Chair Dance

Chair dance je odlična plesna rekreacija – rekvizit vam je stolica koja pruža osjećaj stabilnosti i olakšava svladavanje plesnih elemenata. Ples na stolici je za sve punoljetne žene svih dobi i plesnog (ne)iskustva. Osim koreografija i rasplesanosti bit ćete podržane razviti vlastiti plesni izričaj.

Ples na stolici koji je poseban i drugačiji, isprepleten se emocijama senzualnosti, slobode i seksipila, koji će vas navesti vas da osjetite tijelo i probudite emocije!

Kroz jednostavne pokrete, sekvence i koreografije otvaramo se svom senzualnom izričaju, stječemo sigurnost u kretanju i slobodi plesnog izražavanja.

Chair dance se održava dva puta tjedno po sat vremena.

Cilj mu je osnažiti žene u izražavanju svoje snage, strasti  i senzualnosti. Kroz jednostavne pokrete, sekvence i koreografije otvaramo se svom senzualnom izričaju, stječemo sigurnost u kretanju i slobodi plesnog izražavanja. Vježba se uz glazbu, a samo vježbanje jača tonus svih mišića i kardiovaskularnu izdržljivost, poboljšava fleksibilnost tijela i jača samopouzdanje.

Trening se sastoji od vježbi zagrijavanja, učenja elemenata na i oko stolice te učenja i plesanja Chair dance koreografije i istezanja na kraju.

Preporučuje se svim punoljetnim ženama koje se žele izraziti i ponovo upoznati kroz ples i pokret.