Privatnost podataka

Molimo detaljno pročitajte tekst u nastavku: Centar Osobne Moći (Udruga Intuita)

Korištenjem kontakt forme prikuplja se Vaše ime, prezime i email adresa.  Podatci se prikupljaju u svrhu korištenja prilikom odgovora na upit koji je upućen od strane osobe koja koristi kontakt formu. Administratori stranice su jedine osobe koje imaju pristup tim podatcima. Podatci su pohranjeni u obliku poruke (email) i oni mogu biti uklonjeni na zahtjev dotične osobe. Podatci nisu dostupni nikome osim administratorima web stranice. Sav sadržaj podataka se procesira u Republici Hrvatskoj.

Newsletter prijava- prikupljamo email adrese i osobna imena kako bi vas ubuduće kontaktirali o nadolazećim radionicama, predavanjima i vježbama. Pristup podatcima imaju samo administratori, te se oni ne dijele s nikime. Korisnicima je omogućeno u bilo kojem trenutku zatražiti prestanak dobivanja obavijesti, kao i potpuno uklanjanje njihovih podataka iz baze podataka.

Također napominjemo da web softver ostavlja tzv. cookie, tekstualnu datoteku koja sadrži komadiće informacija (kao npr. odabrane postavke na web stranici), u cacheu Vašeg internet preglednika. To se koristi SAMO kako bi web stranica “zapamtila” Vaš prethodni odabir jezika istoimene stranice. Softver ne prikuplja niti šalje bilo koji drugi oblik informacija na Vaše računalo.

Odabirom “Prihvaćam” pristajete i prihvaćate pročitana pravila.