Iris Hrvoj

Alt Text

Životopis

Rođena sam 1988. godine u Zagrebu, gdje sam završila Opću gimnaziju.
Ljubav prema različitim plesnim tehnikama kroz moj se život prožima više od 20 godina. 15 godina aktivno sam se bavila ritmičkom gimnastikom te sudjelovala na brojim domaćim i međunarodnim natjecanjima. Nakon prestanka s aktivnm treniranjem posvetila sam se radu s najmlađim selekcijama u Gimnastičkom klubu Maksimir.
Kao članica Plesnog kluba Megablast i Hrvatskog show dance saveza također sam kao član reprezentacije Hrvatske sudjelovala na europskim i svjetskim natjecanjima iz street i show dancea.
Uz aktivno bavljanje plesom dugi niz godina radila sam kao plesni pedagog, voditelj i koreograf street dancea, show dancea, jazz dancea, baleta, ritmičke gimnastike i rekreacije.
Prošla sam obuku verificiranu od Ministarstva znanosti i športa RH, te sam licencirana instruktorica Yoge i Pilatesa. Svoja znanja nadopunjavala sam na brojim seminarima i radionicama Hrvatskog gimnastičkog i Hrvatskog plesnog saveza.
Ples je moja strast, te se uz ostale stilove rodila i ljubav prema Sensual Fitnessu i Chair Danceu. Ples koji je drugačiji i poseban, isprepleten emocijama senzualnosti i slobode spajajući fizičku i emocijonalnu dimenziju žene pozitivno utječući na samopouzdanje, unutarnju snagu, sigurnost u kretanju i slobodnije izražavanje tijelom.