Korektivni fitness

Sam naziv, ukazuje na bit programa. Preporuča se osobama koji imaju problema sa kralježnicom , lošim držanjem, bolovima te općenito osobama sa problemima mišićno koštanog sustava. Sat na Korektivnom Fitnessu je uklopljen tako da se kombiniraju Pilates vježbe, Yoga položaji, fizioterapijske vježbe, vježbe istezanja i klasične vježbe oblikovanja. Uz te sve raznovrsne vježbe sa raznim rekvizitima, iznenadit ćete se koliko mišića možete osjetiti nakon vježbanja, s obzirom da je program niskog intenziteta.

Sve vježbe se rade dozirano, pažljivo, sa puno strpljenja uz kontrolu više fizioterapeutkinje koja u svakom trenutku ispravlja greške prilikom izvođenja.

Redovitim vježbanjem ovog programa možete smanjiti bol, povećati snagu i fleksibilnost vaših mišića, popraviti držanje. Zanimljivost programa je što je svaki sat drugačiji i nikada vam ne može dosaditi, a atmosfera je ugodna i opuštena.

Pridružite se zadovoljnim vježbačima ovog programa od kojih imamo samo pozitivna iskustva bi lijepe životne priče, dokaze da se makar i težak početak vježbanja isplati i da upornost dovodi do promjena.

Budite zdravi, bez bolova i fit.