S Faktor

Sensual Fitness – S-FAKTOR

Spoj plesa i fitnessa.

Sjedinjujući jogu, ples i erotični pokret, S faktor, uz postizanja bolje forme, omogućuje ženi da oslobodi svoje emocije te spozna sebe i svoju ljepotu. Nesputana, slobodna i  povezana sa sobom!

Slovo S prirodan je oblik krivulje ženskog tijela: S kao senzualnost, S kao seksepilnost, S kao snaga, S kao samopouzdanje.

Vježbe grade tonus mišića, učvršćuju tijelo, povećavaju gipkost, pomažu smanjenju tjelesne težine i povećavaju razinu energije.Izvode se na podu, u stojećem položaju, uza zid i  kroz vježbe sjedinjujemo emocionalno i tjelesno biće.

Povoljno utječe na samopouzdanje, a polaznice se nakon početne treme i svladavanja nelagode zbog erotičnosti kojom zrače kretnje, oslobađaju i iz nesigurnih, povučenih osoba transformiraju u samosvjesne žene.

Morate samo spoznati sebe i biti ono što jeste i znati da prava senzualnost dolazi iznutra.

Upoznajući svoju unutarnju ljepotu, podižete samopouzdanje, a tada postajete sebi najvećom saveznicom te o svojim nedostacima uopće nećete razmišljati.

Ovaj način plesa namijenjen je svakoj ženi, bez obzira na dob i  nije važno imate li kilograme viška, kondiciju, snagu… bitna je samo volja i osluškivanje vlastitog tijela.

Trening se prilagođava individualno tako da nije potrebno nikakvo predznanje.

Sensual fitness održava se dva puta tjedno po sat vremena. Ovo može biti vaših sat vremena, da se odvojite od svakodnevnih obaveza i svih životnih uloga koje imate i posvetite sama sebi.

Cilj Sensual Fitnessa je ojačati ženino pravo na izražavanje svojih ‘ženskih’ potencijala.

„Sve što želiš, s druge je strane straha!“