, stresa, tjeskobe, nesanice.
U liječenju kromoterapijom, prirodnom terapijom bojama, boje su u funkciji revitalizacije i uspostavljanja energetske ravnoteže u tijelu, umu i duhu. Na primjer: poznato je da žuta i narančasta boja podižu raspoloženje i potiču na aktivnost, crvena izaziva intenzivne osjećaje i aktivira izmjenu tvari u organizmu, plava potiče mentalne funkcije, a zelena smiruje i stvara osjećaj ugode.

Na radionici ćemo bojati naše energetske centre bojama, ojačati i uravnotežiti protok energije u cijelom tijelu, te potaknuti u sebi energije samoobnavljanja i samoiscjeljenja.

Ponesite jastučiće, dekice, obucite odjeću u kojoj ćete se osjećati ugodno i slobodno se kretati. Prostirke ponesite ili koristite naše.

Cijena radionice: donacija po želji (preporučeno 30 kn).

Voditeljica: Jasna Halter, učiteljica yoge.

Prijave nisu potrebne. Dobro došli!

INTERAKTIVNA RADIONICA 7.-8.TRAVANJ 2018 „PARTNERSKI ODNOSI“

Za one koji jesu i za one koji nisu u partnerskom odnosu, zanima li vas….
Kako funkcionira vaš partneski odnos?
Kako biramo partnera?
Zašto se ponavljaju iste stvari u partnerskom odnosu/odnosima?
Zašto su svi muškarci/žene iste?
Zašto me partner/ica ne čuje?
Zašto ne mogu biti u partnerskom odnosu?
Zašto se stalno svađamo oko sitnica?
Zašto je seks nezadovoljavajući?
Zašto se osjećam kriva/a naspram partnera?
I mnoga druga pitanja….
Tijekom zadnjih stoljeće i pol uveliko se promijenilo okružje, uvjeti i pravila po kojima živimo. Sve to je utjecalo i na stvaranje i održavanje partneskih odnosa. Sami partnerski odnosi se mijenjaju sporije negoli okoliš i uvjeti kojima su okruženi. Danas je postalo uobičajeno nešto, što je prošloj generaciji bilo „nemoguća misija“ i ne bi im ni palo na pamet. Promjene su toliko brze da novi naraštaj često ne može dobiti podršku i razumijevanje starijeg naraštaja, ne zato što im ne žele pomoći,nego zato što nemaju iskustvo s takvi situacijama.

Jednostavno, evolucija i revolucija u partnerskim odnosima je promijenila partnerske odnose i dala im novu dimenziju. Ideja je da bi takvi, „evoluirani“ partnerski odnosi, treba donijeti više užitka, sigurnosti, zadovoljstva i sl. partnerima koji u njima sudjeluju, no to na žalost nije uvijek tako. Baš zbog činjenice da je puno toga novoga u, i oko partnerskih odnos, povećale su se i mogućnosti za povređivanje, nezadovoljstvo, frustraciju i bol. To ne znači da su promjene koje su došle nužno loše, nego da se mi ne znamo nositi sa novim situacijama u partnerskim odnosima. To je kao da pokušate voziti novi hibridni niski automobil na cesti namijenjenoj vozilima koja su vukli konji. U takvoj situaciji je normalno da će doći do određenih problema. To ne znači da je sve u ranijem obliku partnerskih veza bilo loše, i isto tako, ne znači da je sve novo, po automatizmu, i bolje. Živeći u evoluiranoj verziji parterskih odnosa, a koristeći stara iskustva i pravila, u konstantnom smo sukobu zbog novonastalih situacija, starih stereotipa, rodnih uloga, društvenih normi i drugih utjecaja koji su neminovno prisutni u nama i okruženju oko nas, a koji definiraju partnerski odnos.

Radionica je namijenjena lakšem boravku u prostoru partnerskih odnosa, kako za osobe u vezi tako i za samce. Radionica se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela koji su međusobno isprepleteni. Kroz teorijski dio dobiti će te informacije, a kroz praktični dio iskustvo kroz različite vježbe i zadatke.

Radionica se temelji na osobnom iskustvu i edukaciji voditelja, te na radovima poznatih istraživača, teoretičara i praktičara, na različiti poljima kao što su: W.Raich, A. Lowen – tjelesno orijentirana psihoterapija, H.Handrix – imago terapija, S.Freud, C.G.Yung – psihoanaliza, R.J.Sternberg – kognitivna psihologija, B.A.Brenann – energetski aspekt, Pathwork, Osho, P.A.Kezele – duhovni aspekt , te mnogi drugi autori.

Voditelji: Siniša RadetićGorana Radetić

Mjesto radnje: Osijek, Fakultetska 4 (dvorište Kazamata) u Centru osobne moći, Dvorana Yoga Home
Vrijeme radnje: subota i nedjelja od 9 do 19 sati s pauzom za ručak od 13:00 do 14:30
Cijena radionice: 650,00kn, za studente, osobe iz istog kućanstva i osobe iz drugih gradova cijena je 550,00kn. Kotizacija je 150,00kn i ulazi u cijenu radionice.

Prijave za radionicu su obavezne, i to na: sinisa.radetic@gmail.com Obrazac za prijavu možete naći OVDJE.
Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno se obratite voditeljima na
091/5183-897 – Siniša Radetić ili 098/1726-198 – Gorana Radetić

Info o organizatoru: CENTAR OSOBNE MOĆI

Obavijest za polaznike radionice. Molim vas da sa sobom ponesete veliku bilježnicu i olovku. Odjeća treba biti ugodna i udobna te da dopušta nesmetanu slobodu u pokretanju tijela. Obuća, dovoljne su papuče, a možete biti i bosi ili u čarapama. Pod je drven i topal. Osobe koje dolaze iz drugih gradova slobodno mogu prenoćiti u dvorani. Sa sobom trebaju ponijeti vreću za spavanje (dvorana ima toalet, nema tuš).

DOBRODOŠLI!!


Radionica će se održati u subotu, 24.02.2018. godine u dvorani Olimp (Prolaz J. Leovića 13), od 18,00 do 19,15 sati, na temu Boje u nama i oko nas – meditacija u bojama.

Koje su vaše najdraže boje, a koje baš ne bi odabrali? Otvorite garderobni ormar i pogledajte koje boje u njemu prevladavaju. Pogledajte boju zidova u vašim domovima. Koje boje namirnica najčešće odabirete? Idete li u prirodu i uočavate li boje oko sebe? Bili mi toga svjesni ili ne, boje utječu na naše fizičko i psihičko zdravlje.

Još je starim civilizacijama bilo je poznato da boje imaju terapeutski učinak. Smatralo se da uspostavljaju ravnotežu tijela i duše i pomažu u liječenju bolesti. U medicini se boje koriste u saniranju alergija, upala, reumatskih bolova, migrena i hormonalnih smetnji, stresa, tjeskobe, nesanice.
U liječenju kromoterapijom, prirodnom terapijom bojama, boje su u funkciji revitalizacije i uspostavljanja energetske ravnoteže u tijelu, umu i duhu. Na primjer: poznato je da žuta i narančasta boja podižu raspoloženje i potiču na aktivnost, crvena izaziva intenzivne osjećaje i aktivira izmjenu tvari u organizmu, plava potiče mentalne funkcije, a zelena smiruje i stvara osjećaj ugode.

Na radionici ćemo bojati naše energetske centre bojama, ojačati i uravnotežiti protok energije u cijelom tijelu, te potaknuti u sebi energije samoobnavljanja i samoiscjeljenja.

Cijena radionice: donacija po želji (preporučeno 30 kn).

Voditeljica: Jasna Halter, učiteljica yoge.

Prijave nisu potrebne. Dobro došli!


Radionica  disanja i opuštanja 10.02.2018, dvorana Olimp 18,00 – 19,15 h

Yoga nidra (jogijsko spavanje, tehnika duboke relaksacije)

Radionica će se održati u subotu, 10.02.2018. godine u dvorani Olimp (Prolaz J. Leovića 13), od 18, 00 do 19,15 sati, na temu Yoga nidra (jogijsko spavanje, tehnika duboke relaksacije).

Ova radionica  je nastavak prethodne radionice iz mjeseca siječnja na istu temu.

Odlična iskustva polaznika siječanjske radionice najbolja su preporuka za ovu drugu.

Na radionicu ponesite jastučiće, dekice, obucite odjeću u kojoj ćete se osjećati ugodno i slobodno se kretati. Prostirke  ponesite ili koristite  naše.

U yoga nidri pripremite se na ležanje na podlozi uz  vođeno opuštanje u trajanju od oko četrdesetak minuta.  Ova tehnika opustit će vas fizički, emocionalno i mentalno, donijeti mir i obnoviti vašu životnu energiju.
Program je prilagođen svima bez obzira na fizičku kondiciju, godine i zdravstveno stanje.

Cijena radionice: donacija po želji  (preporučeno 30 kn).

Voditeljica: Jasna Halter, učiteljica yoge.

Prijave nisu potrebne. Dobro došli!


Istražite svoju dušu ulaskom u vašu natalnu kartu! Zakoračite u polje svog horoskopa i osjetite koja područja vaše natalne karte, tj. vašeg života, nisu još integrirana i prihvaćena u potpunosti. Astrološke konstelacije vam omogućuju iskustvo susreta sa samim sobom.

Pomoću astroloških konstelacija ulazimo još dublje u svoje polje i nalazimo važne informacije o uzročnicima pojedinih naših ponašanja kao i događanja u sadašnjosti.

Metodu sistemskih konstelacija osmislio je njemački terapeut Bert Hellinger kao tehniku kojom se ulazi u “polje koje zna” kako bi klijent/ica dobili bolji uvid u određeni problem ili situaciju. Polje nam skreće pažnju gdje postoji neravnoteža i daje mogućnost da iz pozicije promatrača vidimo sistem iz neke nove perspektive, te prolaskom kroz spoznajni proces dobijemo uvid u rješenja i odgovore na probleme.

Zajednički nazivnik astrologije i konstelacija je upravo Polje. Fenomen morfogenetskih polja opisao je biolog Rupert Sheldrake koji smatra kako morfogenetska polja imaju pamćenje i sposobnost povezivanja s drugim poljima od kojih mogu primati informacije. On smatra da sve u prirodi, i čestice i živa bića i sustavi (obitelji, organizacije, pa i planete) su organizirana u polja. U svakom polju postoji specifična energija što kroz konstelacije vidimo kao informacije o nekoj obitelji. Prisustvo naših predaka prisutno je kako u našem polju, tako i u našoj natalnoj karti jer je to naše osobno polje – polje svih mogućnosti, ali i ograničenja.

Natalna karta je naš DNA na kome su zapisana iskustva naših predaka, kao i naše blokade koje smo dobili u naslijeđe kako bismo si omogućili transformaciju. Kroz natalnu kartu otkrivamo svoje nesvjesne obrasce te otvaramo prostor za promjenu. Ako je sudbina ono nesvjesno u nama, svakim osvještavanjem tih sadržaja, izvlačenjem iz mračnih kutaka i dovođenjem na svijetlo, postajemo slobodniji upravljati našim životima. Svrha astrologije koju prakticiram je pomoć u osvještavanju mogućnosti aktivnog kreiranja života.

Iskustvena astrologija – pozivam vas da prošetate kroz vaša osobna polja (kuće, znakove i planete) i osjetite energije svojih predaka jer vezani smo za one koji su nam prethodili i došli smo u ovaj život sa spremnikom informacija koji se nadovezuje na njihova iskustva. No, naš odgovor može (i treba) biti drugačiji! Konstelacije možemo postaviti na bilo koju temu; sve ono čime nismo sasvim zadovoljni u svom životu, a to mogu biti partnerski odnosi, poslovni problemi, bolest i fizički simptomi, problemi u obitelj, razna osobna nezadovoljstva kojima ne vidimo uzrok. Iskustva polaznika: “Meni osobno je pomoglo još dublje suočiti se sa strahovima u sebi i užasom koje su očigledno prolazile generacije mojih predaka i meni su ga prenijele. Nosila sam nešto što nije moje i jednim dijelom sam otpustila taj osjećaj. Astrokonstelacije su nešto vrlo snažno s kompletnijim uvidom od običnih konstelacija” (Sara M.)

Vrijeme: 10. 02. 2018. od 14.00 do 20.00 sati

Mjesto: dvorana Yoga Home, Centar osobne moći, Fakultetska 4, Osijek

Cijena: Postavljanje vlastite konstelacije iznosi 300 kn, što uključuje i izradu natalne karte klijenta/ice. Sudjelovanje na astrološkim konstelacijama za predstavnike je besplatno.

O voditeljici: Tanja Ivanović, dipl. oecc, pohađala studij astrologije na Institutu za astrološka istraživaja i edukaciju “Johannes Kepler”, diplomirala 4-godišnju školu integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije u Centru za integrativni razvoj, kao i 2-godišnji Napredni trening, te završila školu Obiteljskih konstelacija kod Svjetlane Bukovec. Kombinira stečena znanja te radi astrološke konzultacije i individualnu tjelesno orijentiranu terapiju koje je prema potrebi i želji klijenta/ice moguće kombinirati. Voditeljica je obiteljskih i astroloških konstelacija.

Prijave do 08. 02. 2018. Za postavljanje vlastite konstelacije morate znati datum, sat i mjesto rođenja. Za postavljanje i sudjelovanje u konstelacijama nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo. Prijave isključivo na broj mobitela 091 530 1453.


All Level Healing™ je brza, cjelovita, jednostavna i lako primjenjiva tehnika osobnog intuitivnog razvoja.

Tehnika se sastoji od 7 osnovnih i 6 specijalističkih tečajeva kojima dobivate izobrazbu s područja alternativnog rada mentalnih i duhovnih tehnika.

Ova tehnika koristi svih 5 čovjekovih tijela (mentalno, psihičko, energetsko, duhovno i fizičko) u mentalno-intuitivnom radu i daje jednostavan uvid u blokade te brze rezultate na svim segmentima na kojima želimo djelovati ili ih promijeniti.

Kako se osjećati sretnije, zadovoljnije, ispunjenije, imati veću kvalitetu života, brže realizirati planove i želje, biti otporniji na životne promjene, uskladiti svijest, podsvijest i dublje razine,  ukloniti blokade na svim područjima života,saznajte na besplatnom uvodnom predavanju u All Level Healing™ tehniku.

Datum održavanja: 17.02.2018.

Trajanje: 17:00-19:00

Predavač: Nives Poljak, učitelj i terapeut All Level Healing™ tehnike

Stanislava Kuharski, učitelj i terapeut All Level Healing™ tehnike

Lokacija: dvorana Yoga Home, Centar Osobne Moći (Fakultetska ulica 4)

Prijavu potvrđujete na mail osijek@houseofhealing.eu ili telefonskim putem: 0915123441

WEB: http://www.houseofhealing.eu/